![]() |
Cytuj:
|
W tibie nie graja tylko dzieci. Ja mam paru kumli co maja po 20-25 lat i grajaX(. Jak ktos uwaza ze tibia to gra dla dzieci to niech lepiej sie schowa.
Walic dalnow co mysla ze tibia to gra dla dzieci:baby: Chodzi sie po krateczkach ale jak to wciaga. Tibia jest oryginalna i dzieki Cipom ze stwrzorzyli cos dla nas. Po szkole mozna sie rozerwac, zrelaksowac. Nie to zeby grac obsesyjnie (bo kumpel ma wyzszy level czy cos albo siedziec 24/7 i popykac) to nie jest dobre. Ale coz sa tacy ludzie na swiecie:( Nic na to nie poradzimy:] Pzdr.:evul: |
Cytuj:
|
No tak ach te plaze.... zauwazyliscie ze oni maja czepki? hmm watpie zeby czepki byly w tych czasach.. ale coz
|
bo to są czepki z rybich pęcherzy
|
!!
Cytuj:
|
Cytuj:
Jesli kogos urazilam tym sformuowaniem to przepraszam, nie mialam takiego zamiaru... |
mnie też denerwują osoby które biegają i krzyczą plx free item albo płaczą na całe miasto że ich haknęli lub spokojnie sobie trenujesz a tu bach ubijają ci potwora :/X( i takie osoby się rzucają niestety w oczy i stąd stwierdzenie że w Tibie grają małe dzieci
|
jest super pB) tibia robi sie coraz bardziej ciekawsza 8o
|
Ten up-date jest spoko wogule Tibia rox xD
|
Nie podniecaj sie tak, bo Ci zylka peknie.. Byl juz 1,5 miecha temu, wiec po co spamic takimi postami? -.^
|
moja sugestia jest nastepujaca: Zamykac tematy z newsami majace wiecej niz 1 miesiac.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:37. |