Smokuu ma racje, jest pewna grupa osób ktora nas szanuje (troche wieksza niz to co powiedzial) ale reszta nas nie nawidzi i nami gardzi. Lewusy natomiast szanują nas dopóki nie zabijemy ich kolegów(znaja nas z "telewizji") albo ich samych, bo jak można kogoś szanować za to, że rozjebał im połowe gildii.
Jedno co mnie najbardziej tutaj w*****a, to myśl idiotów, że wiedzą dużo nie wiedząc nic (i pomijam tutaj fakt czy ktos jest asslickerem ormo czy jakims zbuntowanym 15 latkiem). Blackd proxy, pfff .. nie mam nic przeciwko wyzywaniu nas od botterów jeżeli rzeczywiscie używamy blackd. Jednak tak nie jest, włożyłem ciężka prace w niektóry software i nie czuje, że ide na latwizne czy mam jakieś wyrzuty sumienia. Co do bota jeszcze raz, to nie mielismy go na żadnej akcji, jedynie był test z Trivero i wyszło nawet nawet ;O.
Wczoraj mi powiedzieli, że ormo to 2 br-y z mage bombem, no ok - niedlugo bede z Dark Mortals.
Co do venta to siedza u nas niekiedy 3 osoby z LR i pekuja razem z nami i jakoś sie nie wyzywamy. Mało tego, jak mamy akcje na supporterow LR to oni po prostu wychodza z venta ( i nie bede tutaj mowil nickow aby nie narobic nikomu biedy).
To na razie tyle, więcej wiedzieć Wam nie wolno.
|