![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pieknie to Foxy ujales =* Ale mam sprawe do Ciebie... to zly topic lol, bo my idziemy na server USA, a nie niemiecki :). |
MODREK :p
HEHE ahcum modre slowa zapamietam sobie :)
PO 1 LOSARI jestesmy polakami to moze najpierw wy***iemy caly serv z brudactwa typu br szwe i itp apotem mozmey sobie na wzucac w sumie nic do ciebie nie mam i niech tak zostanie :) Po 2 ahcum gdybym ja nie przeklinal nie byl bym tym kim jestem i nie zrobil bym tego co zrobilem do tychaczas a sam wiesz ze duzo :P po 3 lejcie na pa na poczatku na wojny oalc wszytko skilowac grac nawed nie musiscie pg robic wystarczy ze 1 za wszystkich wszyscy za 1 i to bedzie wygrana ja ****a nie pozwole tym razem zadnym br czy *** wie jakim brudasom zadzic serverm mam kupli zagranicznych ale przewaznie oni tepia polaków i wzucaja ostro.Moze to tylko gra tibia ale nie pozwole se ****a poto sie urodzilem polakiem i tyle lat gram w tibie ze trzeba miec w koncu swój poslki server Po 4 zaden polak nie ma robic pa i nie ma huntowac polaków to bedzie server wielu ludzi z wielu servów , bedzie typowa jazda ze ***:P Na morganie tylko przegralem dlatego ze konczyl sie rok i poprawiali oceny i wyszly nowe swiaty i polowa poszla w *** zamiast walczyc ale nvm:P Bedzie gitara sry jak kogos urazilem powodzenia i pozdrawiam z dalekiej angli :) |
to musi byc polski swiat i to bedzie moj ostatni swiat niemam zamiaru znowu sie przenosic.:]
Wiec lepiej niech polacy graja na maxa |
Zgłaszam kolegę =P
Spec Majdan 53 lvl elite knight skills 80/79 w tibie gra koło 8 miesięcy hmm my rl friend jak coś to jego gg 5150598 |
Cytuj:
stfu :P to jest dobry topic a ja nie mam zamiaru przed nikim uciekac na usa serwer chyba ze nas nie zechcą to pojdziem na usa :) |
Lepiej zamiast tu za duzo gadac byscie poszli na otsy pocwiczyc PvP :) Na bank kazdemu sie przyda :P
|
Huh. ćwiczyć to ja se na morganie ćwicze :P na otsach masz inne zasady np. uhy ci sie nie koncza, mana szybciej odnawia itp. jest inna realistyka.
|
Cytuj:
Lol. A w morde bys nie chcial? :p Idziemy na USA... w ogole o jakim uciekaniu ty mowisz bo nie kumam...? |
Zohop o czym ty gadasz? My idizemy na niemiecki:P
|
Foxium no ta jest inaczej, ale se lape mozna wycwiczyc i celnosc z runek:P
|
Cytuj:
|
Aaaaa. No to goodluck:)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja nie chce isc na niemiecki, sam wiesz dlaczego, bo juz ci to mowilem pare razy. |
Cytuj:
|
..........
Dark masz racje co do pg ale na poczatku....juz trzba sie razem trzymac....
I Z Losarim pomozemy jak bedziemy potrafili najlepiej.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hiho. Jak można, to się zgłaszam. Grałem postacią Hevoe (25 pall, ale spadl poważnie z levelami, no i sie załamałem.), na Ruberze. Zaraz ustawię coś w commencie tej postaci.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07. |