![]() |
To ja się tez wpiszę.
Kojarze większość osób z tematu, wasze niezmieniane od lat awatary i podpisy pomagają :D A do swoich postów z przed lat nawet nie zaglądam |
Cytuj:
Dzięki (chociaz ten filmik widziałem), ale to nie ten. Tamten był dłuższy i podejrzewam, że bardziej profesjonalny, bo był dość długo robiony. |
Cytuj:
Ostatnia wizyta: 11-10-2013 o 02:19 |
Cytuj:
Co Ty wiesz kolego ;) Data dołączenia: 03-05-2004 |
Ostatnia wizyta: 02-06-2012 o 22:45
ŁOOOO |
a w ogole widzieliscie jaka kariere olor zrobil?:D
|
Kojarzę jednego Olora z forum pokerowego, ale z Tibii nie bardzo. Może to ten sam? I co, WSOP-a wygrał? :)
|
jeny, ostatniego posta w tym temacie pisałem ponad rok temu, tyle się zmieniło i nic się nie zmieniło, a ja tu znów zaglądam :wasabi:
--- ErAgOg dodał 2 minut i 45 sekund później --- bo zrobiłem wszystko inne co można zrobić w internecie, żeby zabić nudę, a nie mogę iść spać, bo pociąg prześpię --- ErAgOg dodał 5 minut i 27 sekund później --- czas............tibia...................przemijani e.......................beztroska................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .............................. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Niewidzialem ze Olorion gral w tibie. Teraz to niezle hajsy trzepie na pokerze. Gwiazda pokerstrategy :p
|
siema, szmaty.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja też jestem już chyba starym wyjadaczem. Szczerze to nie pamiętam nikogo stąd, ani nikt pewnie nie pamiętam mnie więc luzik :)
Kurde, ale ta gra się zmieniła - na gorsze, według mnie. |
Z definicji, elita żyje dobrze :)
|
Stare konie ? ale ja wciąż żyje i gram ;D
|
Ile to już lat :)
|
: )
|
Irwin546 tutaj.
Zostałem wąsatym elektromechanikiem naprawiającym sprężarki. Patrząc na Araszela, który wciąż działa w dziale fake'ów (martwym) - nie wyszedłem tak źle. A, i oglądam kucyki, ale to pewnie wiecie. Brakuje mi blogów, przyznam - coś w rodzaju chanów, ale bardziej zżyte, pozbawione treści NSFW, a także o wiele bardziej kolorowe i swojskie. Jak my mogliśmy pozwolić się temu rozpaść? Toż to powinno być wielką społecznością organizującą światowe zloty. Ma ktoś fake'i na kompie? Większa część z tych na których mi zależało (TSK, noobsonowie) została bezpowrotnie pożarta przez imageshacka. Chyba tyle. :cup: na drogę (polską) i Gurwa z wami! Oh fug, legendarny The Dwarf żyje. Edit: Czytam sobie ten temat i mam niesamowitą nutkę nostalgii - tyle nicków o których nawet nie pamiętałem, acz są zaskakująco znajome. Edit2: Jak wszystkim zdejmujecie to mi też zdejmijcie - Irwin546 . |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |