![]() |
Ja osobiście nie toleruje gejów,gdybym miał patrzeć na francuskie pocałunki i inne zabawy dwóch panów,to wyszły by mi jelita uszami,to oni są popierdoleni jest mężczyzna i kobieta i to ma się łączyć a nie facet-facet,kobieta-kobieta.
A ten elo kozak co ma takie poglądy o policji to jesteś taki ekstra że byś gówno zrobił,ty to wiesz,ale chcesz żebyśmy my nie wiedzieli,ahhhhh internet taki anonimowy. Do policjii nie mam żadnych "ale" szedłem z papierosem to policjant mi palcem pogroził a straż miejska zapierdzielała zemną przez 4 płoty,tory i dalej z 400 metrów aż mnie w końcu złapali i spisali.... więc Straż miejska jest u mnie gorzej postrzegana ale też spotkałem kilku "spoko kolesi" którzy pośmiali sie pogadali i poszli. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
PS Wszystkiego najlepszego, wszystkim kobietom! :) |
Cytuj:
|
W Warszawie homoseksualistów najczęściej można spotkać w centrum. Nie raz i nie dwa widziałem ich i... Jakoś nie całowali się na oczach innych. Takie rzeczy są głównie w miejscach prywatnych lub klubach dla homoseksualistów. To, że są inni, nie znaczy, iż są głupi. Wiedzą jak ludzie (z zwłaszcza tolerancyjna młodzież) reagują na takie zachowania..
|
moze no glupi nie, ale ten przyklad co podales, nie potwierdza ze nie sa glupi, tylko ich ostroznosc i niechec dostania po papie, co pewnie by sie zdarzylo ;p
|
M. in. o to chodziło;)
|
geja na pewno bardziej toleruje niz skina czy innego narodowca ;] bo przez nich nasz kraj jest bardziej zacofany... na pewno nie lubie patrzec na dwoch facetow calujacych sie ale niech robia co chca ;] ja toleruje wszystko to co nie robi krzywdy DRUGIEJ OSOBIE.. czyli wychowanie dziecka przez pary homo odpada poniewaz robia dziecku krzywde...
homoseksualizm powinien byc traktowany na rowni z piciem piwa.. jednym przyjemnosc sprawia browar innym.. no wiecie co... |
Zresztą ilu gejów chciałoby mieć dzieci? 5-10%? U lesbijek nie wiem jak to jest ;D
|
Cytuj:
|
takie dziecko moze byc niedowartosciowane... wiecie jak to jest matka przytuli, ucaluje, nakarmi dzieciaka itd a ojciec zabierze dziecko na ryby, do garazu zeby przy aucie cos porobic.. jak to ma dzialac przy dwoch ojcach xD? albo dwoch matkach? takie dziecko moze myslec ze to jest normalne. z reszta nie przychodzi mi teraz do glowy ile jest na "tak" ile na "nie" ale ja bym swojego dziecka nie dal do nich pod opieke chyba... no chyba ze byliby rozsadni i nie robili nic na oczach dziecka ;] temat rzeeeka.. nie kazdy gej chce sie obnosic z tym
|
Cytuj:
|
Przepraszam, że się wtrącam bez czytania wcześniejszych postów, ale akurat ostatnio trafiłem na ten artykuł i pomyślałem, że może posłużyć zobrazowaniu niektórym osobom, jak powszechne i *naturalne* są praktyki homoseksualne w świecie zwierząt. I że niekoniecznie są anomalią, lecz pełnią różne korzystne funkcje. Artykuł jest po angielsku:
http://www.guardian.co.uk/science/bl...ps-gay-animals |
Cytuj:
@Litawor: Kontakty homoseksualne w świecie zwierząt były już dawno znane. |
Cytuj:
Poza tym o homo wśród zwierząt wiadomo od daaaawna. |
5 do 30% przypadków kopulacji modliszek kończy się zjedzeniem samca przez samice. Kobiety, pora w*******ać swoich partnerów!
|
Taka refleksja mnie naszła. Wiele kobiet ma problemy z pukaniem w kakao, nie lepiej mieć ten sam fun z facetem? : )
|
Cytuj:
Co do homoseksualistów. Nie wiem jak inni, ale ja nie chciałbym się wychowywac u geja, choc akceptuję inne zdanie na ten temat. Tak samo z adopcją- o dziwo jestem za tym aby to dzieci decydowały (z możliwością zmiany decyzji ofc), a nie psycholodzy i księża. Ale to nie w tym świecie... |
Cytuj:
kontrargument przeciwko tezie ktorej nikt nie przedstawil. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:27. |