Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Fusion vs. Castus - wszelki spam :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=191391)

Dominatorrr 12-10-2008 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dixyra (Post 2295166)
To nie jest smieszne, ze ich lider biegal na 29 ms'ie, a raczej zalosne.

Edit:
Ale Kiko wybiegl na mainie ;<!

Ps. Ja jestem samodzielny i zakupy robie samemu, oczywiscie nie chwalac sie ; )

Nigdy nie lazlem na noobie i tak wylazlem na mainie bo niemam juz bana i uwielbiam walczyc swoim charem :P

Wizz 12-10-2008 22:10

^ No na exoth to tez ty nie byles XDDD
To ogarneliscie po raz drugi hahahaha

Master Vilum 12-10-2008 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 2295470)
Nigdy nie lazlem na noobie i tak wylazlem na mainie bo niemam juz bana i uwielbiam walczyc swoim charem :P

Sry wypowiem się jeszcze raz bo nie mogę przestać się śmiać......taki kozak i pieprzysz że łazisz na twoim kochanym palku .......i co? padłeś dzisiaj i bałeś wyjść jeszcze raz a tak mówiłeś że nie dbasz o lvle..........zaraz będziesz pieprzył powód dlaczego poszedłeś na knighciku:( Ale my wszystko wiemy więc nie wysilaj się :)

Dominatorrr 12-10-2008 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 2295607)
Sry wypowiem się jeszcze raz bo nie mogę przestać się śmiać......taki kozak i pieprzysz że łazisz na twoim kochanym palku .......i co? padłeś dzisiaj i bałeś wyjść jeszcze raz a tak mówiłeś że nie dbasz o lvle..........zaraz będziesz pieprzył powód dlaczego poszedłeś na knighciku:( Ale my wszystko wiemy więc nie wysilaj się :)

Ciekaw jestem jak mialem dobiec do swoich kozaczku :) kpilem w tym czasie wszystkie blessy ale nie bylo dojscia do mojego teamu i powiedziano mi zebym nie ryzykowal ze niema sensu :) ciekaw jestem czy bys wybiegl kiedy obok ciebie by wybiegalo 12 osob a w south gate na edron nie mial bys dojscia do swoich

Wiec wszyscy wiedza ze uciekasz i dajesz loga :( i to ty sie nie wysilaj bo jestes zalosny piszac takie cos na forum niewiedzac jak wygladala sytuacja

Sarumaan 13-10-2008 06:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veison (Post 2295109)
@Sowa 2 na 1 ?? od poczatku byla mowa ze ma byc solo 1:1 , Floov nawet nie dotknol sarumaana , to Sarumaan wyszedl i wyburzyl do twoch...
Wiec GL...

prosil cie ktos o komentowanie tu?
chuja zrobiles tylko siedziales
ja wyburzylem? kto stal pod moim domem i wyzywal mnie przez 15 min?
dla mnie sprawa zalatwiona wbijecie jeszce raz bedzie powtorka;]

a i pola sluchaj ja wiem , ze zawodowka itp ale pisze sie ,,dwóch,, , a nie twoch

Pegon:
ty juz znikasz z titani zostanie tylko char 180 rp , z ktorego cale nasze vent ciagnie polew wchuj
90% informacj masz od swoich guardow z bochnii <80%> sa wymyslone ;]]]] przypomne ci , ze jak poleciales nawet twoi kuple cie chcieli zabic <chujowo>

Veison 13-10-2008 11:44

@Grzesiek
Jak cos to nie zawodowka bo chodze do Technikum(to nie ja chodze do szkoly specjalniej xD) a pojebalem sobie bo bylem najebany , i wiesz nie wyburzylem to mialo byc solo ty na sika a sam podbiegales do floova probojac mu zajebac i pozniej niby ze twoj ojciec wyskoczyl bo bylo 2:1 , a ch*ja prawda , a kto cie wyzywal przez 15min pod domem to nie wiem wkazdym razie na bank nie ja...

BUNIEK_PSK 13-10-2008 13:19

Cytuj:

Weź Vilum wypierda*** stąd bo pieprzysz takie głupoty ze nie da sie tego czytać... jaki ty kur** jesteś zajebi*** weź się chlopie ogarnij..X(
Pierdol*** takie smuty ze Kiko bał sie wybiec z boata jak nas bylo okolo 6 osób które kupowało blessy, a wy staliście na edron w south gate z 15 osób.
Taki kur** kozak jesteś ze X loga daleś ostatnio...

Elo...

Sarumaan 13-10-2008 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Veison (Post 2295790)
@Grzesiek
Jak cos to nie zawodowka bo chodze do Technikum(to nie ja chodze do szkoly specjalniej xD) a pojebalem sobie bo bylem najebany , i wiesz nie wyburzylem to mialo byc solo ty na sika a sam podbiegales do floova probojac mu zajebac i pozniej niby ze twoj ojciec wyskoczyl bo bylo 2:1 , a ch*ja prawda , a kto cie wyzywal przez 15min pod domem to nie wiem wkazdym razie na bank nie ja...

jestem pewien , ze bys w tej specjalnej sobie nie poradzil coz wymagac od czlowieka co pisze ,,twoch,, probowalem uderzyc floova brzmi to tak jak bym go nie dotknal wogole

Powiedzialem jasno przysapie ktos jeszce obojetnie kto z was pokolei was bedziemy wylapywyac zaczniemy od ekonomika bo z osiedla najblizej i najwiecej osob tam chodzi ;]]]

wyzywal mnie floov i roltf palladyn 16latkowie

Dixyra 13-10-2008 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BUNIEK_PSK (Post 2295831)
Weź Vilum wypierda*** stąd bo pieprzysz takie głupoty ze nie da sie tego czytać... jaki ty kur** jesteś zajebi*** weź się chlopie ogarnij..X(
Pierdol*** takie smuty ze Kiko bał sie wybiec z boata jak nas bylo okolo 6 osób które kupowało blessy, a wy staliście na edron w south gate z 15 osób.
Taki kur** kozak jesteś ze X loga daleś ostatnio...

Elo...

Jeszcze raz zakozaczysz do Villuma to cie wyjebe z nasze klasy i na tym sie skonczy kozaczenie xDDDDD :D

Tom_Brood 13-10-2008 14:59

Widzę, że sami fightersi w tej Bochni mieszkają. :D

Pegon 13-10-2008 15:17

zal mi ciebie sarumaanie byles nikim , jestes nikim i bedziesz nikim, myslisz ze jestes macho bo trzymasz z mariem uhashau.
Kiedy next open battle ze starymi?:<

Emok 13-10-2008 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarumaan (Post 2295832)
jestem pewien , ze bys w tej specjalnej sobie nie poradzil coz wymagac od czlowieka co pisze ,,twoch,, probowalem uderzyc floova brzmi to tak jak bym go nie dotknal wogole

Powiedzialem jasno przysapie ktos jeszce obojetnie kto z was pokolei was bedziemy wylapywyac zaczniemy od ekonomika bo z osiedla najblizej i najwiecej osob tam chodzi ;]]]

wyzywal mnie floov i roltf palladyn 16latkowie

Kurwa, piszesz "wogole", "pokolei", nie używasz znaków interpunkcyjnych i jeszcze sapiesz o literówkę?

Kamarroo 13-10-2008 19:06

ja tu niechece nikogo wyzywac bo to jest żal <zazwyczaj wyzywają ci co nic wiecej nie potrafią zrobic >
ale Emok daj sobie juz spokój prosze pisz cos związane z wojną albo wez sie zamknij ok?

amiit 13-10-2008 19:22

teraz jak z depo wyjsc nie mozecie to noobami zajebcie banye ktory boci druidem na mountain tomb nick to angel-alexa .

Emok 13-10-2008 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamarroo (Post 2296215)
ja tu niechece nikogo wyzywac bo to jest żal <zazwyczaj wyzywają ci co nic wiecej nie potrafią zrobic >
ale Emok daj sobie juz spokój prosze pisz cos związane z wojną albo wez sie zamknij ok?

Nie. <10 znaków>

Dixyra 13-10-2008 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez amiit (Post 2296247)
teraz jak z depo wyjsc nie mozecie to noobami zajebcie banye ktory boci druidem na mountain tomb nick to angel-alexa .

Oks! A moze frytki do tego?

amiit 13-10-2008 20:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dixyra (Post 2296310)
Oks! A moze frytki do tego?

pl ? okz ??

/kuba pojeb wielki

btw lubie czytac twoje posty na forum tibi

Zwierze_Domowe 13-10-2008 23:34

Cytuj:

Odezwał się fajter co dał X-loga omg. Jak mi chłopaki powiedzieli jak wróciłem do domu to prawie sie zeszczałem ze śmiechu. Weź Ty już zamknij ryj bo tylko psujesz powietrze. btw zajebiste zdjęcie na naszej klasie masz. gej party robiliście? i wyraz twarzy też niczego sobie, jakbyś nie srał tydzień co najmniej

Dixyra 14-10-2008 00:13

@up

A co ty bys zrobil gdybys byl w drodze na demone? Zaczalbys rushowac przod w niepewnosci ze gdzies w labiryncie bedzie stal nub, czy jebnal x loga i nie martwil sie o nic ?; ) Czy wedlug Ciebie powinien wracac do miasta gdzie w polowie byscie go zlapali? Serialnie idzie sie zeszczac z tego ze villum jebnal x loga, ja zaczalem szczac na lewo i prawo jak to uslyszalem xDDDD!

Zwierze_Domowe 14-10-2008 01:09

Nie komentuje tego faktu jako ocena czy dobrze zrobił, tylko mówie, żeby zamknął mordę bo też nie zachował się jak super dzielny wielki wojownik.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33.