![]() |
no mass wam sie nie udal, rzeklbym totalna porazka :) ja wiem ze dalacin nie jest jakims inteligentem, ale zeby tak go nisko cenic... ;d
|
lol,On by tam padł gdyby pare osób zareagowalo na czas.bo już miał battle wiec wylogować nie mógł.wystarczyło bloknąc statek i dalacin papa:)
|
Cytuj:
|
no buksl fajny film, a jakbys jeszcze dal tytuly jakich uzyles to bylbym wdzieczny :)
|
No fakt.. zjebałem z tym statkiem ;)
|
haha, jakas akcja jest na trollach w thais
|
Cytuj:
|
Boroth Flam: on 3 count bedurion
Boroth Flam: 1,2,3 ( zadne sdki nie leca bolty tez nie ) Sua Mea: Exura sio "Bedurion rotfl. |
Cytuj:
ps. ide expic bo nuda |
Cytuj:
SUA DO PRZEDSZKOLA!!!!!!!!!!!:baby: |
No, dzisiaj Ormo złożyło Rodvana Elane ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dpft robi poi, a kozaki z sb lataja i pekuja.
i kurwa nie pierdolcie mi tu, ze nie siejecie pa...bo u*******acie neutralne osoby...pieniazkow nie ma? boh or die? |
Po pierwsze idtioto to nikt nie padał za darmo. Padali supporterzy.
Po drugie to nikt nie mówił, że nie będzie PA ani tym bardziej ze go nie siejemy. |
Balancecom to tez supporter ubeku?
|
Zawsze odpowiadasz do drugiego rozmowcy, ze jest idiota? Taki inteligent z Ciebie? A skonczyles juz gimnazjum?
|
rotfl
magiczna monia i quenthell zaatakowali Theosa,to padli.<-pa?to Oni zaatakwoali jego nie On ich. Balancecom<-przeprosiłem chlopaka osobiście,ale na wojnach tak bywa. A to kochane dpft nie zabija za nic,nasze Pa jest jak ziarnko chleba,a Pa dpft jest jak cala bułka. Gdyby chociaż połowa tych ktorzy padli od dpft za nic miała tyle jaj zeby się przeciwstawić w gildi miałbym z 50 osób więcej,ale Ci ludzie mają jeszcze głupsze myślenie i idą pomagać dpft,co tam dostali raz po twarzy to idą dostać znowu. ale to standardowa propaganda,dpft robi Pa,nikt o tym nie piśnie bo itak to bylo zawsze.My zabijemy jedną osobę przez pomylkę już trzeba na forum trąbić że SB wielkie Pa;) |
Seikeron lazil i od 40lvlow, ktorzy nie maja nic wspolnego z wojna podchodzil i z tekstem "boh or die" oczywiscie oddawali.
Wiec nie gadaj mi tu glupot, ze przypadkowe osoby wam sie rzadko zdarzaja. |
Cytuj:
SPADŁEM Z KRZESŁA HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 8o8o :D 8o :D 8o :D 8o :D 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |