Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Nerana RL Foto ^^ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=145024)

Straherito 31-03-2008 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 1980467)
To co Ona napisała o Tobie jest zdecydowanie bardziej prawdopodobne, niż to co Ty o Niej.

Koles nie zauwaza, ze nie ma racji, jest posmiewiskiem i jedynie jego wlasne lustro chce go ogladac. Najlepiej zrobilby nie kompromitujac sie juz wiecej (czyt. zamilknalby). Dodatkowo macie racje, ze nawet obrazic kogos nie potrafi skutecznie :)

Hansu 31-03-2008 16:53

a i propo tego

Cytuj:

skad taka pewnosc ze po jednym okrazeniu bym padl?
zaloze sie ze dalbym rade przebiec wiecej niz ty
Ktos od ciebie na rl ponoc sie wygadal ze przebiegasz wokol boiska i zdychasz, ale coz to moga byc rownie dobrze ploty, choc mysle ze prawdziwe =)

MistrzLeo 31-03-2008 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 1980518)
a i propo tego

Ktos od ciebie na rl ponoc sie wygadal ze przebiegasz wokol boiska i zdychasz, ale coz to moga byc rownie dobrze ploty, choc mysle ze prawdziwe =)

HHAHAHAH dobre, szkoda ze nie prawda :<

Zrywna_Szkapa 31-03-2008 18:55

Ja do Dave'a nic nie mam ale co do Riva~

Dziewczyna + Tibia + Forum fighter = Pasztet

Przynajmniej wg mnie, a nie możesz zaprzeczyć bo nie dałaś foty.

Nerfarien 31-03-2008 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zrywna_Szkapa (Post 1980701)

Nie obrazaj kamilki ;(((((

Neqromantha 31-03-2008 19:53

Cytuj:

A wy wszyscy jesteście młodzi, piękni, wysportowani. Już to widzę.X(

To, że fajna dziewczyna zajmuje się tylko malowaniem paznokci, a w necie tylko zamieszcza swoje fotki na Epulsie, to głupi stereotyp.

Hansu 31-03-2008 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Neqromantha (Post 1980817)
A wy wszyscy jesteście młodzi, piękni, wysportowani. Już to widzę.X(

To, że fajna dziewczyna zajmuje się tylko malowaniem paznokci, a w necie tylko zamieszcza swoje fotki na Epulsie, to głupi stereotyp.

Signed.

Wiele jest dziewczyn ładnych, grających w rózne gry przez neta i wypowiadających się na forum. Czy wy czasem nie dyskryminujecie kobiet? ;>

Viraelli 31-03-2008 20:54

miałem nie pisać w takich tematach ale cóż.... ;P
dojebali sie do Miszcza heh.... zazdrość jest brzydka rzeczą....
ma racje na rl nikt by nie mowil do niego takich rzeczy ale przez ekran to wszyscy kozaczki ;D
Dziana

ZonaRomana 31-03-2008 21:16

Cytuj:

Świeta racja...
Riva~ dawaj foto i obal ten stereotyp,że "pasztety" grają tylko w tibie ... Pokaż ,że ładne dziewczyny też grają w tibie xD!
Fajny txt mi się przypomniał ^^ "Kto otworzył lodówke bo tu pasztety lataja" xD

YEAH!! Rivja i Mistrz się pogodzili i dali mi swoją wspólną fotke xD

http://img88.imageshack.us/img88/491...nybunnylb4.gif

Pozdrawiam ...oczywiście naszego kubusia puchatka ;*;*

domin3x 31-03-2008 21:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viraelli (Post 1980966)
ma racje na rl nikt by nie mowil do niego takich rzeczy ale przez ekran to wszyscy kozaczki ;D
Dziana

Czytałeś cały temat? To przeczytaj, bo speedy ma się za Boga i myśli, że jest debeściak, bo jest trochę przypakowany...

Hansu 31-03-2008 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viraelli (Post 1980966)
Dziana

Czytanie ze zrozumieniem plx - myslenie plx... wyjdz ...

Jorg Bruce 31-03-2008 22:06

Już nie mogłem czytać tych głupot..

@Spidi~
Myślisz że jesteś uber evul pro mastah, wszystkim wpierdolisz i będzie dobrze? Jeśli jesteś normalnym człowiekiem, powinieneś przyjąć krytyke, i zaprzeczyć ze bierzesz dopalacze i inne gówna.. A nie tutaj kozaczyć ze masz 666 cm w bicku i ogólnie fajny jesteś.

Patrze że ogólnie połowa forum nie umie przyjąć krytyki !
Boisz się/nie chcesz żebyś był spostrzegany na forum jako okularnik etc. to
nie wrzucaj swoich fotek ! -.-

A, i co do dziewczyn grających w tibie, ONE TEŻ mają takowe prawo..
I jeszcze wygląd, nie muszą być "pszczurami" Dajmy na to Poomfray czy jakos tak ;p Na fotce ma taki sam name, i muszę przyznać że niczego sobie dziewczyna z wyglądu, nie znam jej na rl, i nie wiem jak z charakterem -.-

Haa, pewnie jak tu zajrzę niedługo to już Spidi napisze sporo postów oczerniających mnie, że ja się nie znam i że on zajebisty jest .. oneoneoneone Heh rozpisałem się troche, ale to nie zaszkodzi chyba.

ZonaRomana 31-03-2008 23:41

@ up
ja napisze troche postów na Ciebie plx spadaj na Valoria ;] GL HF :)
I jego sprawa jaki jest i co najlepsze czy bierze dopalacze :D
Skąd wiedziałeś ,ze speedy ma szatana w bicu 666 cm ;o a ja mam pół szatana w bick 333 cm ;o

Pozdro Speedy and Me <3 Koxx 4 ever ! 100 kg na klate 2 kg na szyji...

zmycha 01-04-2008 11:09

Ehhh

*Viraelli
Na RL bym się mu postawił bo jest cieciem i to że ma obtłuszczone ręce i brzuch to nie znaczy że jest dobry w akcji. Może tak jest ale zapomina że jest wiele osób lepszych od niego. Wcale bym nie trząsł portkami jak bym go spotkał na RL...
*Spidi
Jesteś cieciem, baranem, osobą z MAŁĄ ilością inteligencji (test IQ?? Duzo takich na necie jest wcale nie sa trudne - uwierz)... Nie będę z Tobą dyskutować tylko nadal będę z całą resztą miał z Ciebie polew... PZDR
*Zonaromana
Wyjdź! Pooglądaj sobie "Na wspólnej"

/Ferax/

ZonaRomana 01-04-2008 12:29

@up
nie bądź taki do przodu bo Ci z tyłu braknie ...
"Wcale bym nie trząsł portkami jak bym go spotkał na RL..." hmm... bo byś uciekł szybko ;]

Pozdro Speedy and Me <3 Koxx 4 ever ! 100 kg na klate 2 kg na szyji...

Hansu 01-04-2008 13:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 1981435)
*Viraelli
Na RL bym się mu postawił bo jest cieciem i to że ma obtłuszczone ręce i brzuch to nie znaczy że jest dobry w akcji. Może tak jest ale zapomina że jest wiele osób lepszych od niego. Wcale bym nie trząsł portkami jak bym go spotkał na RL...
*Spidi
Jesteś cieciem, baranem, osobą z MAŁĄ ilością inteligencji (test IQ?? Duzo takich na necie jest wcale nie sa trudne - uwierz)... Nie będę z Tobą dyskutować tylko nadal będę z całą resztą miał z Ciebie polew... PZDR
*Zonaromana

/Ferax/

Signed.

Zona~ watpie zeby ktokolwiek przed uciekal, a nawet jesli to przynajmniej nie musialby sie obawiac ze bulka go dogoni...

Jorg Bruce 01-04-2008 15:41

@Zona Romana

A właśnie, że nie spadnę! To jest forum, a nie prywatne pogaduszki psiapsiółek spod bloku :[ Więc każdy ma prawo głosu, nie tylko taki hard pr0 jak Ty :\ kthxbye

@Zmycha
Respekt, dobrze gadasz :)

MistrzLeo 01-04-2008 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zmycha (Post 1981435)
*Viraelli
*Spidi
*Zonaromana

/Ferax/

Ruda mordo niebyl bym taki pewny twoich słów.

Butcher__Palek 01-04-2008 17:21

Cytuj:

SZACUN !!!!!! :D

ZonaRomana 02-04-2008 00:13

@ Hansu
każdy kozak przez neta a w rl każdy posrany w obawie o swoją twarz... Wiecie zabawy z Mistrzem mogą się skończyć utratą zdrowia lub trwałym kalectwem xD! Wątpie czy ktoś z tego tematu powiedział mu to w twarz w rl to co piszą ... większość to niedojrzałe dzieci myślące ,że są pro eful które się dowartościowują przez tibie ...

Pozdro ... 100 kg na klate 2 kg na szyji xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48.