Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   FAQ i zasady (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=29)
-   -   FAQ: Premium account (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=35950)

Articuno 31-01-2007 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mariousz (Post 381140)
Dostałem list który tak wygląda:

Mariousz
Thais

Congratulations from Cipsoft Team!
You have one prize of 3 FREE months
Premium Account! Your special number
is: xxxxxx. Send Your special number,
account number and password on gmof
[email protected] and You will get
Premium in a maximum 4 hours.

Pytam czy ktoś może mi to przetłumaczyć i powiedzieć o co chodzi, bo ja zrozumiałem coś jakby że dostałem pacca za darmo. :confused:

<spadłem z krzesła> co za kretyn !!!!!!! 8o :D :D :D 8o

Nawet masz lolqu napisane w email "cipsof" zamiast "cipsoft". Ale nie patrząc na to tekst jest napisany nie poprawnie po angielsku(gmof?). Miłego zyCIA PO HACKU :)

Zabic 31-01-2007 15:42

Articuno amsz racje takie listy w tibi lub na e-maila konczą sie hackiem konta :D boze co za nooby teraz graja w tibie:D

Astral55 06-02-2007 14:39

trzeba mieć pacca żeby isc na lodowe wyspy?

Mastach 06-02-2007 17:38

@up
Nie,nie trzeba

Gortizenx 10-02-2007 15:42

Problem xD

Co Mam Zrobic Jak Odrzucilem Pacca xD ?

Zle Przeczytalem I Odrzucilem ...

Co Mam robic ?

slawek123 11-02-2007 19:13

No to masz po paccu :D

Shinjix 17-02-2007 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gortizenx (Post 1258924)
Co Mam Zrobic Jak Odrzucilem Pacca xD ?

Zle Przeczytalem I Odrzucilem ...

Co Mam robic ?

Z wlasnej glupoty sobie psujecie wszystko, a potem zwalacie na firme Drom. Zalosne. Jezeli kupywales PACC przez firme Drom, to wyslij maila na [email protected]. Jezeli kupywales przez kumpla, to kasa po prostu wrocila na jego konto. Tak samo z allegro - jezli kupywales PACC przez allegro, to pieniadze wrocily na konto czlowieka, od ktorego zakupiles Premium Account. Postaraj sie z nim skontaktowac i wyjasnic sprawe.

Pozdrawiam,
Shinjix.

Anis 17-02-2007 23:03

A ja mam takie coś
zapytalem sie pani z banku kiedy pieniadze dojda na konto Dromu i ona na to dzis jeszcze dojda. Od tego dzis minely 4 dni a pacca dalej niema ;p. Czyli zrobila mnie w bambuko i pieniadze dopiero dojda tak jak Dwimenor napisal? Od 5-11 dni trzeba czekac?

Omernon 18-02-2007 01:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anis (Post 1274520)
A ja mam takie coś
zapytalem sie pani z banku kiedy pieniadze dojda na konto Dromu i ona na to dzis jeszcze dojda. Od tego dzis minely 4 dni a pacca dalej niema ;p. Czyli zrobila mnie w bambuko i pieniadze dopiero dojda tak jak Dwimenor napisal? Od 5-11 dni trzeba czekac?

Ja bym na twoim miejscu poczekał i jeszcze jedno nie licz dni roboczych. Powiedz mi kiedy jeśli kupiłeś w środę to wyślij w następny piątek e-mile że nie dostałeś(jeśli w tym czasie nie dostałeś PACC). Ale myślę że nie długo dostaniesz.;)

Shinjix 18-02-2007 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anis (Post 1274520)
A ja mam takie coś

A ty umiesz czytac? W szkole nauczyli Cie czytania ze zrozumieniem?
To przeczytj dokladnie TEN temat.

Anis 18-02-2007 19:28

@Shinjix
A wiesz ze przeczytalem ten temat zanim dalem tego posta? Tam pisze tak "Element 5 i CipSoft rezerwuja sobie w sumie 4 dni na dostarczenie premium account" wiec jak w srode kasa doszla na konto Dromu to pacc juz powinien byc co nie? I kto tu nieumi czytac ze zrozumieniem? W szkole nie nauczyli?

Omernon 18-02-2007 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anis (Post 1276147)
@Shinjix
A wiesz ze przeczytalem ten temat zanim dalem tego posta? Tam pisze tak "Element 5 i CipSoft rezerwuja sobie w sumie 4 dni na dostarczenie premium account" wiec jak w srode kasa doszla na konto Dromu to pacc juz powinien byc co nie? I kto tu nieumi czytac ze zrozumieniem? W szkole nie nauczyli?

Eh przecież powtarzam żebyś nie liczył dni roboczych!
Człowieku jeśli cię to pocieszy to ja w ten sam dzień przelałem pieniądze na pacc i do dziś nie dostałem możesz mi wierzyć lub nie ale to jest prawda, po prostu wyluzuj i poczekaj.;)

Anis 18-02-2007 19:44

No to czekam, mam nadzieje ze jutro dojdzie ;)
Juz czwarty raz zamawiam PACCa i jeszcze nigdy tyle nieczekalem, no raz tylko 2 dni jakos a tak to w ten sam dzien.

Omernon 18-02-2007 19:51

Heh może mają problem, ponieważ oby dwoje zamawiamy pacc w ten sam dzień.:p

Anis 19-02-2007 13:02

11:57 You see yourself. You are an elder druid. ...
Mi juz doszedl PACC a tobie? ;D
Na przyszlosc bede juz wiedzial i niezadawal pytan ;p
Pzdr

Tomokazo 19-02-2007 13:21

Dostałem takiego samego maila,tylko że tym razem z [email protected]zu domyśliłem się,że to jakieś nooby chcą mi hacknąć konto,bo od kiedy to cipsoft ma konta email na onet.pl :)

Omernon 19-02-2007 13:29

Mi jeszcze nie doszedł! Wchodzę na pocztę Wirtualną Polskę,
i zalogowałem się patrzę 1 nieprzeczytana wiadomość myślę że to już Pacc otwieram i patrzę że to reklama maszynki do golenia! :D

Eh nadal muszę czekać :p !

Shinjix 20-02-2007 00:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Anis (Post 1276147)
@Shinjix

To moze zacytuje Ci duzy, pogrubiony, czerwony napis, ktory znajduje sie w tym temacie:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dr. Omader
Prosze nie wysylac mi maili/pw z pytaniami czy pieniadze doszly, dlaczego po 3 godzinach nie masz premium account, czy tez innymi tego typu pytaniami.
O takie rzeczy prosze sie pytac dopiero po uplywie tygodnia od wyslania pieniedzy.

Xexomo'rtis 03-03-2007 12:38

Brak odpowiedzi na maila

Ja już ponad tydzień temu wysłałem kasę na pacca [ wysłałem 21.02.07 a dziś jest 03.03.07] kupuje przez Droma wysyłałem już dwa maile do Droma i odpowiadał mi tylko auto responder co mam robić dalej??

Shinjix 10-03-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xexomo'rtis (Post 1298176)
Ja już ponad tydzień temu wysłałem kasę na pacca [ wysłałem 21.02.07 a dziś jest 03.03.07] kupuje przez Droma wysyłałem już dwa maile do Droma i odpowiadał mi tylko auto responder co mam robić dalej??

A co odpowiada auto responder?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53.