Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Niesamowite nowości! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=156616)

Slythia 12-12-2007 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cytsiu16 (Post 1787664)
Z tymi simsami, racja czytalem gdzies że teraz mozna se robic jakies gospodarstwo LOL i ŻAL jeszcze troche to tibia przerodzie sie w otsosimsy od pierwszego roku życia jak sie postarają o grafike to moze bedzie mozna zakladac rodziny i bawic sie lalkami (dzieciniada) lol.

To najpierw dowiedz sie co mozna, potem krytykuj... Jest domek na farmie, ale nic on do tibi wiecej nie wnosi... Tylko pole ma blisko... Chyba. Poza tym.. W tibie glownie graja dzieci, nieprawdaz?

Kawuzz 12-12-2007 23:45

W tibie nie graja tylko dzieci. Ja mam paru kumli co maja po 20-25 lat i grajaX(. Jak ktos uwaza ze tibia to gra dla dzieci to niech lepiej sie schowa.
Walic dalnow co mysla ze tibia to gra dla dzieci:baby:
Chodzi sie po krateczkach ale jak to wciaga. Tibia jest oryginalna i dzieki Cipom ze stwrzorzyli cos dla nas. Po szkole mozna sie rozerwac, zrelaksowac. Nie to zeby grac obsesyjnie (bo kumpel ma wyzszy level czy cos albo siedziec 24/7 i popykac) to nie jest dobre. Ale coz sa tacy ludzie na swiecie:( Nic na to nie poradzimy:]
Pzdr.:evul:

Slythia 12-12-2007 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kawuzz (Post 1787755)
W tibie nie graja tylko dzieci. Ja mam paru kumli co maja po 20-25 lat i grajaX(. Jak ktos uwaza ze tibia to gra dla dzieci to niech lepiej sie schowa.
Walic dalnow co mysla ze tibia to gra dla dzieci:baby:
Chodzi sie po krateczkach ale jak to wciaga. Tibia jest oryginalna i dzieki Cipom ze stwrzorzyli cos dla nas. Po szkole mozna sie rozerwac, zrelaksowac. Nie to zeby grac obsesyjnie (bo kumpel ma wyzszy level czy cos albo siedziec 24/7 i popykac) to nie jest dobre. Ale coz sa tacy ludzie na swiecie:( Nic na to nie poradzimy:]
Pzdr.:evul:

Napisalam glownie!! Tez mam kumpli, ktorzy maja powyzej 20 lat, lecz jednak srednia wieku jest niska...

jendrex 15-12-2007 01:13

No tak ach te plaze.... zauwazyliscie ze oni maja czepki? hmm watpie zeby czepki byly w tych czasach.. ale coz

Donpeyot 15-12-2007 02:05

bo to są czepki z rybich pęcherzy

Damroky 15-12-2007 11:46

!!

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 1787780)
Napisalam glownie!! Tez mam kumpli, ktorzy maja powyzej 20 lat, lecz jednak srednia wieku jest niska...

Żebyś sie nie ździwiła z tą średnią wieku, nie masz dokładnych informacji to nie publikuj ich. Ja nie mam 10 ani 17 lat i jest masa moich znajomych i nieznajomych, którzy męcza sie gdy wy w szkole siedzicie, ale nie piszę, że średnia wieku juest wysoka czy niska. bb

Slythia 15-12-2007 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damroky (Post 1789118)
Żebyś sie nie ździwiła z tą średnią wieku, nie masz dokładnych informacji to nie publikuj ich. Ja nie mam 10 ani 17 lat i jest masa moich znajomych i nieznajomych, którzy męcza sie gdy wy w szkole siedzicie, ale nie piszę, że średnia wieku juest wysoka czy niska. bb

"Wy w szkole siedzicie..." Na takie sformuowania tez uwazaj... Ta srednia wieku wymyslilam na podstawie wlasnych obserwacji, a nie gram tylko "po szkole", gdyz juz ja skonczylam... Nie mowie, ze w tibie graja tylko dzieci, lecz albo jest ich duzo... Albo najbardziej rzucaja sie one w oczy.
Jesli kogos urazilam tym sformuowaniem to przepraszam, nie mialam takiego zamiaru...

paok 16-12-2007 04:20

mnie też denerwują osoby które biegają i krzyczą plx free item albo płaczą na całe miasto że ich haknęli lub spokojnie sobie trenujesz a tu bach ubijają ci potwora :/X( i takie osoby się rzucają niestety w oczy i stąd stwierdzenie że w Tibie grają małe dzieci

mixel'pixel 19-01-2008 19:13

jest super pB) tibia robi sie coraz bardziej ciekawsza 8o

$eriToonbra 24-01-2008 16:22

Ten up-date jest spoko wogule Tibia rox xD

Rohas 24-01-2008 17:34

Nie podniecaj sie tak, bo Ci zylka peknie.. Byl juz 1,5 miecha temu, wiec po co spamic takimi postami? -.^

koneser 25-01-2008 18:10

moja sugestia jest nastepujaca: Zamykac tematy z newsami majace wiecej niz 1 miesiac.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37.