![]() |
tylko ze dla sorca brak manasow lub brak runkow = game over... nie zapominaj tez, ze grajac sorcem/drutem jest wieksza szansa na dosyc duzy waste. sorc czy druid ma raczej malo capa na tym 50-60 levie a pakowanie sie zabiera troche czasu. ja najtem wpadam do domku, biore 10-15 bp uhow i moge juz leciec na hunta, a sorc musi dokladnie przemyslec ile jakich run wziasc zeby mu niczego nie braklo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja polecam omijać sorc'a i druida. To stanie i wypalanie run... |
Cytuj:
2. jasne i napewno ten sorc laduje sie od gory do dol, calusienkiego capa runy i mf tak? -.- @up: trolling plx? |
Cytuj:
zapytam sie ciebie czy byles kiedys na dluzszym niz godzinny hunt, na ktory ci poszlo wiecej niz 5 bp hmm? jesli sie idzie na pelnowymiarowy hunt, to kazdy gracz bierze tyle wszystkiego, iel sie tylko da. niestety knight ma przesrane, bo to on ma najwiecej capa i to on robi za camela. nie wiem co by musial miec na sobie sorc, zeby wziasc te 40 bp sd na demony... |
Cytuj:
W pełni popieram wypowiedź sat'a. Na wiekszę hunty to knight zawsze sorkowi/drutowi nosi mansaski, czego dobrym przykladem może być ten filmik , gdzie Mateusz Dragon Wielki (~250ed) co chwilę pisze do Tedunio (~190ek) "daj 5bp manaskow, daj 10bp manaskow" i tak prze cały filmik.... |
Za dawnych czasów profesje uzupełniały się i w wielu wypadkach jedne były uzależnione od drugich. Bez druida i jego spontanicznego leczenia, bądź uhów, trudno by było zabić moba pokroju draga. Na początku siedział z war hammerem na rotach, ale jego siła z każdym poziomem powiększała się i na 30 lvlu mógł zaczynać używać run. Bez sorca sd nie istniałyby, potwory pokroju demona byłyby nie do zabicia (chyba, że ktoś lubił marnować xxx uhów i czekać aż palek z boltów go zabije). Expił jak druid, najpierw na rotach, od 30 lvla mógł zaczynać uzywać run. Palek expił szybko, mógł siedzieć z małymi kosztami/zarobkami na potworach dających 700+ expa, ale i tak zawsze musiał mieć chociaż backpack uhów na pewne wypadki. Knight natomiast na expienie tak jak dziś potrzebował uhów, czasami sporo czekał na sprzedawcę. Tak jak dziś siedział na słabych, miękkich potworach 50-200 expa. Był ważny na huntach.
IMO wtedy profesje były dobrze zbalansowane, jedna zależała od drugiej i odwrotnie. Dzisiaj każda może expić sama i to spowodowało przepaść, sporą przewagę sorka/druida nad innymi profesjami. Po prostu od kiedy wszystkie profesje mogą działać na własną rękę Cipsoft gubi się i nie wie, którą wspomóc i kiedy. |
Tytuł "Knight uboga profesja??" a wszyscy o różnicam między profesjami...
nice offtop:p |
Niechce mi się pisać dlaczego więc powiem krótko. Knight jest dla mnie najlepszy ;]
|
Cytuj:
|
topic pall uboga profesja?
topic knight uboga profesja? może będzie sorc i druid ubogie profesje a może kaczyńscy uboga profesja? |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw knight jest do dupy ; | to jest chore zeby rycerz z gsem w lapie i skilem 79 sworda nie mogl ujebac rota na hita ... w next updejcie powinnic zrobic cos jak min hit i max hit zalezny od skilla, a nie losowo od 1 w gore niezaleznie od skilli -.- wogole powinni wiele zmienic, zeby kazda profesja byla rowna jak kiedys, bo zalezna to raczej nie bedzie, chyba ze maja zamiar jakos sorcow udupic ; |
up@ wcale nie musza udupiac, wystarczy polepszyc knighta i pala.
Chociaz nawet postepujac tak, ze chcieli wzmocnic sorca/druta dajac mu szybka mane i rozgi, nieswiadomi ujebali knighta/pala. |
Cytuj:
secundo: idz z visem na mint bez waste |
Cytuj:
2. po co, skoro mam wiele lepszych miejscowek ? :p |
Cytuj:
Ale to raczej tylko na non-pvp. |
Knight jest najlepszy bo na wyzszym lvl z dobrymi skilami moze chodzic wszedzie i przezyc jak bedzie przed czyms uciekal(musi miec tez uhy xD).:miecz:
Pallek wydaje ciagle na arrowy i bolty:lucznik: , a sorc z druidem expia szybko na poczatku a potem bez pacca gra nimi sie nudzi:mag: . Tak wiec ''Knight'' is THE BEST. ------------------------------- Best Solo: Wyvern :cup: Best Team: na razie tylko marny Drag ;( |
sam gram knightem...
Sam gram knightem i potwierdzam, iż jest the best... morze zwiedzać spokojnie nowe miejsca bo ma dużo hp... ale... przydala by mu sie szybsza odnowa many i żeby szybciej ten mlvl zasrany rósł. Mam pytanie do was. Czy ze skilami 60/59 i z eq: k armor, warior helmet, tower shield, bright swordem pokonam huntera - dwa? no i ile ihow zejdzie bo nie mam 4 mlvl.;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |