![]() |
Obstawiam że w środę ale thx za info. \o\
Mam pozytywne odczucia względem update'u, jak zwykle. Dopóki nie okaże się że coś jest do duszy to trzeba patrzeć optymistycznie. |
Update jutro? Shadows of Yalahar zabugowany, Rookgaard w bugach a ten wyskakuje, że jutro up.
Gratz człowieku! |
Cytuj:
|
Rookgaard ma niepoprawione 2 bugi przy oracle i 3 w różnych miejscach, Shadows of Yalahar nie jest do końca naprawiony, choć podobno udało im się uporać z lightbringerem poprzez wyłączenie reset floora, przy pvp system nadal są drobne bugi z atakowaniem- chyba nie muszę wymieniać więcej.
To, że Cipsoft wyłączył TS oznacza, że nie otrzymywał już wielu reportów, a nie, że już się z nimi uporał... Muszą to jeszcze naprawić + sami przetestować. |
Czy ktoś może zorganizować dokładny opis własny Leviathan’s Amulet? Bo oprócz tego, że jest dla 80+powinien mieć dodatkowy opis. Jak pozostałe 2 amulety.
|
Cytuj:
|
Ja stawiam ze update albo środa albo Piątek
@down nikt nie wspominal dzieki za info o.0 |
Czy ktoś już wspominał o genialnym pomyśle Cipów, w którym to dodali GS silk do loota Crystal Spiderów?
|
to nie Cipsoft wymyslil, tylko gracze ...
|
A jeszcze jeśli chodzi o misje zabicie 5k mino to jeszcze nie wiadomo czy zmierzamy sie wtedy z foxem , na test serwerze zarazie nikt nie ubił 5k mino ( ten quest jest do 40 lvl ) wiec nie wiadomo xdd
|
To w całości nie są pomysł Cipsoftu, jak ktoś tam już wyżej wspomniał. Rzućcie okiem na Proposal board - tam wiele graczy wyraża swoje opinie, sugestie jak Tibia ich względem powinna wyglądać. Jeśli pomysł jest dobry, dużo graczy poprze autora danego tematu, to CM Mirade się tym zainteresuje, i wciepnie pomysł do jakichś kategorii ;) Czytałem temat o warunkach pogodowych w Tibii, z podpisem Mirade xd. Ciekawe...
|
Nom i Zubilewicz będzie ci dzień wcześniej pogode w Tibii zapowiadał na TVN-ie
|
@up
hahaah own3d ^^ No i dobrze że GSS do crystal spiderów. to też są pająki... |
Cytuj:
Musza zrobic cos zeby oplacalo sie wszystkie potwory huncic. a to zmierza w calkiem inna strone: Cytuj:
Np na Chakoya w tej chwili tylko boty puszczaja bo nie chcialo by sie nikomu bic tego normalnie a po up tam nikt nie bedzie przychodzic , to nie lepiej by bylo tak zmienic tego potworka by byl "zbalansowany" tak aby chcialo sie ludziom recznie huncic go. Poniewaz obnizajac ten loot CipSoft chce zaprzestac bocenie na tych potworkach. |
@wiele osób up
Tak wiem, że to była propozycja graczy. Tak czy siak jest to sieć GIANT SPIDERA a nie CRYSTAL. Powinni zmienić nazwę przed dodaniem tego do loota obu pająków... |
Cytuj:
|
jak by nie patrzec crystal spider wcale nie jest maly czyli tez by moglo byc giant ;]
|
@up
Epic Fail koleś -.- BUAHAHAHA Tutaj chodzi o to, żeby z Crystal Spider jak i z Giant Spidera wypadały GSS. Dlatego muszą zmienić nazwę na Spider Silk, bo tak to byłoby nielogiczne, aby z Crystal Spidera wypadał GSS |
Tomorrow, this year's summer update will be launched. Therefore, all game servers and the website will be offline for approximately 5 hours, starting at 13:00 CEST.
|
Znakomicie że (giant) spider silki będą lecieć z crystal spidera.
Cytuj:
Jutro uaktywniam pacca i zabieram się za questy B) I przy okazji zgadłem date update w sondzie na tibia.com :) Powodzenia!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:54. |