![]() |
Fake dobry ! Na początku nie podobał mi się troche ale potem coraz bardziej itd... Ostatni part też niezły ! Czekam na następnego parta 7/10 !
|
wspaniały fake, jeden z najlepszych dlamnie :)
9/10 |
Nie jest źle, ale widziałem wiele lepszych fake...
Więc i twój może być lepszy |
Super nie widziałem jeszcze lepszego fake'u. 10/10 :)
|
Fake śledzę od samego początku i musze stwierdzić że jest to najlepszy jaki dotąd widziałem. Dawaj more plx ;) Czekam cierpliwie ;]
|
Kiedy można liczyć na następny part? :D
|
Dziękuję tym, którzy napisali sensowne posty...
Jak ktoś taaak bardzo chce jeszcze napisać "supcio 10/10 kjedy nju part" to polecam PW -,- Nie odświeżajcie już.. Jak wstawie parta to na pewno zobaczycie... @ down Wiesz co to znaczy nie odświeżaj? |
Ogólnie fake spoko.
Szczerze najbardziej podobał mi się part 1 season 1 ;] Jak sie hatka jara. Fabuła w pewnym momencie nie ma dynamiki ale i tak marz talent twórczości. Moja ogólna ocena: 7,5/10 |
Fake normalnie najlepsze jakie czytałem (oglądałem) bardzo mi się podoba fabula :) szkoda ze w tibi nie ma żadnej fabuły... ;(
moja ocena 9/10 za drobne błędy w pisowni |
Sorry za offtopic, ale zbulwersowałem się tym:
Cytuj:
|
Sryy za off top
@kogucik92 Tibia ma fabułe... Poczytaj se książki w tibii i poczytaj XD. Mi się nudziło to biegałem tu i tam i se czytałem ;). |
bardzo przepraszam za off top.
Jeśli tak to zapraszam Mainland--> Fabuła. |
SIEROTA RoX Jeśli nie chcesz dalej robic tego fake daj mi grafiki (postacie, etc.) i postaram się poprowadzic go dalej, ponieważ jest świetny, może nie tak jak na początku bo zmienił się troche, ale nadal jest najlepszym fake na tym forum :P (Swoj fake który zaczynam robic wypierdziele do kosza jeśli mial bym prowadzic dalej SIEROTE :)
@EDIT Jak się robi, że jest ciemno tak jak w tym ostatnim odc. ? |
@up
Eeee.. nie. @ ***wa tak trudno się dostosować do mojej prośby i przestać spamować?! Już i tak jest tu niezły syf... |
Siemka! Fejk genialny, fabuła bardzo mnie wciągnęła i nie mogę doczekać się kolejnej części. Jednak myślę że mógłbyś bardziej "odpicować" walki tzn, że ludziki jakoś trzymają te miecze, wymachują nimi a nie tylko stoją i się nimi stykają :p. Ale to jest moje zdanie i nie musisz sie z nim zgadzać :O.
|
Fake jest naprawde swietny.Trzeba miec talent do takiego czegos.Moja Ocena
9,9/10 |
10/10 Dawaj więcej.
:dance: |
ee miesiąc się z tym trudzisz co tak długo robisz?
|
@Up:
Życie prywatne, brak weny, brak chęci, brak czasu? |
@Gargoin
Gówno prawda. Przecież wszyscy wiemy że Mikes został stworzony tylko po to by robić ten fake, abyśmy dalej mogli wypisywać jakże piękne słowa: ,,10/10!! dafaj nekst parta!!:cup:" Chyba oczywiste że to ironia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |