![]() |
Tam było w pytaniach mniej więcej coś takiego :
Czy jak mam broń dwuręczną to rośnie mi shieldieng odpowiedź brzmiała nie Ja zaś dokonałem ciekawego sporztrzeżenia sorkiem na 8 lvl , przybliże okoliczności jak sie wychodzi z rooka sorkiem/druidem dostaje się najslabsza różdzke , bijąc jednak np. broadswordem zadaje się 2x lub 3x większe hity niż różdżką (aż do 13 lvl ) Przypomne co napisał Raynold : Hit na tarcze to jest wtedy jak jest chmurka (poprawić mnie jeśli pokręciłem ) Jednak z takim dwurakiem to tarczy nie ma a "chmurki" lecą co to może oznaczać ?? czy może jednak shieldieng leci przy słabszych stworach bo się zatrzymuje na pkt obrony miecza ?? zostawiam to do przeanalizowania przez osobę kompetentną w tym zakresie albowiem ja taką nie jestem :D |
Odpowiedż jest bardzo prosta. Gdy masz "chmurki" jak ktos Cie bije a ty masz dwureczna bron to poprostu ta bron blokuje hity. Jednak aby awansowac w shieldingu musisz! miec tarcze. Inaczej nie bedzie Ci szedl.
Pozdro |
http://www.pskonejott.com/training_tibcalc.php
wie ktoś może jak to działa?? Nie pisać keylogger jak sie boicie nie ściągajcie problem polega na tym, że nie wiem jak skille wpisać nie wiem o co w nim chodzi;/ |
czy wy umiecie czytac
wszystko jest napisaneX( X( X( |
Trening
Moim zdaniem jest to najlepszy opis treningu jaki widzialem! Nareszcie wiem na czym i ile bede trenowal dokladnie zaplanowuje sobie czas mego treningu, a nie jak kiedys ile wlezie 8o
|
Poradnik
8o 8o 8o 8o Zajefajny Poradnik!i!i!i!i!i!i!i!iWszystko w jednym miejscu:)i to sie ceni:)Gz !!!B) B) B) B)
|
Dzieks : ]
Spoko poradnik, chyba narazie najprzydatniejszy jaki oglądałem ; ] :)
|
Bardzo ciekawe tutaj klutnie wynikly :D
@topic: gratuluje twojej pracy ktora pewnie wiekszosci ogladajacym sie napewno przyda ;) :P |
Ile czasu
Jak myslicie mam skile 77/73 ile czasu poswiece skilujac na slimach zeby miec skile 80/80 lub 80/75+:]
|
Mam pytanie :) Czy jak skiluje z daggerem na dwarfach na defensive fighting to skile dochodzą mi równo ?? :confused:
|
Cytuj:
|
Chodzi mi o to . Czy rosnie mi szybciej shiedl od sworda gdy mam na Defnsive Fighting ?? :confused:
|
wooow stary :D
zawalisty poradnik :D juz sie zastanawia mczy nie grac knightem :D dla mnie bomba ;) |
Cytuj:
|
Ja też mam tak że Shielding powiększa swoją przewagę nad Atakiem :baby:
|
Poradnik
Cytuj:
<cenzura>Kaj masz rozum???To<cenzura> ze w tym poradniku to jest wstsarczy przeczytac-.- |
swietny poradnik!!!:) bardzo mi sie przydal! dziekiB)
|
A jak skiluje z Palkiem to tak jak Knight Vs Knight??:confused: :confused: (Trafiamy w siebie tak jak by walczylem knight vs knight).:crusader:
|
Problem
Otóż nigdzie nie umilem znależć no to odpowiedzi pisze tutaj:
mam 16 lvl knight i 40 sworda eq: spike sword,noble armor,plate legs,dark helmet,dwarfen shield,leather boots,silver amulet, i oto mój problem: mój kolega ma 9 lvl i jest sorcem chcielm z nim isc na party ale okazalo sie że nic mu nie trace!!!!!!!!1 on mi wali po 10 przynajmniej a ja maks.5;( i mnie dednoł jak to mozliwe mial bardzo marny eq czy może mi ktoś wytłumaczyć co zrobić żeby nie być taki marny !!!!!!!!!!!!prosze o pomoc!!!!!!! |
@up
Jeśli ten sorc wali z wanda to nie ma co się dziwić... jak mógł Cię zabić - przecie to twój "kolega", no nie? Podciągnij skille i spraw sobie lepszy mieczyk to weźmiesz go na pare hitów :) Co do shieldów to na 100% wiem, że jeśli mamy na sobie dwa (np. dwa wooden shield :p) to ten drugi nie dodaje nam nic, natomiast pierwszy działa "normalnie" :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06. |