![]() |
Grzmotopierd <===<< Valoria
|
Ech, na Asterze to są nicki-Pan Domestos czy Po***any ksiądz :p .
|
ziom
Cytuj:
taki jak pogromca szczurów :D |
13:49 You see Wielo Ryb (Level 7). He has no vocation.
13:48 You see Potzrymaj Mi Rzeczy (Level 4). He has no vocation. 13:47 You see Waleczny Bubek (Level 5). He has no vocation. 13:47 You see Wladca Przedpokoju (Level 1). He has no vocation. |
A ja przed chwilą spotakłem (też na Asterze) goscia o nicku... DalejDalejLatarkaGadzeta 8o
|
Was chyba pogrzało, żeby mieć takie nicki. Ja bym się wstydził mieć nicka takiego jak Wiechu Roz*******acz czy W****iony Tibijczyk Osiem (autentyczne nicki).
|
Ja spotkalem takie nicki jak np. Od***ista Brukselka(Pandoria), Unknow nick(pandoria), Dark Owca(mój na celescie, ale skasowalem. non pvp? hehe), daje dupy za dolara(chyba schivera ale glowy nie dam.Btw, masochistka jakas?) i jeszcze Za***isty ogurek,pandoria. Ach, I allmost forget i jeszcze Zjarany Rolnik(panoria) Popierajcie partie radia które ma ryja i LePpeR(LPR) w glosowaniu na prezydenta, bo tata mi obiecal ze jak któres dojdzie do wladzy, to pojedziemy do nowej zelandi.
|
hehe
Zrobie loda za friko [Galana] B)
Klon penisa [Antica] B) |
duzo takich nickow jest na azurze np. :
-czerstwe wafle atakuja -bob nierob -autoryzowany dystrybutor sera -kwaszony ogoras -rowy krowy -krowa ma byka rowa -sorki smierdza mi worki -ej noobie to moj monster -kawa zbozowa kiedys widzialem jeszcze na innych swiatach: -maszynka do mielenia miesa -notoryczny miotacz sledzi -trujacy muchomor -mam grzybice na nogach |
jako ze jestem tutorem, chcialbym was wszystkich o cos prosic. w zwiazku z tym, ze niektorzy gracze nie potrafia czytac po angielsku lub tez potrafia czytac, ale maja problemy ze zrozumieniem, tworza postaci o imionach lamiacych zasady tibii:
Cytuj:
|
Ja widziałem gościa który miał nick "spier*alaj ja tu lowie" :D
I jeszcze "Polak ze mnie niezly" I "Fajnie ze jestescie" Wszystkie postacie sa, albo były na harmoni :cup: |
nick
1. lunara: Nie trencie bo zabijam raty
2.iridia Moje chrupki grubasie |
Marynowany the sledz
Polak the frolak Polak the majonez 8o tych postaci raczej nie ma stare dzieje to były B) |
Chyba na Harmonii "alefajnie"
i chyba na Eterni (albo na Securze) "zje.bana dzifka" |
Ehh
Knight Bardzo Mondry (Celesta) :D
Zdeptany Komar (Titania) :D :cup: |
NIcki
***NICKI***
Za***any Alkocholik 8o 8o 8o 8o Stół :D :D Mistrz od dedów Orców X( X( X( (ten nick jest po prostu ch**owy jak barszcz) Krzesło B) to mój nick |
HYhyhy
Nicki z Pandori moze juz byly ale juz duzo stron w tym topicu wiec moglem przeoczyc :p
Menel Samotnik :cup: Chce mi sie Kupe Jakis Fajny Nick Losowa kupa Pyci Pum Pyci Pyci Pyci Pum Sir Mokre jajca Zbigniew Biznesmen Zmarzniety siusiek 8o |
Jedno jest pewne jednakoż, zawsze znajdzie się koleś który wymyśli głupszego nicka. Chociaż czasami pomysłowość ludzka zadziwia mnie.
|
Obecnie mam nicki:
Gibki Pysior (Azura) MALE Oby mu broda uschla (Harmonia) MALE Stworzyłem zainspirowany tymi postami kolejne :): Stasiu bierze omke (Harmonia) FEMALE Szczurzy Pomiot (Harmonia) MALE Zbanuj jak masz gescik (Harmonia) MALE Zdepiluj bo juz zaroslam (Harmonia) FEMALE LOL |
Bezlitosny Pedofil -Inferna :evul:
Ruchaj Barbi (barbie) az sie zgarbi -Titania Po***any Palek -Titania (kumpel) Straszliwy potwor Maniek -Calmera (wujek) A leraz porcja starych Deleted nickow: ****onurek - Calmera Odbytniczy Krasnal -Azura chyba ;p (pozdro) Sprzedaje ziomow policji -Calmera (wujek) Skrzyneczka -Lunara (trzymacz Kaski) Necleputoputo -(br?) I to by bylo na tyle ,jak jeszcze spotkam jakiegos nupka to dodam... <edit> Troche Coverow ;p Bubbl'e BBuble Bu ble Bub'le Leferty Cover -.- BAba |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |