![]() |
@Tanatess
Taka aluzja do avataru... "YOU CALL THAT A PHOTO???" |
:) Tana, masz bardzo ladne oczy
|
Ehh... Ja nie wiem co ta płeć zwana czasem piekną chce... Tana studzi, ale jej nie wychodzi, Pani Kopytko uważa że jest brzydka, choć bym tak nie powiedział... Świat się kończy ;)
|
Tanatess... jedno z najmniej erotycznych zdjec jakie posiadam.....
xD xD wyslij mi na maila kilka "innych" swoich zdjec xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Ten z bulka w lapie.
A na koszulce podpisywali sie kumple ze schroniska dla bezdomnych? :D |
Evul Arrivald, ale po ludziach jeździsz... Choć pytanie bardzo ciekawe ;-P
|
Cytuj:
|
A mi sie Tana nie podoba.. :)
Tzn moze i ma ładne oko, ale co z tego? Ja i mój miecz wolimy skromną panią kopytko.. Prawda mieczu? http://img140.imageshack.us/img140/4051/mie25hz.gif |
Cytuj:
|
@Khan
A kto to jest Tena? ;-))))) |
Tanatess czyzby feministka? :> Ale swoja droga, to oczka masz ladne
(malujesz je kiedys?). No i na nastepnej fotce moze zejdziemy do szyji? :) |
Pani Kopytko jest ładna, nawet bardzo :P. (^^). Tana też tylko za stara dla mnie <lol>(Mega żart - Tana żebys się nie obraziłą to był żart).
|
Cytuj:
Co do oczu - nie, nie maluje. Niestety mam uczulenie na większość kosmetyków. Co do zdjęcia - już było tu zamieszczone takowe. Znając jednak życie, gdzieś cholernie daleko, wiec tu masz link bezposredni: http://www.tana.pctweak.net/foto/oxx.jpg Cytuj:
|
Huo: <śmiech> ... dzięki.
Khan: pozdrów miecz. Gufat: Pewnie pomyliło mu się z Tena Lady, czy jakoś tak (nie mam pamięci do reklam). |
@Emily Firehair
Napisał bym jak Belvedor, ale kultura zakazuje :-) Ładna jesteś :-) |
Cytuj:
Czy niekulturalnym jest dorazne stwierdzenie urody kobiety? :/ Moglbym napisac, ze jej uroda przewyzsza najsmielsze wyobrazenia poetow albo cus takiego, ale wolalem to po ludzku zalatwic prostym acz dosadnym komentarzem LADNA DUPA JESTES! :) |
Wiesz, jedna dziewczyna lubi jak sie do niej mówi per "dupa", inna (większość zdecydowana) woli jak sie mówi normalnie, tj. dziewczyna/kobieta ;-)
|
Emily Firehair
O to to!! ;) Więcej nie napisze bo ja mam już swoją królową ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:38. |