Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Mam talent (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=194369)

Dr.Ak0. 08-11-2008 23:14

Fajnie, że wybrali kolejnego śpiewaka... Zamiast niego mogli dać tych od swing stepu, albo przynajmniej tych barmanów! Przecież ŚPIEW TO NIE TALENT!

Zalgadis 08-11-2008 23:17

up@
Nie wcale.

Talent to jest coś czego się nie wytrenowało, nie umie poprzez trening, tylko się po prostu umie.

domin3x 08-11-2008 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr.Ak0. (Post 2328105)
Przecież ŚPIEW TO NIE TALENT!

Śpiew jest talentem, ale do śpiewu tego typu programów jest multum...

Articuno 08-11-2008 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2328062)
A ja bym jeszcze zmienił tą wyginającą się dziewczynkę i wstawił w jej miejsce barmanów.

IMO, talentniejszym talentem jest to wyginanie : P

Piotrek Marycha 08-11-2008 23:56

@up: nie, to NIE jest talent, to jest gimnastyka, każdą dziewczynkę z odpowiednimi warunkami możesz do tak wytrenować, szkoda tylko ze jurorzy tego nie wiedzą

poza tym ten program powinien raczej odkrywać talenty, a nie być okazją do wypromowania sie

domin3x 09-11-2008 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 2328185)
@up: nie, to NIE jest talent, to jest gimnastyka, każdą dziewczynkę z odpowiednimi warunkami możesz do tak wytrenować, szkoda tylko ze jurorzy tego nie wiedzą

Jurorzy jurorami, ale o niej to nie oni zadecydowali, tylko widzowie. Trafny był dzisiaj komentarz Wojewódzkiego na początku programu - gdy ludzie widzą dziecko, to od razu wyobrażają sobie małą, biedną, głodną, pragnącą szczęścia istotę i to właśnie na nią wysyłają smsy.

Czarna_Mamba 09-11-2008 00:01

Holender, mój Elvis nie przeszedł. :<<<

Podobał mi się jeszcze Blady Kris, no i barmani. : ) Wolałam Krisa zdecydowanie od Walencik, a barmani jakoś mnie tak ujęli. Szkoda, że nie przeszli.

Articuno 09-11-2008 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piotrek Marycha (Post 2328185)

Wlasnie z odpowiednimi warunkami. Dziwne, ze wiecej takich dziewczynek sie neiezglosilo, a przynajmniej ja nie zapamietalem.

To jakim talentem jest w takim razie żonglowanie butelkami?

Piotrek Marycha 09-11-2008 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2328190)
Jurorzy jurorami, ale o niej to nie oni zadecydowali, tylko widzowie.

oni ją do półfinału wysłali
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2328206)
Wlasnie z odpowiednimi warunkami.

a co w tym dziwnego? wyobrażasz sobie żeby dziewczynka z mega nadwagą ćwiczyła gimnastykę artystyczną?

Btw, jak sie na to patrzy to jest takie "łoooł", szkoda tylko że to jest tylko jęk zdziwienia laików, bo taką gimnastykę to można sobie pooglądać w TV na olimpiadzie albo innych małych zawodach, żadna rewelacja

a przeszła pewnie tylko dlatego bo jest małą słodką dziewczynką
Cytuj:

To jakim talentem jest w takim razie żonglowanie butelkami?
nic o tym nie wspominałem

@down: stary, ale co to za talent? to jest sport, to tak jakby na eliminacje przyszedł tyczkarz, skoczek wzywż albo sztangista...
ps: "talent to tez osobowość"

Tharion 09-11-2008 00:39

Ale praktycznie WSZYSTKO idzie WYTRENOWAĆ więc... o czym my mówimy?

Kogucik302 09-11-2008 08:53

Tak praktycznie, to sprawdza się dewiza, że w programie będą praktycznie sami śpiewacy. Tylko wtedy, ci ludzie co głosowali na all śpiewaków, będą mieli zagwozdkę. =DD

Lasooch 09-11-2008 10:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kogucik302 (Post 2328345)
Tak praktycznie, to sprawdza się dewiza, że w programie będą praktycznie sami śpiewacy. Tylko wtedy, ci ludzie co głosowali na all śpiewaków, będą mieli zagwozdkę. =DD

No, ale chociaż Kris będzie, więc jakiś sens oglądać finał jest.

sphinx123 09-11-2008 11:43

Dobra, dobra. Ta Foremniak gada o tym, że "Talent to odpowiedzialność/osobowość/chujemujedzikiewęże/MDW/GZ 15 lvl", więc powinni przeprowadzać z tymi uczestnikami bardziej wnikliwe rozmowy, żeby ich nudna osobowość czy jej brak wyszedł na jaw. Bo jak na razie to jest:
Ktoś - Dzieńdobryyy
Jury - Ile masz lat, jak się nazywasz?
Ktoś - Nazywam się Jezus i nigdy nie istniałem
Jury - Co nam zaprezentujesz?
Ktoś - Jak zawładnąć światem i zniszczyć tysiące istnień ludzkich przy użyciu kłamstwa.
Jury - Ok, pokaż co potrafisz.
Dlatego trzeba oceniać TYLKO widząc jakiś tam ułamek talentu danej osoby. To na takiej samej zasadzie jakby wybory miss zależały od samego wyglądu :P
@down

A Ty na siłę zamiast skupić się na treści całego posta, wyłapujesz to co kontrowersyjne.

MiXer 09-11-2008 11:48

@up
Jak już powiedział, na silę chcesz być kontrowersyjny.
Dobrze, że Walencik nie przeszła. Moim zdaniem wybrała dla siebie zbyt trudną piosenkę. Porównując ją do Whitney Houston, to było dno. Nawet bez porównania, za nisko śpiewała większość momentów.

Żyłka 09-11-2008 13:58

Cytuj:

A Ty na siłę zamiast skupić się na treści całego posta, wyłapujesz to co kontrowersyjne.
Tak czy inaczej mogłeś to przedstawić w sposób, który nie będzie obrażał uczuć tysięcy użytkowników tego forum, wprawdzie uderzająca większość Polaków uważa się za katolików.

Vanhelsen 09-11-2008 15:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 2314013)
Czoker na pierwszy rzut oka - proba podrobienia Jeffa Dunhama. Na drugi - marna proba podrobienia Jeffa. Ale to moje zdanie.

Tia, człowieku, ogarnij się, jest multum brzuchomówców, Jeff też pewnie od kogoś na początku zrzunał. Idąc twoim tropem obie klaudie suxują, bo to są marne podruby XYZ (tu wstaw miejsce twojej ukochanej śpiewaczki)

Jestem bardzo zadowolony z tych wyników, Ziółko zasługuje na przejście, nie musi wygrać, da jeszcze coś od siebie i jak powiedział Kuba, oby nie wyszeł z niego drugi Wydra. Dobrze, że przeszedł też Kris, przynajmniej nie robi się z tego kolejny Idol, no i to co pokazał w tym odcinku powaliło mnie z nóg, Powalił mnie również występ gościa od trygonometrii, głównie dla tego, że podpalił szejścian. Swing Step również cacuszko, nie było źle z Art Factory, ale barmani.... dla mnie kicha... już nawet przepuścił bym gościa grającego na trawce niż barmanów. Zaleźli mi za skórę gdy facet znów "szpanował" jak to napełnić 5 szklanek z 5 szejkerów naraz... To już pokazał na castingu, więc odgrzewanie kotleta jest nie teges...

Lasooch 09-11-2008 15:51

W następnym odcinku będzie zero. PALOOOMAAAA.

MiXer 09-11-2008 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wieszok (Post 2328861)
już nawet przepuścił bym gościa grającego na trawce niż barmanów.

Dla mnie on te dźwięki wydaje ustami, nie lsitkami :P
Po jego występie próbowałem wydać z siebie podobny dźwięk, o dziwo się udało :P.
W sumie to żaden dowód, ale to tylko moj domysł,

Xelius 09-11-2008 17:20

Trzymam kciuki za Bladego Krisa, koleś nieziemsko wymiata!

LoluU$ 09-11-2008 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2318689)
napalilem sie na "dzisiejszy" odcinek, po czym przypomnialo mi sie ze nie dzis, a 8 listopada ;e failed ;D

typuje

Blady Cris (bitboxer)
*

*-spiewak na 100%

hehe ;D znow mam racje :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:50.