![]() |
Anjja nie ludz sie bo narazie to zrc bije tych co zaplacili hunta jestem bardzo ciekaw czemu zabili dzis Cael Darle !!
|
Caela zabilismy za PA, probowal wygonic Tiraina z pohu ktory byl pierwszy i bil jego potwory
|
Miałem sie nie wypowiadać no ale mnie kur*ica wziela dzisiaj:P Cael "wywalił" Tiraina z Katedry a nie Poh to po pierwsze, a po drugie który pajac by wywalił kogos kto jest w ARC czyli gildi która wygrałą wojne i jest gildia dominującą?? Pomyśl czy on by to zrobil?? I jak już pomyślisz to wróc i sie wypowiadaj. Pewnie tak smao go wygonił jak Berger Zyrexa:P:P
|
Cytuj:
P.S. MSG to all ppl i know-- JAK MI Q***A WAS ZA*****CIE BRAKUJE ;( moj last post. cya in 4 months :( baba |
Cya Ben :(
|
cya Berger
http://img207.imageshack.us/img207/3...pberger0pd.jpg
pierwszego dnia na mainie, jakis kolo w kolorowym fartuszku ;) podszedl do mnie i zapytal sie czy bede robil dla niego uhy. tak wlasnie poznalem Bergera i to ze tak naprawde niewiele o nim wiem nie przeszkadza mi w tym zeby powiedziec ze to jeden z najfajniejszych [jezeli nie najfajniejszy] dude na iridi. pozdro Berger, szkoda ze juz ciebie nie bedzie ;( take care in RL... |
cYa Berger
ja nie pamietam jak poznalem Bergera.ale wiem ze robienie dla ciebie runek to byla czysta przyjemnosc. dzieki za pomoc jaka mi niejednokrotnie udzielales. jeden z lepszych graczy i kumpli, opuszcza nas na jakis czas. powodzenia w GB.
Hail Berger! ps. wracaj szybko, bo bedziesz musial gonic mnie i wawra z lvl ;p 3m sie stary |
taki jeden nobek co m nick sharanno lata po kazo w kopalniach i nawe wywali kogos kto byl w danej kopalni przed nim...
|
Ja Bergera poznalem kiedy dolaczylem do Ethical, poznalem tam kilku zaje*istych ludzi jak naprzyklad Asilles, Neztas no i oczywiscie Pana Bena ;) i tak sie zaczelo :P
|
Cytuj:
|
Jak można było zauważyć na oficjalnym forum, Royal Demonic wstawił się za Jodenem Holliday i Chealino, aby pozwolono im opuścić gildie i być free bez paymentów. Wg mnie to dobry pomysł, ponieważ Ci dwaj nie robili za dużo w wojnie i mozna było by ich puścić wolno... Ale ja nie mam tu nic do gadania ;)
Z tego ci widać leaderzy Arc~ nie przystali Royalowi :( największe sprzeciwienia ma Frelle, a Cirmo oficjalnie ptrzyznał że nie da rady załatwić tej sprawy po myśli Demonica, choć mam nadzieję ze coś się zmieni... |
Obecna sytuacja.
Przeczytałem cały temat i doszłem do wniosku(grałem nawet tuaj kiedyś) że polacy i tak ten serwer juz dawno przegrali. Arcanium-Praxia,Praxian i paru innych to ludzie z Secury czyli niewyzyci w PvP będą rządzić twardą ręką.
Razem z Cirmo i resztą. Może za pare miesiecy sytuacja się zmieni w co wątpie ale jakieś nikłe szanse są. Pozdro dla ziomków: Mass'iora(Zdaj w końcu tą maturkę!!) Sir'Kinciola, Całego Resseruction of Evil(nie pamientam jak sie pisze) I całego da'roc (Muminek come back) 3majcie się ja gram już gdzie indziej. |
Cytuj:
Czyli ja i moj RL TEAM to szwedzi? buhhahahahahah Signed Rondel, Polish member of Arcanium |
Cytuj:
|
Pasuje odswiezyc ten temat...... Ludzie piszcie tu cos, aby ten temat byl na 1 stronie.....
Kase gildi zasilil Chealino oraz Zielper~ :D:D:D |
Fajnie ze zaplacili przynajmniej starzy kumple znow beda grac:P:P Zeby tylko sie nien skonczylo tak jak z Caelem:)
BTW Wlasnie sie loguje na testa:P |
Zeby nie bylo nudno
Dec 09 2005, 22:35:50 CET Killed at Level 93 by Praxian and by Bizle <<-- Jinikao:( Shamala myslalem ze skonczylo sie takie cos z waszej strony. Jestem spokojny wiec prosze o wyjasnienie mi dlaczego to sie stalo:) i oczywiscie chce rekompensaty za to :) Skoro jestescie pelnoprawnymi czlonakmi Arcaium to chyba mozecie zalatwic zeby oddali mi kase za deda mojego. |
sorki za double:P
|
Cytuj:
|
jinikao mam pytanko za co cie ubili ??
tylko nie mow ze chciales sobie poexpic tak jak bentero czy darle arc uwaza ze sie tylko broni ;] ci ludzie poprostu nie maja godnosci !! nie ma dla was szacunku panowie na tym serwie ! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12. |