![]() |
Trujak 4/10
Oryginalny, łatwy do zapamietąnia, ale... bezsensowny(tak mi sie wydaje) |
Ettercap
Ettercap: 8/10
-Oryginalny -Przyjemny dla oka -Wątek fantasy -Lubie nicki z dwiema takimi samymi literami obok siebie :P |
Kpt. Meszkoni
Hmm..?? co to za nick..niewiem jak go odczytać (pierwszy człon) 3/10 |
^
To ja ocenie KPT. MESZKONI
dam mu 7/10 bo: + lubie konie a jak widzicie meszKONI + oryginalny avatar + lubie 2 członowe nazwy - mesz kojarzy się ze mchem, a nie lubie go TERAZ MNIE OCENIAJCIE :P |
Cytuj:
O co ci chodzi? No bo jak chcesz wiedzieć to w tibii gram jako (nowa postać) Necris (Nocris) A na starym świecie jako Kurczak Neo ale tego plx nie oceniajcie :D Kpt.Meszkoni 5\10 Przypomina mi meszki albo Meszkina (to taki lol :P) No ale bardzo mało oryginalny nick, i wogóle po co Kpt.??? ehh... Ruxofi mi sie wepchnął... :D Ok... Nick 4\10 Sorki, że słabo, no ale mi się nie podobają nicki z "x" Ostatnio widziałem "Fixuli", "Zoxexunox" Nie lubie takich nicków X( ;) |
Ruxofi
niewiem czemu..ale mi sie kojarzy z pieskiem Rufuskiem xD albo z Rudolfem :P dobra lap 7/10 :] |
Mathea - zawalisty nick przypomina mi sie opko matheusa 9,5/10
kurczaczek- pamietam jak oglądałem ed,ed,eddy i ten najwiekszy i najgłupszy uwielbuał kurczaki :D 7/10 ruxofi- rudolf czerwononosy renifer :D 6,5/10 Kpt. meszkoni- fuj myszy lub mlecz nienawidze tych dwóch rzeczy 4/10 sdry :P By$iu- nie wiekm czemu ale rzypomina mi sie kasa orginalny pomysł 9/10 |
gorgi
Hmm...nick taki sobie...coś mi przypomina :P Niezbyt mi sie podoba ale masz 8/10 ;) |
njicki
Mathea - oryginalny, niebanalny i dźwieczny 10+ na 10 ;)
gorgi - HoM&M 1 => gargulec ot tak sobie 7- [ dużyyy minus ] Kurczaczek - aż chce się schrupać :) .... 8+ kogo mamy dalej ...... Kpt. Meszkoni - herr kapitan ! ja wohl ! ocenken na poczontken tak ze 4+ bo taki z ciebie kapitan jak z koziej d**y trąba..... dalej ...... Ettercap - wow Eter energia kosmiczna a cap hm.... taki obleśny gość 6 z plusikiem :D Trujak - hm....... znam jednego trujaka :P więc 7+ daje By$iu - hm...... coś ala ww. $orcerer [ dobrze napisałem ? ] ot tak sobie 7+ No i to koniec tere mnie oceniać prosze :D:D:D:D |
Sufem
Ahhh...*.* Cudny nick ^.^ Z niego można duzo się dowiedzieć o jego właścicielu.nick taki pogodny i uroczy ^^ czyli i Ty taki jesteś :D Moja ocena: 99999......../10 :D |
Sufem- latwy itp... 7/10
Mathea- jeden z lepszych na forum 9.5/10 |
By$iu- kojarzy mi sie z jakims pakerem ;p, hmmm 6/10 plx? :p
@down, down: eeee... to nie nazwa mista ;p tylko imie fajnego summona z gry Golden Sun TLA :p |
Zagan- kojazy mi sie z poganem, albo zygami, 5,5/10
|
zagan
Hmm..co to za nick..:/ nazwa miasta i tyle..(tyleże bez polskich liter Ż, Ń) Ale dobra...2/10 |
Zagan- Nazwa miasta, przezciez jakbym sie nazwał np. Warszawa to byłby bezsens- 2/10
|
Co wyscie sie tak na to miasto uwzieli -.-. Nawet o nim nie slyszalem ;p. To imie summona z Golden Suna :p
|
Zagan-Cyganie(albo inaczej Rumuni)jezdza se Merolami i maje w c*** złota na klacie,i jeszcze nie wiem czy wiecie ale jest chyba taki bokser Zegan!!!
4\10 P.S Mathea za***isty ma Avatar!!!! Sorry za bład ale skojarzylo mi sie z serwerem Mythera!!! |
Cytuj:
Thx ;) Jesli chodzi o Twoj nick to oceniam na 8/10 |
Kavkospijacz = Spijacz kawy = może lubisz ten napój???
3/10 |
djkuter 3/10
kuter brzmi jak kuter noga a nielubie kiepskich didżejów |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:26. |