Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Forum Filmowe (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=281)
-   -   Filmy, seriale etc. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=224438)

Litawor 14-11-2010 15:51

Ja za to powrócę do "Dextera" :P Oglądaliście "Early Cuts"? Warto ściągać?

milano8 14-11-2010 23:34

early cuts jest krociutkie, taki zbior zabojstw ktorych nie bylo w serialu

robek 16-11-2010 21:48

dex s05e08
Ukryty tekst:
No to tak.. Pierwsze 40 min lipa, jakas telenowela w wiekszosci, Debry mi troche szkoda ale bylo to dosc przewidywalne, ze La Guerta zachowa sie tak, jak sie zachowala. Ogolnie wszystko sie krecilo wokol Jordana, ktory imo nie jest za ciekawa postacia, chociaz ma tylu fanatykow - ciekawszy byl ten marine, ktory zostal pocwiartowany. Liddy robiacy zdjecia tych walizek - ciekawy, tylko skojarzyl mi sie motyw z Prison Breaka - 4/5 odcinka nuuuda, koncowka wbija w glebe. Zeby tylko takiego nastepnego odcinka czasem nie bylo.

Ten soundtrack w 45~ minucie, gdy Dex rozmawial z 'Lu' bezcenny, powrot do pierwszego sezonu <3 A trailera nie ogladam, wole poczekac, bo jak poogladalem trailer do odcinka z plastic manem bylo : O a po poogladaniu odcinka -.- , wiec.. ;p

milano8 16-11-2010 22:14

zauwazyl ktos ze ten szef ochrony to whistler z prison breaka ;> ? Ja od razu jak go zobaczylem to podjara xD

Rybzor 19-11-2010 20:14

Ktoś oglądał już nową część Harego Potera? podobno dla odmiany owni jajca :P. Same podniety-posty na filmwebie.

milano8 19-11-2010 22:29

nie ogladam "cam" ;>

Litawor 19-11-2010 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2788123)
Ktoś oglądał już nową część Harego Potera? podobno dla odmiany owni jajca :P. Same podniety-posty na filmwebie.

Jakoś trudno mi w to uwierzyć. Może ściągnę, jak zostanie wydany na DVD, ale na pewno nie będę takich blockbusterów wspierał finansowo wizytą w kinie. Najbliższa premiera, na jaką chcę się wybrać, to "Maczeta" Rodrigueza :)

piramjida 19-11-2010 22:36

Martha z House'a jest strasznie cute, co?

Rybzor 19-11-2010 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milano8 (Post 2788139)
nie ogladam "cam" ;>

Ja też, pytałem bardziej o to czy ktoś nie był w kinie ;<. Mamba pewnie była, ale tu nie wejdzie!

Cytuj:

Jakoś trudno mi w to uwierzyć.
Idź, sam zobacz te posty:P

Argen 21-11-2010 22:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor (Post 2788140)
Jakoś trudno mi w to uwierzyć. Może ściągnę, jak zostanie wydany na DVD, ale na pewno nie będę takich blockbusterów wspierał finansowo wizytą w kinie. Najbliższa premiera, na jaką chcę się wybrać, to "Maczeta" Rodrigueza :)

Ja już się ustawiłem z kumplami. To będzie brechta roku, ale burdel w kinie zrobimy. A dziewczyna po obejrzeniu trailera powiedziała, że oszalałem (z tym, że nie użyła słowa "oszalałeś"). Ciekawe czemu?

Kambr 22-11-2010 17:26

I jakie są wasze wrażenia po obejrzeniu kolejnego odcinaka najchętniej komentowanego tu serialu?

milano8 22-11-2010 17:28

dobrze ze przypomniales bo zapomnialem sciagnac, mam nadzieje ze sa napisy.

@edit
maj gad ten sezon zabija system, jest po prostu wyjebany. 9 ep bardzo dobry, zwlaszcza koncowka i preview 10. Po prostu miodzio

Litawor 22-11-2010 22:42

Owszem, końcówka i preview dobre. Wiadomo, że piąty sezon rządzi się innymi prawami niż pierwszy czy drugi, więc i oceniać trzeba inaczej, na więcej rzeczy przymykać oko. Denerwuje mnie teraz, że muszę oglądać jeden odcinek na tydzień. Pierwsze cztery sezony obejrzałem jeden za drugim. Z piątym też planowałem zaczekać do jego końca, ale nie wytrzymałem już przy pierwszym odcinku :)

Kambr 22-11-2010 23:04

Ukryty tekst:
A co sądzicie o wątku z Astor? Mimo telenowelowatości mi osobiście podszedł.

A tak z innej beczki: Litawor, oglądasz jeszcze "The Walking Dead"? Jak wrażenia z ostatniego odcinka?

Argen 22-11-2010 23:25

W końcu zebrałem się za obejrzenie Watchmen`ów. WOW, doctor Manhattan zniszczył mnie do cna. Pierwszy raz (a z s-f mam sporo do czynienia) tak bardzo zachciałem mieć takie moce jak on. Genialny film, oglądałem jak dzieciak z wypiekami na twarzy : P Obejrzałem dziś też Race to the Witch Mountain i Fighting. Pierwszy to typowa bajeczka, drugi w sumie też. Ale na dobrą sprawde da się przeżyć.

Litawor 23-11-2010 00:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kambr (Post 2788550)
Ukryty tekst:
A co sądzicie o wątku z Astor? Mimo telenowelowatości mi osobiście podszedł.

Jak dla mnie ujdzie. Na innym forum spotkałem się z ciekawą teorią, że cały ten wątek z wysłaniem Astor do dziadków wymyślono po to, żeby pozbyć się fatalnej aktorki, która sprawdzała się jako mała dziewczynka, ale nie jako nastolatka. Brzmiało wiarygodnie, ale najwyraźniej nie była to prawda :)

Cytuj:

A tak z innej beczki: Litawor, oglądasz jeszcze "The Walking Dead"? Jak wrażenia z ostatniego odcinka?
Właśnie się ściąga, obejrzę jutro :)

milano8 23-11-2010 00:14

watek z astor byl na 100% lepszy niz te rozterki laguerty i angela.
Wlasnie skonczylem ogladac nowy serial pt: "sherlock" i powiem ze warto. Muzyka genialna mozna rzec, aktorzy tez sie podobaja i co najlepsze dedukcje sherlocka niczym monologi dextera czyli genialne. Szkoda ze 1 sezon ma tylko 3 odcinki po poltora h.

Kambr 23-11-2010 00:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Litawor (Post 2788560)
Jak dla mnie ujdzie. Na innym forum spotkałem się z ciekawą teorią, że cały ten wątek z wysłaniem Astor do dziadków wymyślono po to, żeby pozbyć się fatalnej aktorki, która sprawdzała się jako mała dziewczynka, ale nie jako nastolatka. Brzmiało wiarygodnie, ale najwyraźniej nie była to prawda :)

To się nie musi wykluczać, pojawiła się, namieszała, a pod koniec odcinka wszystko wraca do normy. Może po prostu był potrzebny jakiś pretekst żeby Debra dowiedziała się o Lumen.

robek 23-11-2010 18:36

Bez problemu mogliby znalezc inne wyjscie z ta Lumen, szkoda tylko ze Codiego nie bylo.. Za to gra aktorska Liddyego pierwsza klasa, swietny jest gosciu w tym co robi, wg mnie nawet sam Hall tak nie gra jak on (pominmy pewnie tam pare odcinkow w pierwszym sezonie). No, i zaluje ze ogladalem promo, bo czas teraz 'tik tik tik', i 7 dni czekania

piramjida 23-11-2010 21:42

Martha jest piękna.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:19.