Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Gildie (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=23)
-   -   ~~~wakacyjny Serwer~~~ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=36068)

Ahcum lewap 10-06-2005 00:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Foxium
Btw. Są ludzie którzy ownują tą grę i grają dla rozrywki ci są wporządku
i są ludzie których to gra ownuje i zrobią wszystko żeby zniszczyć komuś zabawę i w tym nie ma podziału ani na lv ani na narodowość.

zgadzam sie z Toba całkowicie

^Zohop^ 10-06-2005 01:02

Cytuj:

Btw. Są ludzie którzy ownują tą grę i grają dla rozrywki ci są wporządku
i są ludzie których to gra ownuje i zrobią wszystko żeby zniszczyć komuś zabawę i w tym nie ma podziału ani na lv ani na narodowość.

Pieknie to Foxy ujales =*

Ale mam sprawe do Ciebie... to zly topic lol, bo my idziemy na server USA, a nie niemiecki :).

Daywolker 10-06-2005 01:36

MODREK :p

HEHE ahcum modre slowa zapamietam sobie :)

PO 1 LOSARI jestesmy polakami to moze najpierw wy***iemy caly serv z brudactwa typu br szwe i itp apotem mozmey sobie na wzucac w sumie nic do ciebie nie mam i niech tak zostanie :)

Po 2 ahcum gdybym ja nie przeklinal nie byl bym tym kim jestem i nie zrobil bym tego co zrobilem do tychaczas a sam wiesz ze duzo :P

po 3 lejcie na pa na poczatku na wojny oalc wszytko skilowac grac nawed nie musiscie pg robic wystarczy ze 1 za wszystkich wszyscy za 1 i to bedzie wygrana ja ****a nie pozwole tym razem zadnym br czy *** wie jakim brudasom zadzic serverm mam kupli zagranicznych ale przewaznie oni tepia polaków i wzucaja ostro.Moze to tylko gra tibia ale nie pozwole se ****a poto sie urodzilem polakiem i tyle lat gram w tibie ze trzeba miec w koncu swój poslki server

Po 4 zaden polak nie ma robic pa i nie ma huntowac polaków to bedzie server wielu ludzi z wielu servów , bedzie typowa jazda ze ***:P

Na morganie tylko przegralem dlatego ze konczyl sie rok i poprawiali oceny i wyszly nowe swiaty i polowa poszla w *** zamiast walczyc ale nvm:P

Bedzie gitara sry jak kogos urazilem powodzenia i pozdrawiam z dalekiej angli :)

Miro 10-06-2005 07:15

to musi byc polski swiat i to bedzie moj ostatni swiat niemam zamiaru znowu sie przenosic.:]

Wiec lepiej niech polacy graja na maxa

Iqshero 10-06-2005 10:55

Zgłaszam kolegę =P
Spec Majdan 53 lvl elite knight
skills 80/79 w tibie gra koło 8 miesięcy
hmm my rl friend
jak coś to jego gg 5150598

Foxium 10-06-2005 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ^Zohop^
Pieknie to Foxy ujales =*

Ale mam sprawe do Ciebie... to zly topic lol, bo my idziemy na server USA, a nie niemiecki :).

stfu :P to jest dobry topic a ja nie mam zamiaru przed nikim uciekac na usa serwer chyba ze nas nie zechcą to pojdziem na usa :)

Malbert(Antek) 10-06-2005 12:30

Lepiej zamiast tu za duzo gadac byscie poszli na otsy pocwiczyc PvP :) Na bank kazdemu sie przyda :P

Foxium 10-06-2005 12:36

Huh. ćwiczyć to ja se na morganie ćwicze :P na otsach masz inne zasady np. uhy ci sie nie koncza, mana szybciej odnawia itp. jest inna realistyka.

^Zohop^ 10-06-2005 12:43

Cytuj:

stfu :P to jest dobry topic a ja nie mam zamiaru przed nikim uciekac na usa serwer chyba ze nas nie zechcą to pojdziem na usa :)

Lol. A w morde bys nie chcial? :p Idziemy na USA... w ogole o jakim uciekaniu ty mowisz bo nie kumam...?

Malbert(Antek) 10-06-2005 13:07

Zohop o czym ty gadasz? My idizemy na niemiecki:P

Malbert(Antek) 10-06-2005 13:08

Foxium no ta jest inaczej, ale se lape mozna wycwiczyc i celnosc z runek:P

^Zohop^ 10-06-2005 13:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Malbert(Antek)
Zohop o czym ty gadasz? My idizemy na niemiecki:P

Ale ja mowie o Foxiumie... bo on idzie na USA ;].

Malbert(Antek) 10-06-2005 13:13

Aaaaa. No to goodluck:)

Foxium 10-06-2005 14:13

Cytuj:

Ale ja mowie o Foxiumie... bo on idzie na USA ;].

Widze ze ty w ogóle niereformowalny jesteś. chociaż raz mógłbyś iść za większością.

^Zohop^ 10-06-2005 14:20

Cytuj:

Widze ze ty w ogóle nie reformowalny jesteś. chociaż raz mógłbyś iść za większością.

Lol, a co ja jakas malpa jestem, ze mam isc za wiekszoscia?

Ja nie chce isc na niemiecki, sam wiesz dlaczego, bo juz ci to mowilem pare razy.

Foxium 10-06-2005 14:23

Cytuj:

Lol, a co ja jakas malpa jestem, ze mam isc za wiekszoscia?

Ja nie chce isc na niemiecki, sam wiesz dlaczego, bo juz ci to mowilem pare razy.

Ta wiem bo nie ma lagów, nie ma brs i ogólnie tam jest lipa :P

Aklodah 10-06-2005 14:23

..........

Dark masz racje co do pg ale na poczatku....juz trzba sie razem trzymac....

I Z Losarim pomozemy jak bedziemy potrafili najlepiej....

^Zohop^ 10-06-2005 14:26

Cytuj:

Ta wiem bo nie ma lagów, nie ma brs i ogólnie tam jest lipa :P

Trafiles w samo sedno sprawy looool.

Foxium 10-06-2005 14:51

Cytuj:

Trafiles w samo sedno sprawy looool.

grr. wpadne do tego gdańska z kałachem i zrobie ci z drzwi klimatyzacje. :P

Ankhaev 10-06-2005 15:17

Hiho. Jak można, to się zgłaszam. Grałem postacią Hevoe (25 pall, ale spadl poważnie z levelami, no i sie załamałem.), na Ruberze. Zaraz ustawię coś w commencie tej postaci.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07.