![]() |
Explosion:
czy ten czar zadaje obrazenia rzucającemu ? Czy pancerz ma wpływ? czy na środku obrazenia sa wieksze? |
Mam 2 pytania:
1Co to są właściwie te questy 2O co chodzi z tymi runami?I gdzie je można ewentualnie kupić? :confused: |
questy-zadania,po ich wykonaniu dostajesz przedmioty
runy-czary zaklete w runy,majace dany przebieg,wlasciwosci ;) |
Dlaczego nie mogę wklejać do posta rysunków z painta?
(Biorę kopiuj wchodzę na tibia. pl chce wkopiować ale się nie da) |
Cytuj:
|
Questy
Gdzie można dostać takie questy ???? :confused:
|
Cytuj:
|
Explosion:
czy ten czar zadaje obrazenia rzucającemu ? Czy pancerz ma wpływ? czy na środku obrazenia sa wieksze? |
Dzienki maciekpkk jakoś sie je postaram znalezc ;)
|
Czy mozna zostac gamemasterem? Jesli tak to jak? Gdzie jest wyspa GM'ow? :confused:
|
Cytuj:
|
Nierozumiem: wklejanie fotek
Szanowni Moderatorzy!!
Mam Jedno WaŻne Pytanie.jak WkleiĆ JakieŚ Fotki??? Plz O OdpowiedŻ!!!! ;( |
OmG...
dzial zdjecia, tam wszystko jest napisane, wydurniasz sie na serio czy tylko udajesz?
|
sluchajcie mam male pyttanie ale wezcie sie nie nabijajcie ja sie nie znam na czarach druta bo robie mam 10 lvl i chce isc na ghoule ale musze skombinowac kase bo robie bp hmmow i potem sellne na moim servie jest to okolo 1k bo 50 gp za 1 hmm i kupie sobie antidote (exana pox) i jakiegos heala i planuje kupic ih spontanicznego nie runicznego ale nie wiem ile on dokladnie daje hp za jednym strzalem i jeśli może ktos mi pomoze i mi powie ile daje hp ih spontaniczny z gory thx
PS. patrzalem w szukaj nie znalazlem ;( |
oblicz sobie w kalkulatorach wpisujac swoj lvl i magic lvl. Ten kalkulator to sila magii :)
|
Tak tak, otoz ja mam pytanie i problem :), niestety chyba znam na niego odpowiedz, ale i tak zapytam, mianowicie, jak podlaczyc Klienta Tibii przez proxy, otoz niestety musze jakos to zrobic aby laczyc go przez proxy... Ale chyba sie nie da, sam nie wiem...
|
Cytuj:
Czy pancerz ma wpływ... Mówią, że ma wpływ przy czarach właśnie explosion i exori, ale nie powiem na 100%, bo nie wiem. Anyway, explosion ma tak duży rozrzut dmg, że ciężko byłoby przeprowadzić jakieś sensowne badania/pomiary... Czy na środku obrażenia są większe? Nie. |
Czemu nie moge zalozyc tematu w niusach? Musze byc modkiem czy jak??
|
Dzieki za info o explosion.
Co daje wykonanie Postman questa III stopnia? |
@Zamkniety w domku
Tak musisz byc modkiem. Mozesz tylko komentowac. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |