Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wojna Nowa (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=132308)

tsch 13-06-2007 13:18

Więc bądź neutralny w 100 %.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1482331)

Neutralnośc to neutralnośc.

Amirez 13-06-2007 13:22

czyli falain sie zemscil ciekawe czy aol mu znowu spadl :/ (jak tak oddajcie mu go:):):) )

Edit

@tsch

Ciebie to chyba suty pieką mi sie wydaje, bo nie wiesz, co to opcja edytuj jak nie umiesz sie poruszać po forum to z niego nie korzystaj albo staraj się sie to zrobić w 1 poście

Ka$z3r 13-06-2007 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1482403)
no co ttt nic nie odpiszecie?

@Cadleron
Przynajmniej Lindlay nie okrada kolegów z gildi;)

NOOO polemizowałbym :) To lind nie ma matury? Ares 2?

tsch 13-06-2007 13:59

Dziękuję za cenne uwagi ale wybacz, zawsze robię jak chcę - rozdzielenie również było celowe. Jeśli chodzi o moje suty - owszem - czasem pieką:evul::evul::evul:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amirez (Post 1482703)
czyli falain sie zemscil ciekawe czy aol mu znowu spadl :/ (jak tak oddajcie mu go:):):) )

Edit

@tsch

Ciebie to chyba suty pieką mi sie wydaje, bo nie wiesz, co to opcja edytuj jak nie umiesz sie poruszać po forum to z niego nie korzystaj albo staraj się sie to zrobić w 1 poście

Arm 13-06-2007 14:13

Hahaha, notop przerastasz samego siebie... Ja nie wiem jak czlowiek pokroju ciebie moze mowic o kogos szkole ;] A co do open to nie kryje tego ze w pizdeczke lekko dostalismy (lekko, heh)... ale to tylko 1 walka... ide zaraz kupic blessy i moge tanczyc dalej :)

notop 13-06-2007 14:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1482748)
Hahaha, notop przerastasz samego siebie... Ja nie wiem jak czlowiek pokroju ciebie moze mowic o kogos szkole ;] A co do open to nie kryje tego ze w pizdeczke lekko dostalismy (lekko, heh)... ale to tylko 1 walka... ide zaraz kupic blessy i moge tanczyc dalej :)

czemu jeszcze niekupiles??:D

Aurii 13-06-2007 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1481675)
A znasz cos takiego jak combo od 25 osob? ( samych sorcow & druidow maja 26 + pallki ale licze ze nie kazdy bedzie online.) to bedzie ok srednio sd za 300.

300*25 = ( w przyblizeniu) 7500 dmg ( z samych sd. dolicz ok. 5 pallow z boltami... to + 200 hp) znajdz mi kozaka w SF co to przezyje ;)

hahaha
ty lepiej znajdz kozaków ktorzy tak zrobili ...... zaaaaal

Thomasi 13-06-2007 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aurii (Post 1482802)
hahaha
ty lepiej znajdz kozaków ktorzy tak zrobili ...... zaaaaal

a znajdzie sie kilku takich:D jakos 110+ padl od 20 lvli:D jak sie bardzo nudzi i sie uzywa ventrilo to rozne rzeczy sie udaja:D

a tak btw

Czesc, czesc, czesc Warszawa zegna wies ^^

gdyby jeszcze lamus byl w wojnie to bym wiedzial komu kibicowac a tak to mam mieszane uczucia bo widze ze lindlay sie rozchulal^^

SnoziSF 13-06-2007 17:14

Na poczatku chcialbym napisac, ze jestem mile zaskoczony co do tego open battle, myslalem, ze bedzie o wiele gorzej, jednak nie bylo sie czego bac. Co mnie smieszy...nie dostalem ani jednego hita od TTT, zaliczylem fraga na Tetuni i w ogole, slaba organizacja TTT. Oni przegrali juz na poczatku walki, zaatakowalismy, a oni zamiast stac twardo na nogach, rozproszyli sie i zaczeli sie wycofywac. Wtedy dochodzilo do walk 4 vs 1, gdzie gora bylo DPFT.

"Time is over. No leaving for free now." muauha xD

Arm 13-06-2007 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1482777)
czemu jeszcze niekupiles??:D

bo nie mialem czasu, juz kupione :)

tsch 13-06-2007 17:48

przepraszam za double atk :P znów mi Amirez nawsadza o piekących sutach lol

tsch 13-06-2007 17:48

@Tomasi -> wiadomo komu, nie ma się co zastanawiać :p
@SnoziSF -> wszystko się może zdarzyć :evul:

Vrael 13-06-2007 18:01

Hah, TTT jest zbyt pewne siebie. Jesteście dobrzy tylko w gębie. Dla mnie liczy sie to jak kto walczy, a nie co mówi. Jeśli tacy jesteście twardzi to pokażcie na co was stać =)

Poyeman 13-06-2007 18:16

Gz fraga Snozi ,slyszalem od maga w szkole ze to byl... piekny frag ;)

MagMagik 13-06-2007 18:32

<sniff> <sniff> I smell asslicker :| czlowieku nie rozmawialem z toba o zadnym fragu nie wkrecaj sobie jakis chorych jazd. Wejdz Roki pallem do ktorejs ze stron i walcz zamiast biernie obserwowac forum tibia.pl i spinac przy nim dupe.

SnoziSF 13-06-2007 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poyeman (Post 1483207)
Gz fraga Snozi ,slyszalem od maga w szkole ze to byl... piekny frag ;)

Tetuni obrywal juz w miescie równo, a padl kolo schodów na green djina chyba, stracilem na niego bp sd~, wiec zasluzylem na fraga :P Fajnie to wyglada na stronce, jakbym go solo ubil ;)

Poyeman 13-06-2007 18:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MagMagik (Post 1483232)
<sniff> <sniff> I smell asslicker :| czlowieku nie rozmawialem z toba o zadnym fragu nie wkrecaj sobie jakis chorych jazd. Wejdz Roki pallem do ktorejs ze stron i walcz zamiast biernie obserwowac forum tibia.pl i spinac przy nim dupe.

thief?bros porzyczyl ci moje itemki(nie pytajac mnie-.-) a ty co ? nie chcesz mi ich oddac...i jeszcze mnie wyzywasz od "asslicker"

btw: i nie chce z toba rozmwiac bo ciagle mnie przezywasz i sie obrazasz...

Gidekab 13-06-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SnoziSF (Post 1483233)
Tetuni obrywal juz w miescie równo, a padl kolo schodów na green djina chyba, stracilem na niego bp sd~, wiec zasluzylem na fraga :P Fajnie to wyglada na stronce, jakbym go solo ubil ;)

nie wiem kiedy ty wywaliles w niego ten bp sd bo od samego ank do djina siedzieli mu na dupie tylko reylin cadleron i elvek ty dolaczyles na sam koniec jak juz go trapowalismy i nie wiem jakim cudem zaliczylo ci tego fraga ale to tak na marginesie :P

*Wube* 13-06-2007 18:57

Hmm koniec gadania ; p TTT kupujcie blessy i na nastepnym openie dojdziemy do wniosku czy ta wojna ma sens czy poprostu strata czasu dla zolwi ; o

P.s dobiero zlukalem ze Rezerwkaaa ma flage Cracovi : O juz Cie nie lubie ;[

notop 13-06-2007 20:53

tym co pomagali to thx za wczoraj ale pamietajcie ze nielicza sie kto ma fraga byle byl,ja czy inni maja malo czy to znaczy ze afkowalismy na piramidach?.......
liczy sie efekt,TTT zostalo zjedzone a teraz mysli czy kupowac pomarancze na sok czy kupic koncentrat do rozpuszczania z woda

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45.