![]() |
Omg jak juz pytacie to warto by przeczytac pierw forum xereny... napisalem czemu to zrobilem... ale niestety juz jakis noob musial sie o to tam doczepic... poprostu nie chce mi sie patrzec na cos co ma name Skramer -.- nie chce go narazie widziec na swojej liscie charow ;D
|
Przemysl to jeszcze pipko
|
``Since i know myself i wont delete Skramer.. i just dont want to see it on my character lists when im logging =D``
Tłumaczenie: ``Odkad znam samego siebie nie usune Skramera.. poprostu nie chce go widziec w liscie moich charow kiedy sie loguje =D`` Nie wiem czy tak trudno to przeczytac czy zle sie wyrazilem... |
Cytuj:
|
paraliz ue sd sd
I to jest Charmander a nie czympans :( |
Jun 11 2007, 14:39:01 CEST Killed at Level 114 by Helluxzii
Lord Nanis xD |
Lord Nanis padl... grats ;DDDDDD
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Gratz zabicia NanisaB)
BTW ad1 Marco Josefinio znany też jak Aldruhn Jun 11 2007, 12:53:09 CEST Killed at Level 128 by Brollik ad2 Jun 11 2007, 17:10:34 CEST Died at Level 118 by a demon Czyżby nieudany anihilator ^^ uups !! nasz mastah PvP padł 2 razy:( |
Cytuj:
po drugie : pokaż mi gre w której knight nie ma czarów po trzecie : poczytaj troszke, speary beda ci sie ladowac od razu (ot taki bot nastepny) tylko plx nie placzcie tu ze znowu dali bota, bo akurat to was powinno cieszyc ze nie musicie sciagac jakiegos syfu zeby poskilowac Cytuj:
Cytuj:
|
No, troszke mnie nie było ale już jestem - przynajmniej na razie - :P to trzeba coś pomieszać :P
Lord Nanis - expienie na Goromie nie popłaca Satlomos Marco Josef Samek Emberius Sorcerer Pelope Gratz nieudanego anhiego :) Ciąg dalszy nastąpi :D Edit: Skullita warlock hunter zasnął :) |
Najnowszy news;
Jun 11 2007, 18:02:49 CEST Killed at Level 117 by Sedwey xD Gz |
haha Marco padł jako 1 :D:D
wogóle o co chodzi iść w 4 ek na anni ;s?! |
Jun 11 2007, 18:02:49 CEST Killed at Level 117 by Sedwey
Mała akcja "noob" charami :p |
Co tak mało osób z Tengu jest zalogowanych? pewnie korzystają z rl życia ;p
btw. ile kosztuje gs tutaj? 20k? |
Cytuj:
Cytuj:
tak, ok 20k |
Gsa kupisz za 18k spokojnie... nupki nawet za 17k sprzedaja... a co do nanisa... to sory ale ja swoim 30 ed nosilem wiecej stuffu w bp niz on w wojnie na 100+... tak samo Skullita... grats noobki
Btw. Z Lord nanisa spadło - 10 bp mf~ - runka magic wall [tak, 1 runka] - 2 sd [ nie 2 bp... 2 sd] - I jakies inne shity... poprostu grats |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahahaha van hunter mnie rozjebał po prostu na forum tibia.com, chciał się chyba pochwalić że jest super inteligentny bo nie zrobił pk jak był w trapie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:58. |