![]() |
Więc bądź neutralny w 100 %.
Cytuj:
|
czyli falain sie zemscil ciekawe czy aol mu znowu spadl :/ (jak tak oddajcie mu go:):):) )
Edit @tsch Ciebie to chyba suty pieką mi sie wydaje, bo nie wiesz, co to opcja edytuj jak nie umiesz sie poruszać po forum to z niego nie korzystaj albo staraj się sie to zrobić w 1 poście |
Cytuj:
|
Dziękuję za cenne uwagi ale wybacz, zawsze robię jak chcę - rozdzielenie również było celowe. Jeśli chodzi o moje suty - owszem - czasem pieką:evul::evul::evul:
Cytuj:
|
Hahaha, notop przerastasz samego siebie... Ja nie wiem jak czlowiek pokroju ciebie moze mowic o kogos szkole ;] A co do open to nie kryje tego ze w pizdeczke lekko dostalismy (lekko, heh)... ale to tylko 1 walka... ide zaraz kupic blessy i moge tanczyc dalej :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ty lepiej znajdz kozaków ktorzy tak zrobili ...... zaaaaal |
Cytuj:
a tak btw Czesc, czesc, czesc Warszawa zegna wies ^^ gdyby jeszcze lamus byl w wojnie to bym wiedzial komu kibicowac a tak to mam mieszane uczucia bo widze ze lindlay sie rozchulal^^ |
Na poczatku chcialbym napisac, ze jestem mile zaskoczony co do tego open battle, myslalem, ze bedzie o wiele gorzej, jednak nie bylo sie czego bac. Co mnie smieszy...nie dostalem ani jednego hita od TTT, zaliczylem fraga na Tetuni i w ogole, slaba organizacja TTT. Oni przegrali juz na poczatku walki, zaatakowalismy, a oni zamiast stac twardo na nogach, rozproszyli sie i zaczeli sie wycofywac. Wtedy dochodzilo do walk 4 vs 1, gdzie gora bylo DPFT.
"Time is over. No leaving for free now." muauha xD |
Cytuj:
|
przepraszam za double atk :P znów mi Amirez nawsadza o piekących sutach lol
|
@Tomasi -> wiadomo komu, nie ma się co zastanawiać :p
@SnoziSF -> wszystko się może zdarzyć :evul: |
Hah, TTT jest zbyt pewne siebie. Jesteście dobrzy tylko w gębie. Dla mnie liczy sie to jak kto walczy, a nie co mówi. Jeśli tacy jesteście twardzi to pokażcie na co was stać =)
|
Gz fraga Snozi ,slyszalem od maga w szkole ze to byl... piekny frag ;)
|
<sniff> <sniff> I smell asslicker :| czlowieku nie rozmawialem z toba o zadnym fragu nie wkrecaj sobie jakis chorych jazd. Wejdz Roki pallem do ktorejs ze stron i walcz zamiast biernie obserwowac forum tibia.pl i spinac przy nim dupe.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
thief?bros porzyczyl ci moje itemki(nie pytajac mnie-.-) a ty co ? nie chcesz mi ich oddac...i jeszcze mnie wyzywasz od "asslicker" btw: i nie chce z toba rozmwiac bo ciagle mnie przezywasz i sie obrazasz... |
Cytuj:
|
Hmm koniec gadania ; p TTT kupujcie blessy i na nastepnym openie dojdziemy do wniosku czy ta wojna ma sens czy poprostu strata czasu dla zolwi ; o
P.s dobiero zlukalem ze Rezerwkaaa ma flage Cracovi : O juz Cie nie lubie ;[ |
tym co pomagali to thx za wczoraj ale pamietajcie ze nielicza sie kto ma fraga byle byl,ja czy inni maja malo czy to znaczy ze afkowalismy na piramidach?.......
liczy sie efekt,TTT zostalo zjedzone a teraz mysli czy kupowac pomarancze na sok czy kupic koncentrat do rozpuszczania z woda |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45. |