![]() |
Po przeczytaniu opisu Shigurui podjarałem się,że będzie podobne coś do Samurai Champloo,ale wyłączyłem 1-wszy odcinek po 3/4 jego upłynięcia. Nudne.. Może kiedyś spróbuje to obejrzeć,ale nie teraz.
Chciałem napisać jeszcze o Vexille. To nie jest odcinkowe anime,tylko film (znaczy takie długie Anime,no ; p ) W całości możemy znaleźć je na kreskówki.fani.pl Osobiście polecam,bardzo fajne,bardzo fajnie zrobione. |
Cytuj:
|
A wiesz,ja po prostu lubię takie.. Pełne akcji ; p A chciał bym jeszcze dodać że praktycznie 100% pomysłów tam jest zgapione za czymś innym : D Od razu można tam dostrzec elementy z Crysis,Dune'a i innych.
|
@rohas
Dziwna ta restauracja. Maki to jest ryż zawinięty w wodorost w kształcie walca, w środku mogą jeszcze być najróżniejsze niespodzianki ;d Sushi to nazwa potrawy - ogólnie. Z tego co się orientuję, to maki jest jednym z rodzajów sushi. Możliwe, że chodzi o najpopularniejszą odmianę sushi - nigiri - to jest ryż w kształcie takiego owala, a na wierzch kładzie się najczęściej surową rybę. @topic Czytał ktoś kiedyś mangę Paper Eleven? Jeśli nie, polecam, warto, chociaż łatwa w odbiorze nie jest. |
Cytuj:
|
*Osore
Dzięki ;) Pójdę tam, to sie zobaczy :-P *topic Widział ktoś Kawaler miecza? Bo mi kumpel polecał, ale sam nie wiem co o tym myśleć :o |
Cytuj:
|
Skończyłem Air. Fakt, ostatni odcinek był baaaardzo wzruszający, ale jakoś (ledwo :p) obyło się bez łez. Anime jest miodzio. Pomimo, że jest to raczej wzruszające/smutne, to momentami, też można się pośmiać z niektórych rzeczy. Polecam wszystkim ;)
|
Dobra, mam ochotę na śmieszne anime. Już dostawałem propozycje, jednak szukam jakiegoś, które zobaczę online, nie mam ochoty teraz ściągać.
|
W Soul Eater w sumie jest całkiem sporo śmiesznych rzeczy (przynajmniej na mój gust) Szczególnie 3 odcinek,bo też mam lekką manię na punkcie tego, co ten koleś ; p Niestety ukazuje się rzadko,bo nowe jest. No i na pewno są jakieś śmieszniejsze anime,bo komedia to nie jest. Ale fajne,nie powiem.
|
Cytuj:
A jezeli cos dluzszego to Love Hina (okolo 24 odc + 3-4 ova) Wszystko mozna zobaczyc online na VeohTV @down: jezeli ktos lubi zboczony humor to green green jest ok ;> No i wiadomo, ze jest tepe. Dlatego smieszne :D |
Cytuj:
|
LH anime,ssie,ale manga to co innego :)....,Girls bravo to zabawne ecchi ....
|
Ja teraz jestem na 23im odcinku Death Note. Musze powiedziec, ze wciagajace i ciekawe ;)
|
Cytuj:
Spodziewałem się czegoś lepszego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
*Hodal No bez jaj, nie każdy musi się zalewać łzami jak patrzy na Air'a ... *M&A Oglądam Chobits (11 ep. aktualnie) i powiem jedno - zayebyste :D Wiele śmiechu i w ogóle. Jak najbardziej godne polecenia jako anime (w pewnym sensie) komedia : P |
http://pl.youtube.com/watch?v=2WQyu3...eature=related UWAGA
No to już wiemy z czego Kishi zgapiał pomysł. Czy naruto nadal jest przez was uważane za oryginalne? Oczywiście nadal lubię Naruto ^^. |
Adres URL zawierał nieprawidłowy identyfikator filmu wideo.
Btw. Rownie dobrze mozna powiedziec, ze Naruto byl zainspirowany Dragon Ballem. |
http://pl.youtube.com/watch?v=2WQyu3...eature=related
Teraz powinno działać. No ale zobacz jakie podobieństwo ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43. |