![]() |
Cytuj:
<spadłem z krzesła> co za kretyn !!!!!!! 8o :D :D :D 8o Nawet masz lolqu napisane w email "cipsof" zamiast "cipsoft". Ale nie patrząc na to tekst jest napisany nie poprawnie po angielsku(gmof?). Miłego zyCIA PO HACKU :) |
Articuno amsz racje takie listy w tibi lub na e-maila konczą sie hackiem konta :D boze co za nooby teraz graja w tibie:D
|
trzeba mieć pacca żeby isc na lodowe wyspy?
|
@up
Nie,nie trzeba |
Problem xD
Co Mam Zrobic Jak Odrzucilem Pacca xD ?
Zle Przeczytalem I Odrzucilem ... Co Mam robic ? |
No to masz po paccu :D
|
Cytuj:
Pozdrawiam, Shinjix. |
A ja mam takie coś
zapytalem sie pani z banku kiedy pieniadze dojda na konto Dromu i ona na to dzis jeszcze dojda. Od tego dzis minely 4 dni a pacca dalej niema ;p. Czyli zrobila mnie w bambuko i pieniadze dopiero dojda tak jak Dwimenor napisal? Od 5-11 dni trzeba czekac? |
Cytuj:
|
Cytuj:
To przeczytj dokladnie TEN temat. |
@Shinjix
A wiesz ze przeczytalem ten temat zanim dalem tego posta? Tam pisze tak "Element 5 i CipSoft rezerwuja sobie w sumie 4 dni na dostarczenie premium account" wiec jak w srode kasa doszla na konto Dromu to pacc juz powinien byc co nie? I kto tu nieumi czytac ze zrozumieniem? W szkole nie nauczyli? |
Cytuj:
Człowieku jeśli cię to pocieszy to ja w ten sam dzień przelałem pieniądze na pacc i do dziś nie dostałem możesz mi wierzyć lub nie ale to jest prawda, po prostu wyluzuj i poczekaj.;) |
No to czekam, mam nadzieje ze jutro dojdzie ;)
Juz czwarty raz zamawiam PACCa i jeszcze nigdy tyle nieczekalem, no raz tylko 2 dni jakos a tak to w ten sam dzien. |
Heh może mają problem, ponieważ oby dwoje zamawiamy pacc w ten sam dzień.:p
|
11:57 You see yourself. You are an elder druid. ...
Mi juz doszedl PACC a tobie? ;D Na przyszlosc bede juz wiedzial i niezadawal pytan ;p Pzdr |
Dostałem takiego samego maila,tylko że tym razem z [email protected]zu domyśliłem się,że to jakieś nooby chcą mi hacknąć konto,bo od kiedy to cipsoft ma konta email na onet.pl :)
|
Mi jeszcze nie doszedł! Wchodzę na pocztę Wirtualną Polskę,
i zalogowałem się patrzę 1 nieprzeczytana wiadomość myślę że to już Pacc otwieram i patrzę że to reklama maszynki do golenia! :D Eh nadal muszę czekać :p ! |
Cytuj:
Cytuj:
|
Brak odpowiedzi na maila
Ja już ponad tydzień temu wysłałem kasę na pacca [ wysłałem 21.02.07 a dziś jest 03.03.07] kupuje przez Droma wysyłałem już dwa maile do Droma i odpowiadał mi tylko auto responder co mam robić dalej??
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |