![]() |
Cytuj:
|
Nie wiem czemu, ale nie znoszę czytać wywiadów z Kaczyńskim. Sposób w jaki się wypowiada jakoś mnie po prostu irytuje.
Poza tym z dnia na dzień on mnie tylko przekonuje, że w środku jest małą, pokrzywdzoną przez cały świat, rozpieszczoną dziewczynką, której odmówiło się kolejnej zachcianki i teraz ma focha z przytupem i marudzi na lewo i prawo. Niech. On. Już. Skończy. Bo to rzeczywiście jest prawda. Konflikt PO-PIS zasłania dzisiejsze problemy. |
|
Dlaczego Donalda Tuska i Grzesia Schetyny nie ma w Bogatyni? Dlaczego oni w tym czasie odpoczywają w sektorach Supersupersuper VIP na stadionach Lechii i Śląska(szkoda, że spiker nie przekazał tej wiadomości innym widzom)?
Dlaczego szef MSWiA publicznie obraża i wyśmiewa burmistrza Bogatyni? http://fakty.interia.pl/polska/news/...-z-pis,1516353 no tak, gdyby burmistrz Zgorzelca urzędowałby w Bogatyni powodzi nie byłoby w ogóle :F |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak Tusk chodzi po terenach zalewowych, to Psiowcy mu zarzucają, że sobie poparcie zbiera i na siłę jeździ tam, a jak go nie ma, to Psiowcy narzekają, że nie martwi się o ludzi i czemu go nie ma. I weź tu takim doguć :D :D |
Ja to bym jeszcze bardziej zgnoil, widzialem w telewizji jak domy sa kilka metrow od kanalu, a potem maja wielkie pretensje ze im zalewa.
NIE dla odszkodowania dla takich ludzi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
W innych krajach to jest normalne, że najwyższy władza jedzie na miejsce katastrof. Tym bardziej, że nie jest to wieś a 18 tysięczne miasto. Kompletnie zrujnowane 18 tysięczne miasto. |
Może nie chcą budować swojego poparcia na ludzkiej tragedii??????
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Polacy zawsze beda dostawac w dupe bo buduja mieszkania w najgorszych mozliwych miejscach. |
Cytuj:
Zmieńcie tą śpiewkę wreszcie. |
Cytuj:
|
Do poglądów Ashlona (aczkolwiek jest to kwestia pod dyskusje, dlatego nie na PW): włącz telewizje/newsy. Mówiłeś o demokracji w takich sporach to teraz popatrz ; )
|
Cytuj:
Telewizja =/= rzeczywistosc. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Ashlona: proszę, masz demonstrację. Przeciwników było dużo wiecej niż obrońców. Według twojej logiki państwo nie chce krzyża ;) |
@powódź w Bogatyni
Burmistrz Bogatyni zaczyna odstawiać szopkę. W sobotę mówił że jego biurwy nie dostały żadnych wiadomości o pogodzie etc, dzisiaj już mówi że dostali powiadomienia o olbrzymich opadach deszczu oraz o przekroczonych stanach ostrzegawczych, pojutrze okaże się że oprócz tego mają dane kto zabił Kennediego oraz dokąd nocą tupta jeż. Paranoja. @deski przed pałacem 1) Przestańmy mówić na to krzyż. To są dwie deski zbite które urosły do rangi złotego cielca. 2) Ostatnio na wybiórczej podano wyniki sondy tnsu o tym co polacy sądzą o krzyżu. 71% go nie chciało. Ciekawe gdyby dodać odpowiedź: nie obchodzi mnie to, ile % ludzi by tak zagłosowało. 3) Fajna szopka wczoraj, ale do Pomarańczowej Alternatywy dużo brakuje, majorze Fydrychu PRZYBYWAJ krasnoludczyzna cię potrzebuje! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:32. |