![]() |
Cytuj:
|
^ No na exoth to tez ty nie byles XDDD
To ogarneliscie po raz drugi hahahaha |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiec wszyscy wiedza ze uciekasz i dajesz loga :( i to ty sie nie wysilaj bo jestes zalosny piszac takie cos na forum niewiedzac jak wygladala sytuacja |
Cytuj:
chuja zrobiles tylko siedziales ja wyburzylem? kto stal pod moim domem i wyzywal mnie przez 15 min? dla mnie sprawa zalatwiona wbijecie jeszce raz bedzie powtorka;] a i pola sluchaj ja wiem , ze zawodowka itp ale pisze sie ,,dwóch,, , a nie twoch Pegon: ty juz znikasz z titani zostanie tylko char 180 rp , z ktorego cale nasze vent ciagnie polew wchuj 90% informacj masz od swoich guardow z bochnii <80%> sa wymyslone ;]]]] przypomne ci , ze jak poleciales nawet twoi kuple cie chcieli zabic <chujowo> |
@Grzesiek
Jak cos to nie zawodowka bo chodze do Technikum(to nie ja chodze do szkoly specjalniej xD) a pojebalem sobie bo bylem najebany , i wiesz nie wyburzylem to mialo byc solo ty na sika a sam podbiegales do floova probojac mu zajebac i pozniej niby ze twoj ojciec wyskoczyl bo bylo 2:1 , a ch*ja prawda , a kto cie wyzywal przez 15min pod domem to nie wiem wkazdym razie na bank nie ja... |
Cytuj:
Pierdol*** takie smuty ze Kiko bał sie wybiec z boata jak nas bylo okolo 6 osób które kupowało blessy, a wy staliście na edron w south gate z 15 osób. Taki kur** kozak jesteś ze X loga daleś ostatnio... Elo... |
Cytuj:
Powiedzialem jasno przysapie ktos jeszce obojetnie kto z was pokolei was bedziemy wylapywyac zaczniemy od ekonomika bo z osiedla najblizej i najwiecej osob tam chodzi ;]]] wyzywal mnie floov i roltf palladyn 16latkowie |
Cytuj:
|
Widzę, że sami fightersi w tej Bochni mieszkają. :D
|
zal mi ciebie sarumaanie byles nikim , jestes nikim i bedziesz nikim, myslisz ze jestes macho bo trzymasz z mariem uhashau.
Kiedy next open battle ze starymi?:< |
Cytuj:
|
ja tu niechece nikogo wyzywac bo to jest żal <zazwyczaj wyzywają ci co nic wiecej nie potrafią zrobic >
ale Emok daj sobie juz spokój prosze pisz cos związane z wojną albo wez sie zamknij ok? |
teraz jak z depo wyjsc nie mozecie to noobami zajebcie banye ktory boci druidem na mountain tomb nick to angel-alexa .
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
/kuba pojeb wielki btw lubie czytac twoje posty na forum tibi |
Cytuj:
|
@up
A co ty bys zrobil gdybys byl w drodze na demone? Zaczalbys rushowac przod w niepewnosci ze gdzies w labiryncie bedzie stal nub, czy jebnal x loga i nie martwil sie o nic ?; ) Czy wedlug Ciebie powinien wracac do miasta gdzie w polowie byscie go zlapali? Serialnie idzie sie zeszczac z tego ze villum jebnal x loga, ja zaczalem szczac na lewo i prawo jak to uslyszalem xDDDD! |
Nie komentuje tego faktu jako ocena czy dobrze zrobił, tylko mówie, żeby zamknął mordę bo też nie zachował się jak super dzielny wielki wojownik.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:33. |