CytrynowySorbet |
09-09-2009 18:02 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
(Post 2644341)
:)
|
Nie wdaje mi się żeby wf jakoś szczególnie kształcił mój umysł, chyba że mamy na myśli pogłębianie moich kompleksów :)
Cytuj:
To sie ucz. Ale nie mierz wszystkich swoją miarką. To że ci się coś nie podoba, to szczerze no one gives a f***
|
No one gives a f*** że nie podobają ci się podatki :)
Cytuj:
Ja bym na religię z chęcią chodził, gdyby tam były jakieś dyskusje, a nie dyktowanie do zeszytu notatek, w których ciągle się gada, że jezus to miłość, jezus to, tamto i owamto...bajki to na jetiksie.
|
Religia u nas to godzina wysłuchiwania naprawdę wielkich głupot. Ale chociaż jest ta 6 za bycie fałszywym _/
Cytuj:
WF to WF. Dostajesz piłkę i grasz.
|
WF to wychowanie fizyczne. Powinno się robić różne ćwiczenia itp., od czasu do czasu jakaś gra. To nie jest wychowanie do gier sportowych. Do tego są zajęcia po lekcjach.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
(Post 2644343)
Uwazasz, ze wiesz lepiej od wlascicieli firm kogo powinni zatrudniac? :D
|
Oh nie, uważam że w tym przypadku ci właściciele są bardzo sprytni. Bo właśnie takim tumanom można wciskać trudną robotę za słabe pieniądze. Ale osoby, które nie mają do danego zajęcia umiejętności, wykształcenia, wymagają wielu kursów i szkoleń, co wiąże się z dużymi wydatkami. A nie lepiej zatrudnić osobę, która uczyła się do tego kilka lat, i będzie to robić lepiej?
Cytuj:
Zupelnie normalnie. Zniknelyby bzdurne kierunki, a uczelnie wyzsze ksztalcilyby naprawde potrzebnych specjalistow.
|
To może od razu usuńmy wszystkie szkoły, po co się uczyć.
Cytuj:
Masz okazje. Granice otwarte, zakladam, ze jestes sprawny fizycznie wiec pracowac mozesz. Jesli jestes inteligentny i zaradny zyciowo to na pewno sobie poradzisz
|
Taa, nie jestem nawet pełnoletni, nie mam tam żadnej rodziny, żadnych pieniędzy. Na pewno sobie poradzę.
Cytuj:
A co powiesz o sytuacji, gdy 18, 19 latkowi rodzi sie dziecko i musi je utrzymac?
|
Są to sytuacje wyjątkowe (w takiej znalazła się moja matka), i wtedy da się zrozumieć. Oczywiście można się dokształcić potem, ale mało komu się chce, skoro świat jest taki prosty, że możesz zdać samo gimnazjum i dostać pracę za 4 tyś.
Cytuj:
Na każdym wuef jest obowiązkowy jako jeden z tzw. przedmiotów ogólnych.
|
http://arikia.files.wordpress.com/2009/08/facepalm1.jpg
|