![]() |
Vaikor
Mmh mam szczescie :) 2x ping i 2x wam sie nie udalo ;( czas zmienic to ip -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ale nienawidzi go w grze nie na rl ^^ a to roznica:) Hail fire:D Cosanostra Pyros odszedl z wojny bo wie ze tengu przegra bedzie placil badz zaplacil fire.. |
Nie ma czegoś takiego jak nienawiść w grze:).Poprost lubisz lub nie lubisz:P
|
Cytuj:
Madrid wraca :( bUUUU ale Arsenal wygra xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
sam wiesz jak real gra ... nieobliczalny jest moze przegrac 5:0 a rownie dobrze wygra 5:) ;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
juz 2 tengu niema w war 1 retired a 2 odchodzi .. |
Jakiś taki przestój sie na wojence zrobił i wogóle ostatnio w tym temaci coraz więcej o piłce niż morgance :P
@Offtopic Arsenal jest lepszy...Henry strzeli 3 gole i będzie po meczu... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nienawidze nizahego zarówno w grze jak i w rl bo to jedno i to samo. Cuz nienawiesc nieoznacza ze trzeba odrazu zabijac. Mysle ze zaduzo czasu spedzasz przy grach i teraz mylisz pojecia.
P.s to jest forum o wojnie na morganie a nie o pilce nozej a real madryt jest do niczego. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
PA roku 2005 wyszedl z Tengu i prawdopodobnie zaplacil 8o
|
Fire Rox!
Moim zdaniem Fire wygra. nie chodzi tu o SD-power, ale o Nizahe Inferno. Prawdziwy gracz powinien chylic przed nim czolo. Dwa 100+ (lvl) na jednemy koncie robi wrazenie.Ale nie o to chodzi:confused: .Nizahe to nie tylko high lvl, ale gracz z wielkimi umiejetnosciamiB) , i który jest dobrym strategiem.
Jakby ktos chcial wiedziec, to Nizahe to nie swe, a swe nie przepadaja za Polakami. Do tego Cons~ itp. w Tengu sa WIELKIMI PK! Con~ zabil mi kumpla który mial 40lvl. Za co? Wytlumaczyl sie, ze mój kumpel mial za dobre skile ( z tego co mi rl powiedzial). A co do Nizahe. Prawda, wygral wojne Avis vs. Nemezis. I teraz Fire to juz nie Avis. To jakby odmlodzenie skladu Avis tylko ze pod inna nazwa. Nie mysle zeby Tengu moglo zabic Nizahe lub Anandumima (ale nie jestem pewien:D ) A i jeszcze napisze o tym "odmlodzonym" skladzieB) . Nizahe wie co robi, i na pweno ma jakis plan, którym zaskoczy Tengu. Pierwsze co on chce zrobic, to (to moje przypuszczenia :p ) zebrac duuzo ludzi, i pózniej wypowiedziec Open Battle dla Tengu. Jesli Tengu stchórzy, pokaza ze Fire jest lepsze ;) . Hail Nizahe Inferno! Hail Fire! Hail Fire Friend's! PS:Szybko wbije lvl i przylocze sie do Fire :evul: |
Och, panowie z Fire dobrze poinformowani 'prawdopodobnie zaplacil/zaplaci' haha.
Przestancie z ta nienawiscia i realem madryt, bo to sie niesmaczne robi. Z dwoch roznych powodow. Real to naprawde malo kogo powinno obchodzic w TYM topicu. Idzcie poczytac regulamin, jesli czegos wam brakuje. A co do nienawisci, to nie jest to 'must kill'. Zapewniam was, ze sporo osob mnie nie lubi/nienawidzi, ale jeszcze nikt mnie nie zabil, jesli chodzi o Tibie, a jesli chodzi o rl, to jeszcze wiecej osob mnie nienawidzi ^_^ i TEZ nikt mnie nie zabil, wiec cut it. Swietna taktyka - zebrac duzo ludzi i wypowiedziec open battle. ROTFL. Nie sadze, aby Tengu probowalo kiedykolwiek jeszce zabijac Niza/Anana, bo to nie sa warte wiele fragi, a bardzo 'kosztowne'. To tak jakby za hatcheta zaplacic 4k. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:30. |