![]() |
Do tych, co spamują, sam oceń ;] Wolny związek tzn. że spędzamy ze sobą sporo czasu, pozwalamy se ma trochę, ale nie jesteśmy razem tylko ciągle wolni :P I w ogóle end of spam plx...
|
<Waiting for Triq reply>
|
Cytuj:
|
Koleżankę a'la dziewczynę bez zobowiązań czyli rox rozwiązanie :]
|
Dasz jej nr gg xd?
|
Kłótnia na poziomie kto ma jaką koleżanke:> Jest się czym chwalić.
@Down Jeszcze do tego nie doszło ale możliwe że zaraz taki temat się poruszy;p Za bardzo to ja nie widzę czym tu się chwalić że się jest z kimś w związku ktoś tu ma kompleksy?:> |
Żeby sie z innymi mogła puszczać. Zajebiście rox rozwiązanie ;)
EDIT: Cytuj:
EDIT2: @up Heheh, no być może i ktoś ma ;p |
Mydlarz to mój 'kolega' ale jest czymś wiecej ;)
Nie jesteśmy razem, ale pozwalamy sobię na więcej... K.C.P <3 s2 |
cinek the thief master, ok?:baby:
moge do gildi? plis |
Czy widać różnice?
Cytuj:
Cytuj:
A dwóm "więcej niż kolegą" składam gratulacje co do gildi Cze xD Ps.Ja muszę wbić 6 lvl w 7 dni ;p Ciężkie zadanie :P |
Cytuj:
a ja składam Tobie gratulacje ap ropo twojej potężnej gildi "Never Die" Ae invit me plz :< @Lord <3 @Down AUHeauheaHehuae |
Gratuluje Ci Glor, zajebistej gildii o nazwie Motomyszy
:************************** |
To ja sobie też pogratuluje gildii
<3 |
Bardzo ciekawy temat.. i masz komenty a ja nie ;p
Ile mf ci idzie na quarach? I czy massivy bijesZ? |
A dzięki Mydlarz :D Wasza gildia sie fajnie zapowiada :P Ralas(nasz), Alfa , Kuli no i Ty oczywiście :D Hehe a może próbujecie zrobić replikę Destination tylko bardziej zaawansowaną?:baby: Pozdro
|
Cytuj:
Edit: @Czy'pis Cytuj:
lub też http://pl.wikipedia.org/wiki/Sarkazm (Jedno i to samo :\) |
Myśle, że czypisek chce przedłużyć swą passe...
I Ralas srasz a nie wasz, juz miech temu jak usłyszał ze MY robimy moze gildie to powiedzial ze chetnie dojdzie, a dzis jak to zrobiłem to tylko napisałem opuszczaj tamta a on nic nie wiedziac napisal 'k'. Wiec taki on był wasz ze chuj. I zobaczymy jak Tobie pójdzie na posadzie 'maskotki przyszłego Vangelis', bo takie info dostałem (rly eahuehaeua) /Cze member |
hejkaaaa :************************
|
Cytuj:
To chyba mamy wspólnych znajomych bo tez słyszałem o tym, że Czypis będzie miał posade maskotki Vang XD /Motomysz |
Cze.Czypisek co do twojej wypowiedzi nie osmieszaj sie sam bo Guild"Never Die" jest smieszna do Destination to najwyzej ty mozesz dolaczyc.Pozdro dla ekipy z"Cze".:*
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:29. |