![]() |
Hehe to może byc dziwne, ale zrozumiałem ten fake dopiero w toalecie.8o
A ty już piszesz posta co do mojej wypowiedzi. Oczywiście teraz to super hiper fanta bambooocha ponad fake.:D :D :D 1000000000000000000000000000000000000\11 |
Fake nawet fajny 7/10 :D:D:D
@Veruis moge u ciebie studiowac zue komenty?*evul laught*:D |
Cytuj:
Fake nawet-nawet. Pierwsze części niezbyt mnie olśniły (ani nie ośliniły[jest w ogóle takie słowo?]), ale pomału idzie Ci coraz lepiej. Co do tego dialogu, śmieszy mnie, bo wielokrotnie sam byłem w takiej sytuacji i chciałem nakopać do dupy temu, co to mnie nie słucha XD Nie wystawiam ocen, bo po jaką chorobę, skoro autor i tak dostaje takie olbrzymie, jak ta wyżej XD Jak to potem podciągnąć do średniej? |
eee, słabsze...
|
Cytuj:
http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
Drakon@
Ty masz po prostu o wiele inne poczucie humory niż większość forum. Normalnie dementor (kto czytał Harrego Pottera ten wie o co mi chodzi). Verius@ Wiedziałem! A bałeś się przyznać:D ! Topic@ Jak zwykle super. |
O.o, Elevo powrócił! Co następne, INK? (plx, plx, plx, Aval...)
Pierwszy z 'nowej' serii - średni. Drugi - też. Za często już widziałem podobne wątki, żeby mnie to śmieszyło. ;) Ale chętnie zacznę to czuć, jeść i turlać po podłodze (po zjedzeniu). @edit: zapomniałem! John Palek Story też był kultowy! (autoreklama rox0r & ownz0r) Trejdmark i kopirajt olrajt. |
Jest!!! Elevo powrócił, muszę szybko zeedytować podpis :P Co prawda nie powróciłeś w zbyt wielkim stylu, ale powróciłeś i to jest ważne.
|
myslalem ze to co dobre nie wraca póki nie powrócil Elevo, w niemniejszym stylu niz wczesniej i z zupelnie nowymi pomyslami.
Pozdro dla babci Stefci |
Czyżbym znów was zostawił? bo ostatnio nowej części nie było? Nie, to nie to-blokadę artystyczną mam :P Piszę ten post żeby was nie zamartwiać ludzie :P.
|
Mam(y) nadzieję, że ta blokada artystyczna szybko ci się odblokuje jeśli można tak o tym powiedzieć. 10/10
Elevo RullezzZzZzZZ |
Sorkens ludzie ale jak już mówiłem mam mały problem z weną, więc postanowiłem teraz skupić się bardziej na "Akcji" w moim Fake, dając mu przy okazji jakąś fabułę. W ten sposób może wena wróci. Oto mała zapowiedz:
http://i11.tinypic.com/34qwz6t.png Nowa część będzie prawdopodobnie jutro. :P.. |
Zapowiedź mi się podoba. Jest humor i fabuła (śmieszna, ale fabuła). No z niecierpliwością czekam.
|
Hehe fajne :D
Jeszcze nie komentowałem żadnego odcinka, ale ogólnie dam Ci 9.5/10 :) Zobaczymy co będzie w drugiej serii :D |
Albo Elvo skorzystał z tego co miał do tej pory, albo zaczyna łapać o co chodzi w rozśmieszaniu ludzi...
Osobiście mam nadzieje że to drugie. |
@Fake
Ty rób obrazki, a nie napisy :< @Offtopic Przypomniał mi się WMDSZN. Kto wie co to znaczy? http://img457.imageshack.us/img457/1...mentarzgf7.png |
Cytuj:
@topic : Nooo nowa seria przygod boga elevo. Zapowiada sie ciekawie |
Cytuj:
|
Ło Jezu przeglądam obejrzałem teraz fake od 1 odcinka do ostatniego który wyszedł i w połowie zauważyłem że stał się nudny.Kiedyś dla mnie to był fake doskonały a teraz jest taki, taki przeciętny.
|
A kto wie co to SNZFWN? A? Wy mi się tu żadnymi szatańskimi słodyczami nie wymigujcie, o! ;)
Rób tego fejka Elevo, nie marudź, bo mój kaktus ci już lekcji nie będzie odrabiał. ;) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:17. |