![]() |
ehhh a tak sie ladnie zapowiadalo jak aata padl..a tak sie hujowo skonczylo :D
|
no piknie, jaki score?
@edit 16:59 Tiuso [169]: i go offline this suck fucking guild retarded ppl 17:01 Voronix [177]: mnie wkuriwa to 17:01 Voronix [177]: ze ja pierdole 17:01 Voronix [177]: blyo nas na vencie 17:01Voronix [177]: z 45 17:01 Voronix [177]: a na battle wyszlo 17:01 Voronix [177]: 25-30 17:01 Voronix [177]: w tym z 5+ dalo loga Drocan Shadow zsolowany przez Koce o,o |
hehe dokladnie ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ty tez kick miales?:( |
Cytuj:
A btw, Sadli tez chyba mial kick? War trwa: [Char]Seikeron[/char] May 17 2008, 19:49:40 CEST Killed at Level 101 by Dratwik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Cytuj:
|
friendly FIRE! xD
swoja droga szybko reagujesz o,o nudy? |
Cytuj:
A btw, Medi, Ty juz nie masz czym loga dac czy jak? |
Cytuj:
mam druida ;P i za tydzien meda beda mial "Please rest assured , that even though this banishment has to stay , all the other letters from your account will become void , meaning you will not be punished for the letter twice. Kind regards, CipSoft Customer Support" |
Cytuj:
Tak patrzac na kazda akcje ktora byla to te Elfik jest wyjebiaszczy Nikogo nima na Ekranie a sd leca chuj wi z kad Ale Gz czas powrocic do Planu A ktory skutkowal na początku war :DDD |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
filmik blz
|
Cytuj:
|
Speed haxxxxxxx by Filush, 500k za licencje na jednego kompa.
|
a przeczytaj co napisal Medivh pare postow wyzej, chyba ze nie znasz angielskiego
|
HUH?
Galithar May 17 2008, 22:51:45 CEST Killed at Level 119 by Los dragonbreath xd |
W LUBLINIE bracia z WROCŁAWIA sie dalej bawia.
CALA POLSKA W CIENIU śLąSKA.JA JUZ W DOMU ;(((((((( GRATULUJE AKCJI OBU GILDIOM ;) |
Cytuj:
Cytuj:
@EDIT http://www.***********.com/579409370.html :) Ogladajcie i cieszcie oczy |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:02. |