![]() |
Może i masz ale i tak nie możesz jej używać. No chyba że to jakiś bug.
|
Cytuj:
edit: tak przegladajac sobie forum postanowilem sprzeciwic sie temu postowi:p |
No właśnie,po za tym teraz się właśnei gorzej gra sorcami i druidami,dużo gorzej gdybys dał na solo np.13 druta przed uptade VS 13lvl druta po uptade to ten po uptade denołby rtak szybko że nawet by nie drgnoł.
|
Spawn
Chciałem się odwołać do tego jak kolega mówił - Beholder nie dał deda Archerowi ale wydaje mi się że są 2 wytłumaczenie...
1.Archer mógł zniknąć.. ( nie wiem jak :p) 2. Mógł go zabić ktoś z ludzi i mogłeś go nie zobaczyc, a cialo mógł ukryc gdzieś w jakiejś paczce. Wiele osób ma takie problem i nie ukrywam, że sam takie mam: kiedy ide poczekac na spawn i po kilku min. wracam to jest na ziemi świerza krew tak jakby przed chwlą ktoś tu był lecz w pobliżu nikogo nie ma (bo loguje się o 2 w nocy :p) Zapraszam do Dyskusji... |
Jak trenowac mlvl?
Witam, mam pytanie otoz jak trenowac mlvl? Np na 25 levewlu, zeby bylo skutecznie. Dzieki z gory.
|
Kimo, trenuj mlvl tak samo jak trenowałeś na lvl 20 czy 24 - expuj z wandem, rób runki, a jeśli nie masz souli to poprostu trenuj spalaj sobie utevo lux.
|
nie chce mi sie sprawdzac na glwnej stornie ale do czego sluzy bronze amulet? bo mam portection i bronze i nie wiem a jestem 8lvl na spahirze wiec do czego?? prosze o szybka odpowiedz
|
Cytuj:
Użytkownicy stają się coraz bardziej leniwi. :( |
O summonach
Halo!!!
A jak sie robi summona i jak on atakuje potwora i jak go zabija to czy expa dodaje sie mojej postaci czywogóle? PS Jaki trzeba miec level, żeby przyzwac fire devila?;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
metoda sprawdzona trzeba tylko umiec grac tak zeby nie pasc ;) |
Lipa...
Ten moj Wand of Dragonbreath to jakas lipa. Na Tibia.pl stoi jak byk, ze Wand of Dragonbreath ma 4 sq zasiegu. A ja po jakims czasie uzytkowania owej rozdzki zauwazylem, ze moj wand ma zasieg 3 SQ!! X( O co chodzi?? (serio)
|
Poprostu ci się zużył. Musisz kupić baterie XD <Joke>
zasięg 4 sqm oznacza: 1234 UIIM U - ty I - Puste miejsce M - potwór |
moim zdanie raczej nie:D
|
Zasieg wandow jest liczony wlacznie z polem na ktorym stoi potworek. Czyli jesli ma zasieg 4sqm to miedzy Toba a potworkiem sa 3 sqm przerwy a na czwartym sqm stoi potworek.
|
Help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kto mi pomorze?
Gram w tibie od niedawna i mma dopiero 8lvl:( Mam knajta ale na mam jeszcze maga i wlasnie mam pytanie doyczace niego jak sie robie runy i co to wogule jest!!Zgory THX! |
Cytuj:
|
Jak robic runy??
|
@2 up: Nie, 1sqm oznacza ze potwor bedzie stal w jednej z kratek obok Ciebie: Ty potwor, a jak ma 2sqm to Ty <pusta> <potwor>
@up: Szukaj plz! ale juz Ci powiem:P Bierzesz kupujesz czar, np hmm (25lvl) a nastepnie blank rune w lape i mowisz formulke w tym wypadku "adori gran". @down: moze zle zrozumialem;) dzieki za wyprowadzenie z bledu;) |
Cytuj:
Bo chyba nie zakapowałaś/łeś..... ---- lus blus ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:51. |