![]() |
Cytuj:
|
a i propo tego
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja do Dave'a nic nie mam ale co do Riva~
Dziewczyna + Tibia + Forum fighter = Pasztet Przynajmniej wg mnie, a nie możesz zaprzeczyć bo nie dałaś foty. |
Cytuj:
|
Cytuj:
To, że fajna dziewczyna zajmuje się tylko malowaniem paznokci, a w necie tylko zamieszcza swoje fotki na Epulsie, to głupi stereotyp. |
Cytuj:
Wiele jest dziewczyn ładnych, grających w rózne gry przez neta i wypowiadających się na forum. Czy wy czasem nie dyskryminujecie kobiet? ;> |
miałem nie pisać w takich tematach ale cóż.... ;P
dojebali sie do Miszcza heh.... zazdrość jest brzydka rzeczą.... ma racje na rl nikt by nie mowil do niego takich rzeczy ale przez ekran to wszyscy kozaczki ;D Dziana |
Cytuj:
Riva~ dawaj foto i obal ten stereotyp,że "pasztety" grają tylko w tibie ... Pokaż ,że ładne dziewczyny też grają w tibie xD! Fajny txt mi się przypomniał ^^ "Kto otworzył lodówke bo tu pasztety lataja" xD YEAH!! Rivja i Mistrz się pogodzili i dali mi swoją wspólną fotke xD http://img88.imageshack.us/img88/491...nybunnylb4.gif Pozdrawiam ...oczywiście naszego kubusia puchatka ;*;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Już nie mogłem czytać tych głupot..
@Spidi~ Myślisz że jesteś uber evul pro mastah, wszystkim wpierdolisz i będzie dobrze? Jeśli jesteś normalnym człowiekiem, powinieneś przyjąć krytyke, i zaprzeczyć ze bierzesz dopalacze i inne gówna.. A nie tutaj kozaczyć ze masz 666 cm w bicku i ogólnie fajny jesteś. Patrze że ogólnie połowa forum nie umie przyjąć krytyki ! Boisz się/nie chcesz żebyś był spostrzegany na forum jako okularnik etc. to nie wrzucaj swoich fotek ! -.- A, i co do dziewczyn grających w tibie, ONE TEŻ mają takowe prawo.. I jeszcze wygląd, nie muszą być "pszczurami" Dajmy na to Poomfray czy jakos tak ;p Na fotce ma taki sam name, i muszę przyznać że niczego sobie dziewczyna z wyglądu, nie znam jej na rl, i nie wiem jak z charakterem -.- Haa, pewnie jak tu zajrzę niedługo to już Spidi napisze sporo postów oczerniających mnie, że ja się nie znam i że on zajebisty jest .. oneoneoneone Heh rozpisałem się troche, ale to nie zaszkodzi chyba. |
@ up
ja napisze troche postów na Ciebie plx spadaj na Valoria ;] GL HF :) I jego sprawa jaki jest i co najlepsze czy bierze dopalacze :D Skąd wiedziałeś ,ze speedy ma szatana w bicu 666 cm ;o a ja mam pół szatana w bick 333 cm ;o Pozdro Speedy and Me <3 Koxx 4 ever ! 100 kg na klate 2 kg na szyji... |
Ehhh
*Viraelli
Na RL bym się mu postawił bo jest cieciem i to że ma obtłuszczone ręce i brzuch to nie znaczy że jest dobry w akcji. Może tak jest ale zapomina że jest wiele osób lepszych od niego. Wcale bym nie trząsł portkami jak bym go spotkał na RL... *Spidi Jesteś cieciem, baranem, osobą z MAŁĄ ilością inteligencji (test IQ?? Duzo takich na necie jest wcale nie sa trudne - uwierz)... Nie będę z Tobą dyskutować tylko nadal będę z całą resztą miał z Ciebie polew... PZDR *Zonaromana Wyjdź! Pooglądaj sobie "Na wspólnej" /Ferax/ |
@up
nie bądź taki do przodu bo Ci z tyłu braknie ... "Wcale bym nie trząsł portkami jak bym go spotkał na RL..." hmm... bo byś uciekł szybko ;] Pozdro Speedy and Me <3 Koxx 4 ever ! 100 kg na klate 2 kg na szyji... |
Cytuj:
Zona~ watpie zeby ktokolwiek przed uciekal, a nawet jesli to przynajmniej nie musialby sie obawiac ze bulka go dogoni... |
@Zona Romana
A właśnie, że nie spadnę! To jest forum, a nie prywatne pogaduszki psiapsiółek spod bloku :[ Więc każdy ma prawo głosu, nie tylko taki hard pr0 jak Ty :\ kthxbye @Zmycha Respekt, dobrze gadasz :) |
Cytuj:
Ruda mordo niebyl bym taki pewny twoich słów. |
Cytuj:
|
@ Hansu
każdy kozak przez neta a w rl każdy posrany w obawie o swoją twarz... Wiecie zabawy z Mistrzem mogą się skończyć utratą zdrowia lub trwałym kalectwem xD! Wątpie czy ktoś z tego tematu powiedział mu to w twarz w rl to co piszą ... większość to niedojrzałe dzieci myślące ,że są pro eful które się dowartościowują przez tibie ... Pozdro ... 100 kg na klate 2 kg na szyji xD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:48. |