![]() |
|
super ss jak zwykle :D patrze ze necro shield stoi prawie tyle samo co na harmonii xD a ile u was stoi NK shield??
|
Około 900k :)
|
Wiecej SS!!:baby:
|
Dawać screeny,
Nudą wieje, Temat pleśnieje, Dawać screeny, Będą oceny. Ha, wierszyk na poczekaniu z rymami nawet ;) Elo, czekam |
|
Więcej screenów mistrzu ^^ Ile dałeś w sumie za full citz ?
Aaro mogłeś mówić, że sprzedajesz, bym kupił :( GZ |
NK shield 1kk+
@aaro Ktory brat teraz gra ta postacia starszy czy mlodszy lub dalej we 2 sharujecie ?:> |
|
zomboo nawet nie zaczynaj, wiesz ze skonczy to sie klotnia xd
@topick fajowy ;d, regularnie odwiedzam ^^ |
@zumbo
15:58 You have found a arbalest. 20:24 You have found a blessed sceptre 15:26 You have found a demon armor. 01:59 You have found a master archer's armor. just.. don't wanna die today by kick... :) RETIRED _____________________________________ All Right Reserved ™ Apr 11 2009, 13:53:14 CEST Died at Level 252 by a demon Apr 09 2009, 01:10:12 CEST Died at Level 252 by a hellfire fighter Apr 03 2009, 19:08:15 CEST Died at Level 250 by a plaguesmith Apr 02 2009, 21:37:06 CEST Died at Level 251 by a blightwalker Apr 02 2009, 17:04:02 CEST Died at Level 252 by a blightwalker a to s*****ała niespodzianka, że na frostach nie padałeś przez kicki :/ jeśli nadal twierdzisz, że potrafisz odrabiać - spójrz wyżej =) ogółem to konsaj kto Ci robi na złość wystawiając Twoje konto na allegro po każdym zgonie?XD /Krii @dałn XDDDDDDDDDDDDDD! na tych smokach nie było nawet miejsca dla mojego ~30 druida i zresztą chyba nie widziałeś nigdy jak/gdzie expie hmm i kto mu ma zamknąć cipke? :> |
@up
ja tez mam kicki ostatnie moje deady to wszystko zasluga kickow i wiesz co ci powiem ? zaczalem expic na fro bo tam nawet jak mnie kicknie to nie padne wiec jak sie nie znasz to za przeproszeniem zamknij cipke i dalej expuj na smokach i elfach w yalahar pozdro |
|
Mocne ssy : O
Masz Grzesiu może filmik z tego huntu ? @down jeżeli już musiałeś odpowiadać to mogłeś to zrobić przez pw ? a propos tego co pisałem to miałem na myśli cały ogół, a nie tę jedną sytuacje :> ile razy było retire i na allegro pojawiał się 180~/200~/250~ rp ? nvm rób co chcesz ze swoim charem, ale po co robisz z siebie głupka pisząc, że ktoś Ci na złość robi wystawiając Twojego chara itp. To mija się z celem : ] |
@Avesome
W ciągu ostatniego miesiąca pogorszył mi sie internet związany z zmiana miejsca zamieszkania. Dedy to nic odrobi sie raz dwa. Nie expie na frostach bo mi sie juz znudzily wole sie pobawic na czyms innym. A retired mam dlatego ze sie skonczyl pacc miedzyinnymi oraz brak czasu i ochoty :). Zachce mi sie to wroce i pogram. |
|
|
@Awesome
Nie chce robić śmietnika z tematu Grześkowi. Po 1 nie znam twojego nicku w tibi, następnie tak jak wspomniałeś to moja postać po 2 to co piszesz ze miałem 1 złośliwą osobę to prawda ale juz się jej pozbyłem :) Po 3 ja z siebie głupka nie robię tylko Ty pisząc takie głupkowate rzeczy i czepiając się byle czego. Czyżby to ta typowa polska zazdrość "ja nie mam wiec niech inni też nie mają?". Koniec tematu. Pozdrawiam:) |
I tak jestem lepszy...
Anyway, coś ładniejszego w końcu ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47. |