![]() |
Ja za to powrócę do "Dextera" :P Oglądaliście "Early Cuts"? Warto ściągać?
|
early cuts jest krociutkie, taki zbior zabojstw ktorych nie bylo w serialu
|
dex s05e08
Ukryty tekst:
|
zauwazyl ktos ze ten szef ochrony to whistler z prison breaka ;> ? Ja od razu jak go zobaczylem to podjara xD
|
Ktoś oglądał już nową część Harego Potera? podobno dla odmiany owni jajca :P. Same podniety-posty na filmwebie.
|
nie ogladam "cam" ;>
|
Cytuj:
|
Martha z House'a jest strasznie cute, co?
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
I jakie są wasze wrażenia po obejrzeniu kolejnego odcinaka najchętniej komentowanego tu serialu?
|
dobrze ze przypomniales bo zapomnialem sciagnac, mam nadzieje ze sa napisy.
@edit maj gad ten sezon zabija system, jest po prostu wyjebany. 9 ep bardzo dobry, zwlaszcza koncowka i preview 10. Po prostu miodzio |
Owszem, końcówka i preview dobre. Wiadomo, że piąty sezon rządzi się innymi prawami niż pierwszy czy drugi, więc i oceniać trzeba inaczej, na więcej rzeczy przymykać oko. Denerwuje mnie teraz, że muszę oglądać jeden odcinek na tydzień. Pierwsze cztery sezony obejrzałem jeden za drugim. Z piątym też planowałem zaczekać do jego końca, ale nie wytrzymałem już przy pierwszym odcinku :)
|
Ukryty tekst:
A tak z innej beczki: Litawor, oglądasz jeszcze "The Walking Dead"? Jak wrażenia z ostatniego odcinka? |
W końcu zebrałem się za obejrzenie Watchmen`ów. WOW, doctor Manhattan zniszczył mnie do cna. Pierwszy raz (a z s-f mam sporo do czynienia) tak bardzo zachciałem mieć takie moce jak on. Genialny film, oglądałem jak dzieciak z wypiekami na twarzy : P Obejrzałem dziś też Race to the Witch Mountain i Fighting. Pierwszy to typowa bajeczka, drugi w sumie też. Ale na dobrą sprawde da się przeżyć.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
watek z astor byl na 100% lepszy niz te rozterki laguerty i angela.
Wlasnie skonczylem ogladac nowy serial pt: "sherlock" i powiem ze warto. Muzyka genialna mozna rzec, aktorzy tez sie podobaja i co najlepsze dedukcje sherlocka niczym monologi dextera czyli genialne. Szkoda ze 1 sezon ma tylko 3 odcinki po poltora h. |
Cytuj:
|
Bez problemu mogliby znalezc inne wyjscie z ta Lumen, szkoda tylko ze Codiego nie bylo.. Za to gra aktorska Liddyego pierwsza klasa, swietny jest gosciu w tym co robi, wg mnie nawet sam Hall tak nie gra jak on (pominmy pewnie tam pare odcinkow w pierwszym sezonie). No, i zaluje ze ogladalem promo, bo czas teraz 'tik tik tik', i 7 dni czekania
|
Martha jest piękna.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:19. |