Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Ultras (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=216159)

MasterofPuppets 21-08-2009 17:02

@Gordor

Oprawa Jagi w Twoim podpisie? ;)

Gordorczyk 21-08-2009 17:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MasterofPuppets (Post 2630137)
@Gordor

Oprawa Jagi w Twoim podpisie? ;)

niee, to Ruch Radziankow
i oczywiscie podpis usuniety przez kochanych moderatorow :)

Lasooch 21-08-2009 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2630181)
niee, to Ruch Radziankow
i oczywiscie podpis usuniety przez kochanych moderatorow :)

Zgadnij, kto go zaraportował : ) Nie to, żeby dość drastycznie łamał regulamin pod dwoma względami (wielkość i waga obrazka). Oczywiście tY jesteś teraz skrzywdzonym kibicem, bo skasowali podpis, pewnie dlatego, że piłkarski :'(((

Ufocznik 21-08-2009 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2630245)
Zgadnij, kto go zaraportował : ) Nie to, żeby dość drastycznie łamał regulamin pod dwoma względami (wielkość i waga obrazka). Oczywiście tY jesteś teraz skrzywdzonym kibicem, bo skasowali podpis, pewnie dlatego, że piłkarski :'(((

Ok, jesteś fajny, mój ty forumowy strażniku, ale nie musisz robić offtopa, żeby nam to pokazać ;\

Albertus 21-08-2009 19:53

www.ultrasgame.com

swietna gra przegladarkowa !!! gram Olimpia Zambrow bo Cresy nie ma ;D

LoluU$ 21-08-2009 23:16

@up

Dla niewyzytych super kiboli ... taak, bardzo ciekawa gra :|

Albertus 22-08-2009 13:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LoluU$ (Post 2630416)
@up

Dla niewyzytych super kiboli ... taak, bardzo ciekawa gra :|

czemu tak myslisz? to jest ciekawa gra typu "the crims" wiec niby "the crims" jest dla niewyzytych gangsterow? "managerzone" dla niewyzytych managerow a "plemiona" dla niewyzytych wojownikow ?

smieszny jestes , jest to gra ciekawa i fajna

cos o niej opowiem bo zaczelem grac

sa 2 rankingi , Respekt i Hools

Ranking Hools zdobywa sie poprzez ustawki (2 pkt za wygranie -1 za przegranie )

Respekt zdobywa sie poprzez oprawy na meczu oraz zachowanie na wyjezdzie.

szkolisz ultrasow , budujesz stadion , robisz fajne oprawy , demolujesz stadion przeciwnikowi. Ogolnie gra jest fajna , i kazdego kibica i nie tylko zadowoli ;D

Gordorczyk 22-08-2009 13:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2630245)

brawo! dostaniesz medal od kochanych (tak jak pzpn) moderatorow za walke z chamstwem i faszyzmem

Lasooch 22-08-2009 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gordorczyk (Post 2630759)
brawo! dostaniesz medal od kochanych (tak jak pzpn) moderatorow za walke z chamstwem i faszyzmem

Zrobiłem to dla własnej satysfakcji, bo cIĘ nie lubię, nacjonalisto.

Albertus 22-08-2009 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2630822)

Ja juz zaczynalem Cie szanowac ; ale za takie donoszenie to zal. Rozumiem gdyby Cie obrazil wtedy moglbys doniesc , ale jak robi cos co Cie nie boli/obraza itp. to lepiej siedziec cicho...

Jak kiedys mnie policja na swiadka wziela bo widzialem cos na ulicy to chociaz ze chlopow za bardzo nie lubilem to i tak powiedzialem ze nic nie widzialem...

Ufocznik 22-08-2009 16:49

Cytuj:

No to mission completed, że tak powiem! Jak będziesz oblewać z kumplami z piaskownicy zmianę podpisu na tibijskim forum twojego największego wroga, to daj znać. Akurat mam wolny wieczór.

A mój avatar też zaraportujesz? W końcu "88"...

MasterofPuppets 22-08-2009 18:47

Cytuj:

Idz bronić milicji, sprzedawczyku.

Miszczu 22-08-2009 18:58

Cytuj:

Chyba wole nacjonalistę od konfidenta.

LoluU$ 22-08-2009 20:52

Panowie znow robi sie nie potrzebny offtop olejcie to.

Stal Rzeszów 1:1 GKS Jastrzębie

moja OSOBISTA relacja :

Do Rzeszowa przyjezdza GKS z 0 pkt. zmierzyc sie ze Stalą, ktora punktow rowniez 0. Tak wiec super pilkarsko widowisko sie zapowiadalo (...) Tak wiec od 1 minuty ruszamy z dopingiem i prowadzimy sredniej jakosci doping, w młynie ok 150 osób, moze wiecej stalem na dole dokladnie nie potrafie określić. Jastrzębia ok 70~ osób (raczej nie wiecej). Dopingują od 1 minuty do połowy, zresztą jak my. Po stracie gola duza liczba kibiców wychodzi ze stadionu krzycząc "nie chce wam sie grac.. TO WY*******AC". Reszta zostaje i krytykuje naganną gre kopaczy. Wywieszamy 2 flagi i 1 transparent ze słowami wsparcia dla kibica który siedzi w więzieniu. GKS z 2 flagami ( Forever Young, i łączona ze Stala Mielec ( chyba ze Stala, moze mi sie cos pojebalo ._.)) . Od drugiej polowy spokoj na stadionie 0 dopingu z zadnej ze stron. GKS zaczyna dopingowac w 88 minucie. Az do strzelenia bramki wyrównującej przez Stal. Wtedy spora część stadionu zrywa sie i krzyczy pare razy "ZKS". Jastrzębie odspiewuje "czy wygrywasz czy nie~" i "jestesmy zawsze tam gdzie nasz GKS gra". Opuszczamy stadion, GKS z przyczyn oczywistych jeszcz zostaje chwile, po czym zapewne odjezdzają. Podsumowywując :
- Gra piłkarzy
- liczba
- doping
- postawa piłkarzy do nas (kibicow)
+wesoła atmosfera na stadione przez pijanych kibicow ;)

STALO GRAĆ K*WA MAĆ !

Albertus 22-08-2009 22:50

troche malo jak na takie miasto , ale u was pewnie duzo klubow jest , na Resovie tez tyle przychodzi? z kim Stal Rzeszow ma zgode?

Glon Elriel 23-08-2009 00:42

Ktos Chyba zapomniał o takim zestawie

Wisłoka Dębica > Górnik Zabrze < GKS Katowice > Banik Ostrava (Wszyscy dobre stosunki ze soba mimo poszczegolnych brakow zgodowych)

NIEMA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI ŻEBY NIE BYŁO NAS W PRZYSZŁOŚCI

GieKSa&Górnik
http://www.torcida.eu/2009/jesien/go.../image191.html

LoluU$ 23-08-2009 00:44

To mlyn tylko... a ludzi na stadionie sporo było. Spowodowane jest to postawą kopaczy którzy w ciagu 5 meczy maja ... 4 porazki i 1 remis <3 ! Jak były baraże o II lige to młyn nawet z 500 osob + ! Na derbach wacha sie po tysiaka ... na mecze derbowe u "sasiadow zza miedzy" chodzi po 1200-1500 osób, wiec nie mow ze cienko ^^.

Jest zgoda/uklad z Radomiakiem Radom i Igloopolem Dębica. W latach 90'tych była zgoda z Widzewem, były łączone szaliki i takie duperele, wiadomo. Zgoda upadła bo Stal przestała sie trzymac w wysokiej lidze, grywała po 4 lidze 3 lidze... w koncu gra w nowej II lidze gr wschodnia. Jezeli nie wyjebiemy zarządu i nie zmotywujemy kopaczy to pozostaje modlić sie o utrzymanie.

Na Resovie nei wiem ile tam chodzi, natomiast maja oni lekka przewage w miescie liczebna. Z tym ze to straszne propagandy sieją (np ostatnia zadyma na derbach u nich... brak słow) i różne takie.

@up

Poprzez naszą zgode z Igloopolem, z Wisłoka za dobrze nie rozmawiamy ;D Na YT jest film jak ostatni wyskoczylismy do Wisłoki przez ogrodzenie, natomiast oni nie podniesli rękawicy tłumacząc sie ze nie mogli przeskoczyc... dopiero jak nas psy pogoniły to "nagle znaleźli luke w ogrodzeniu" (ktore jest IDENTYCZNE TAKIE SAME WYSOKOSC ITP na całej długosci oddzielającej od murawy)

Glon Elriel 23-08-2009 01:24

Byłem tam wiec niemusze ogladac filmkow na YT

co do tej akcji bardzo dokladnie widac ze pod koniec filma widac ze z naszej strony cos sie dzieje(dlatego koniec propagandy[filmu] kilku z naszych wyskakuje zza barrierki na łuku ale psy koncza zapały chłopaków

a co do tego ze niby ten płotek jest mały to jak sobie to wyobrazasz? w takich sytuacjach niema szans zeby ekipa wyskoczyła przez płotek bo gdy wy podbiegacie nasze chłopaki dalej przeskakuja a Ci co sa dostaja oklep proste

zreszta niemusze udowadniac wartosci \h/ szlachty(z tego roku to moge np. wymienic wygrany pojedynek 150-200 FCB&GKS&KSG vs 150-200 spartaka pragi i jej zgod czy zasadzka na wyjezdzie gks tychy(wraz z craxa) banda na bande ze sprzetem)

Xevez 23-08-2009 01:27

Miedź dziś grała na wyjeździe z Nielbą Wągrowiec. Na wyjazd nie pojechałem z przyczyn finansowych;S
Wiem, że wg zapisów był pełen autobus, ale na trybunach zasiadło jedynie czterech miedziaków (nie wiem, czy wyjazd odwołano, czy nie dojechali). Cieszy pierwsze zwycięstwo;d

MasterofPuppets 23-08-2009 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glon Elriel (Post 2631338)
banda na bande ze sprzetem)

Taaak, teraz już Waszą wartość znamy ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:13.