Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Siwuszka 25-06-2009 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciri the Witcher (Post 2578472)
Mozecie przestac zasmiecac forum tymi pierdolami? Chuj mnie obchodzi kto gdzie outfity zmienia a kto tam jest daltonista i komu brak klasy. Ah, a ten pajac aka twistoff niech z laski swojej pokaze swoja "klase" i przestanie sie odzywac. Z gory dzieki

HAh Racja. _/

Roxxy 25-06-2009 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2578457)
A nie razi cie sposob w jaki wyraża swoje zdanie siwuszka?I jak rozum jej mogł nakazać, skoro w gruncie rzeczy napisałem prawdę i sie z niej smiałem co jest w pełni zrozumiałe.To ona zaczeła mnie wyzywać od chujów,tepych pał etc.Jak widzisz, to ze napisałem ze nie ma klasy było wyjątkowo delikatne w porównaniu do jej wypowiedzi na mój temat ;] Pozatym mi osobiście zajebiście nie podoba sie jak laska przeklina i nie porownuj faceta do dziewczyny,bo to wy powinnyście byc kobiece i delikatne a nie wulgarne i prostackie.

Jestem facetem (Marek to wie xD) <3

Zdaje mi się, że jesteś typem czepialskim. Wszystko co się rusza dobrze czy źle, ty musisz to skomentować.

@topic
ktoś wie kiedy następny ob?

Ariet 25-06-2009 18:17

Roxxy zawołaj kolege Marka na forum, brakuje mi go tu :*

Plichu 25-06-2009 18:28

Sylwia olej tych napinaczy internetowych.

Jak macie odwage, to pokazcie jak Wy umiecie walczyc, a nie jedyne co to na noobach biegac obok i przeszkadzac w bitwach.

Zal mi dzieci, które nie rozkminiaja akcji co sie dzieje na azurze i wyrazają swoje zdanie ...X(

Alynis~~

Plichu 25-06-2009 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez twistoff (Post 2578457)
A nie razi cie sposob w jaki wyraża swoje zdanie siwuszka?I jak rozum jej mogł nakazać, skoro w gruncie rzeczy napisałem prawdę i sie z niej smiałem co jest w pełni zrozumiałe.To ona zaczeła mnie wyzywać od chujów,tepych pał etc.Jak widzisz, to ze napisałem ze nie ma klasy było wyjątkowo delikatne w porównaniu do jej wypowiedzi na mój temat ;] Pozatym mi osobiście zajebiście nie podoba sie jak laska przeklina i nie porownuj faceta do dziewczyny,bo to wy powinnyście byc kobiece i delikatne a nie wulgarne i prostackie.

Nie twoja sprawa jak kobiety sie wyrazają, wolność słowa chyba nie ...
nie potrzebnie zaczynasz sie czepiac ludzi skoro nie wiesz jak sytuacja wyglada. Pomyśl następnym razem zanim zaczniesz sie wypowiadac na jakis tematX(.

Alynis~~

Zutersky 25-06-2009 18:44

<caps lock> zamknijcie kurwa ryje </caps lock>

Nuriel 25-06-2009 18:45

Albo załóżcie własny temat.

Bichowsky 25-06-2009 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 2578129)
jeszcze Bsp byl,katrila,mateusz dragon wielki no i ja ofc

17:49 Dark Etein [94]: utani gran hur ""katrila here

Tutaj dowod ze kolega z Furory byl

Roxxy 25-06-2009 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ariet (Post 2578506)
Roxxy zawołaj kolege Marka na forum, brakuje mi go tu :*

Marjola=w rl Marek K.

Chodziłem z nim do klasy w gimnazjum ;)

plx, fail?

Ariet 25-06-2009 19:41

Nie rozumiem zabardzo co napisałeś, wiem jak on się nazywa

Roxxy 25-06-2009 20:43

Widać, że grasz ek'kiem :\

On wie, że jestem chłopakiem a nie dziewczyną. Bo chodziłem z nim do klasy -,-

Bichowsky 25-06-2009 22:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roxxy (Post 2578667)
Widać, że grasz ek'kiem :\

On wie, że jestem chłopakiem a nie dziewczyną. Bo chodziłem z nim do klasy -,-

Powiem ci tak: chuj nas obchodzi z kim do klasy chodziles i kogo znasz z RL. Ja znam Jezusa z Nazaretu i sie tym nie chwale, a teraz wy*******aj na swoj zjebany non-pvp swiat

00_Dla_W11 25-06-2009 22:16

Ja jestem z Jezusem na murzyńska pione

Van ent 25-06-2009 22:43

Cytuj:

I jak rozum jej mogł nakazać, skoro w gruncie rzeczy napisałem prawdę i sie z niej smiałem co jest w pełni zrozumiałe.To ona zaczeła mnie wyzywać od chujów,tepych pał etc.Jak widzisz, to ze napisałem ze nie ma klasy było wyjątkowo delikatne w porównaniu do jej wypowiedzi na mój temat ;] Pozatym mi osobiście zajebiście nie podoba sie jak laska przeklina i nie porownuj faceta do dziewczyny,bo to wy powinnyście byc kobiece i delikatne a nie wulgarne i prostackie.
Kogo kurwa obchodzi twoje zdanie czy Ci się coś podoba czy nie jeśli chodzi o dziewczyny?Jak jesteś taki delikatny że Ci tutaj ktoś wrzuca to nie wchodź na forum bo to normalne na azurze, ale ogólnie dzięki za twoje posty uśmiałem się ostro z Ciebie!Temat o wojnie a ten jakieś teksty o laskach,o prostactwie,o klasie, koleś opanuj się!!

Musiałem mu to napisać po prostu!

Co do wojny!Niech wygra Marjan i jego ekipa mam dość ciągłego rządzenia wanted i panoszących się turków...

ziomeck 25-06-2009 22:59

Przydałaby się jakaś openka, może by ludzie skończyli głupoty gadać. Od kilku stron nie przeczytałem ciekawego posta :confused:

Urbann 25-06-2009 23:01

Czy wiesz, że emotikony zostały opatentowane przez Rosjanina?

a teraz?

Zutersky 25-06-2009 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ziomeck (Post 2578847)
Przydałaby się jakaś openka, może by ludzie skończyli głupoty gadać. Od kilku stron nie przeczytałem ciekawego posta :confused:

kolego obudz sie ;]

Roxxy 25-06-2009 23:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bichowsky (Post 2578750)
Powiem ci tak: chuj nas obchodzi z kim do klasy chodziles i kogo znasz z RL. Ja znam Jezusa z Nazaretu i sie tym nie chwale, a teraz wy*******aj na swoj zjebany non-pvp swiat

Pozdrów mame ;*

a będę robił co chciał i nikt mi tego nie zabroni ; )

19WeSoL92 26-06-2009 01:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roxxy (Post 2578897)

Pozdrów mame ;*

O czym Ty wgl piszesz czlowieku... Co do Siwuszki jesli jej sie podoba to niech przeklina jesli Twoja mama by uzyla wólgarnych slow tez bys jej taki cisnol ze jest prostacka itp? Oo

Mariel 26-06-2009 06:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roxxy (Post 2578897)

Pozdrów mame ;*

Kurwa moze nie zrozumiales do konca, ale to jest temat o WOJNIE A NIE O TYM KTO JEST TWOIM PIERDOLONYM RL

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:11.