![]() |
Cytuj:
|
W tym przynęty do ryb :( BTW: wie ktoś jak to mniej więcej wygląda..., czy co każde zarzucenie wędki tracisz przynęte, czy dopiero po złapaniu ryby ? :o
|
Czy Nowy Updload Przyniesie Domki Bez Pacc?
Ja Bym Był Za Jeśli By Były Domki Dla FACC Ale Coż Jutro Updload I Wszystko Sie Zobaczy ;)
|
Cytuj:
|
u mnie 14:01 i nic...........
|
No i co? I nic! A niby Niemcy tacy punktualni! :D
|
:D A u nas wojna na Guardi (NON-PVP !!!)... wszyscy są albo biali (Ci, którzy za update... anty-cheaterzy), albo czarni (cheaterzy... tym którym się update nie podoba) ;) Mam screeny :)
|
Może o 15 :D bedzie
|
eeee tam kazdy sie podnieca a i tak nikt teraz w tibie niebedzie gral tak jak ja :D:D:D i sie ciesze ze w to cos niebede juz gral :D wole lineage albo ragnarok online papa
|
Jest nareszczie uptade!!!1
LOL!!! wkuncu beda nowe plecaki z skury węźa ,a bendom tesz nowe worki?????!!!!!111
|
Pryma aprilis czy co?? AAAa źle mają zegark ustawione :D. :D :D :D
|
O gdzie ten update? 14:05 juz ....
|
Cytuj:
|
No co jest?Tibia.com chodzi jak marzenie i na Tibie tez mozna wejsc.CipSoft se jaja robi czy co?
|
uahuahua
Coś im sie poprzekładało 14:59 u mnie na zegarku..... godzina lub dłużej spóżnienia ten sam stary cipsoft................. update zaczną o 18;00 pewnie a skoncza o 6 nad ranem lub dłużej........
|
Moi Drodzy UPDATE jest o 14 czasu CEST ! Czyli to jest 16 czasu polskiego na tibi.pl jest błąd ! Ponieważ CEST = Central Europe Summer Time i to jest CET + 2 godziny :) A więc update rozpocznie sie o 16 czasu Polskiego :)
|
Juz godzina czasu mineła od 14:00, a nie widać żadnego Update :confused:
|
Cytuj:
|
Nie no co tu się dzieje Cip'om się coś chyba pomyliło z tym up datem bo juz mineła godzina :/
|
spóżnienie
Cytuj:
wątpie bo wszyscy wołaja kiedy update i pisza ze mia lbyc o 14:00 wszyscy z innych krajów nietylko w polsce ......... wiec......... dupa .... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:16. |