![]() |
Mój kumpel zrobil w jakies 2 tygodnie 42 lvl no i mu sie znudzilo to sprzedał swojemu kumplowi(nie mnie) postac no i ten jego kumpel w dwa dni po tym jak mu sprzedal to dedl na dwarf soldierze co za NOOB nie mial kicka i nic i dedl,dodam ze to sorc ale jak wy uwazacie czy to nie NOOB???
|
Cytuj:
|
a ja znam goscia ktory na 68 lvlu padl na slimie. zostawil postc afk na jakis czas i jak przyszedl to zobaczyl swoje cialo
|
@up
ja mialem to samo... Na bagnach kolo venore jest resp 2 slimow na skalce. Zabiłem obydwa, stanąłem przy schodach i musiałem iść do kibelka :>. Nie było mnie dosłownie 20 sekund(mam łazienkę tuż obok pokoju) wracam a tu bialutki napis "You are dead". I na dodatek w eq brakuje k-legsów... Nie spodziewałem się tak szybkiego spawna ale legi i BP UH na szczęście odzyskałem. |
Zwiedzaloem se raz mapke w kieruknu Orc Fortress i zabil mnie berserker
10 min pozniej poszedlem z kolega po moje cialo ( z Thais ) postanowilem isc na skrotu kolo Kazoo i wpadlismy na draga :p - dwa dedy w 15 minut |
Expiłem sobie na rooku , dokładnie na bug. Nudziło mi sie wiec biore jakieś wiaderko . "pokolorowałem' na zielono podłoge i z własnej głupoty napiłem sie z wiaderka! slime. No to spadam do świątyni (potem sie skapnołem ,że bliżej jest strarznik namoście). Jóż miałem posać ''hi'' a tu napis ''you are dead".
najgorsze jest to ,że jak sie odrobziłew w świontyni to słysze napis ''sell 4 chicken fatcher" (moje były).X( X( X( |
Lol:D 8o :D
Ale Glupi Post i po co to komu ?? I komu to sie przyda ?? |
Dziś umarłem przez minutowego laga na slimach. Stracilem tylko plecak, ale udalo mi sie go odzyskać. Było cięzko, gdyż podczas laga namnożyło sie kilkanaście klonów, a to spory problem dla 18 l knighta.
|
@up ile bylo tych slimow(matek)
@topic kolega kiedys robil afk dopadl go posion spider i dedl od posiona(jak zaczol afk to nie mial full hp i nie zjadl nic) |
Nie wiem, być może ktoś w tym temacie już wspomniał o tym miłym człowieku, ale niestety za dużo tu postów i nie chce mi się czytać wszystkich.
Tak czy inaczej, pewnego pięknego dnia, przeglądając sobie postaci na tibia community, natknęłam się na coś takiego: Jan 24 2007, 14:59:39 CET Died at Level 50 by a rat No cóż, wszystko się może zdarzyć:p Albo może to było specjalnie Xd |
@up
niekoniecznie specjalnie. ja dednalem na snaku na 43 lev. jak bylem na tombie nagle zabraklo pradu. otoczony ghulami i 2 snakami padlem. |
Gość mial "Kill by Deer" ale to dawno temu chyba nawet na tibi 7.6 :):) No cóż na beryli ziomek 101 lvl <na haku> zostaw zrookowany w tym na 101 lvl padł by .. rat , potem by fire.
|
Mój qmpel noob charem (9 lvl drut) zabił 44 RP afk 8o
Najlepsze sa takie zgony: (przed dp) Noob 8 lvl RS: HAHHAHA cioty nik mie nie zabije hahaha BACH SD 185 hit Noba nie ma:D |
Huncilem dragi w ank. Wybiłem wszystko więc postanowiłem zobaczyć jak się ma sytuacja na górze. Wchodzę po schodkach O.o 3 dragony i dragon lord. W 1 sekundę zjechały mi całą mane i do red hp sprowadziły. Nie ma czasu na manasa (i tak niewiele 1 manas mi pomorze w walce z tyloma jaszczurkami:P ) więc uciekam na dół... dragon się zrespił - f wave. You are dead. XD
|
A ja kiedyś na Obsidii, pierwszą postacią, main. Chodziłem sobie z kolega po świecie, odkrywałem mapę :P Gdzieś było takie miejsce, że jakiś koleś na górze sobie chodził jak npc :) To my tam wchodzimy, a to hunter i nas zabija :P
|
Mega newbie
Moja wczorajsza śmierć (21 Knight):
Usłyszałem, że na południe od Venore są jakieś beholdery, postanowiłem się więc z nimi bliżej zapoznać. Ok, znalazłem dziurę, wchodzę, nagle rzuciło się na mnie na oko kilkanaście potworków (łącznie z summonami). Nastąpił szybki odwrót. Ale żeby się tak łatwo nie poddawać, wpadłem na pomysł ropowania potworków po jednym i wykańczania ich pojedynczo. Położyłem sobie linę na ziemi obok dziury, żeby łatwiej było klikać, po czym... nastąpił missclick i wpadłem do środka :D Oczywiście lina pozostała na górze. Przynajmniej miałem tyle rozumu, żeby paść dokładnie na rope spocie, więc łatwo odzyskałem stracone eq. |
Cytuj:
|
Idę sobie idę, patrzę, jeden cyklop, to myślę "ubiję go". Schodzę na dół, lag, okazało się, że było 6...
Kiedy mój antywirus chce wyświetlić mi jakiś komunikat zwykle najpierw następuje megalag a potem wyskakuje komunikat. Idę, idę, 2 soldiery i zwykły dwarf, spoko... lag. Pół minuty... minuta... półtorej minuty... I wyskakuje mi oczywiście okienko "You are dead, bye adventurer..." itede itepe a z boku wyświetla mi się "Baza wirusów została zaktualizowana". Nie wiedziałąm czy się śmiać czy płakać... |
Jak szedłem zwiedzać mape (1 na mainie elysia)
Zobaczyłem nad dp dużo ludzi i sie pytałem czemu tam stoją. Ziom stał na środku 83rp i myślałem że on im karze tam stać. ^^ Więc zaczełem sprawdzać lvl i kliknąłem atak i mam ws :D Potem włączałem ciągle patrze 1lvl na rooku. Aż łezka się zakręciła :) Ostatnio brat padł dwa razy. Guard (blokował go 28 sorc z dwoma FD) Bh (bh miał z 10hp braciak 100+ combo dead ^^) Kolega. Szedł na mount sternum i mówił mi że są huntery i wild warriory koło fermos hills więc ja w śmiech a potem miał Died at Level XX by Hunter ^^ |
expie sobie na soldach a tu nagle dzwonek do dzwi a bylem sam mowie otworze bo wszystko wybilem wiec nic mi sie nie stanie (w dzwiach stala sasiadka bo przyszla po banki bo jej maz jest chory)ide do kompa patrze You are dead. :( i jak sie okazalo soldek sie zrespil
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |