![]() |
Cytuj:
|
Co dzi¶ odpu¶cisz, jutro nie dogonisz.
Mercioleksy: Żadnego solo z Bostormem nie mialem. :o Eneris: Słucham dalej. |
A ja wam co¶ powiem! Gryby to Bax! Aaaaaaa dobre :P Ty to miałe¶ z tymi deletami
|
Cytuj:
|
oooooooooo a ja myslalem ze gryby to jest Vivienne De Marco. dzieki ze powiedziales
|
losser
Cytuj:
to najpierw groziles mu potem pisales do swojej super gildi na gc (tam gdzie protektowales all baxem za to ze sprzedawali ci runki) "come help pomocy etc" i jak to sie skonczylo?? ze waliles sie ze stonedem moze 3 minuty a twoja walka wygladala tak ze zjechal ci mane to spierdlales za ekran sie doladowac idioto bo byles wtedy szybszy. po paru minutach sie zjawia ekipa wpizdu w tym west c~, morki i inne nooby skonczylo sie tym ze gowno zrobiles ze swoja ekipa bo uciekl stoned do kazo. Jestes marny dla mnie |
jak dla ciebie? do kogo ty sie porownujesz kmiocie?
|
jestes jak gowno do dupy
pozatym all to jest z zazdrosci niewiem czemu tak macie ale jak komus czegos zazdroscicie, amacie czego mu zazdroscic to wyzywacie heh Hail idiots |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Buuuuuuuuuuu
Tak, dla wyprostowania informacji. Name Silny123 Nie równaj± sie z informacjami poniższymi "Stan: Aktywny Gracz Imię: Silny Szo Profesja: Elite Knight Gildia: TD ¦wiat: Elysia Poziom mag.: 8" |
@Toral
ty to sie nadajesz jedynie do zbierania ryżu. ;) |
Cytuj:
|
kill the nigga !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Pyro Aris to nie bylem ja tylko moj rl @silny skoro jestes taki kozak to dlaczego sie nie odezwiesz na tibi tylko na jakims marnym polskim forum?? wolisz dalej lizac dupy baxowi co robisz od poczatku twego grania na ttym swiecie?? myslisz ze on ci pomoze jak ciebie ujebie z powodem?? ty lizesz dupe jemu on sie zali hichamowi i taka jest wasza polityka, zal mi was @bax wypowiedz sie cos na ten temat tego duela... nie pamietasz?? czy zaraz powiesz ze czegos takiego nigdy nie bylo?? |
Dobranoc xD
|
Cytuj:
|
@Bax
Napisz mi na msn lub zadzwoń albo wiesz co zrobie. Masz czas do końca dnia BB |
Halo... Jest tam kto¶??
"Name: Gimebe Sex: female Profession: Master Sorcerer Level: 42 World: Elysia Residence: Ab'Dendriel Last login: Aug 29 2006, 15:44:16 CEST Account Status: Free Account" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:24. |