![]() |
tak jak wiekszosc wypowiadajacych sie w tym temacie mam nadzieje ze polowa tego newsa z tym anty-pg to bajka (druga polowa z tymi ssami moze byc:P) jak ten system anty-pg to prawda to.....bye tibia....
|
drom! hunted noobility lier!
|
Hehehehehee Drom ist PK!!!:faceoff:
|
Osobiscie sadze ze to jakis zart... Ale znajac CipSoft wszystko jest mozliwe >.<
|
Joke / Koniec Tibii*
*niepotrzebne skreślić |
czy zart czy nie , ja i tak powoli odchodze od tej smierdzacej tibi i przenosze sie na cos lepszego "Lineage II" ROX
|
to wszystko to jeden wielki zart
a niektórzy sie tak boją.... |
mmm 2 nowe servy z spvp.... tylko co to jest to spvp? super player versus player? xD logujesz sie z 100lvl i jazda ;D
hyh poczekamy do jutra i zobaczymy czy to byl prima aprilisowy zart czy prawda ;P |
Lineage...hmm spróbuj SIlkroad :D btw powiedzcie jak grac w te gre z jajkami 8o fajnie wygladaja i bym se zagrał >.<
|
Drom czy to żart? Na tibia.com nic niepisze. Mam nadzieje ze się zwałujesz bo jakby tak było to by był koszmar :/
|
błagam dżołk -.-''
Spvp - semi pvp ? xD |
To na bank Joke bo CiP Softowi by sie to nieoplacalo bo kto by pacc kupowac:D. A pozatym co by Zrobil EO:> 3h expienia tylko ?;p jak dlamnie joke:>
|
Oni sobie co roku żarty robią a wy w to jeszcze wierzycie. A tak tak tibia.org.pl supportet fansite haha... jeszcze kilka dni wczesniej temat o tym zakladali aby było realistyczniej :P, czego jeszcze małó tibianews.net tez sobie dzis jaja porobiło. Teraz tylko czekac az sie przyznają wkońcu.
kurwa mnie chwyta jak widze ze sie nato nabieracie ... |
Tak sobie czytam te posty z 40 stron, na ktorych byly opinie oraz argumenty mniej lub bardziej konstruktywne i mysle o usmieszku bakajacy sie po twarzach modkow, a zwlaszcza Droma, kiedy widza jaka panike zasiali wsrod polskich graczy... I az zacieraja rece na mysl o tym, jaki to numer wykreca w przyszlym roku :)
|
Cytuj:
Jasne, jasne. A smerfy sa zielone. |
@up
przeciez one sa zielone ? : P |
Jeżeli to nie kawał to,połowa tibijczyków przestanie grać w tibie.Moim zdaniem ten upade jest beznadziejny :o ale mam nadzieje ze to żart.X(
|
Cytuj:
|
A nie czerwone??:faceoff: Fajne fake'i ale Avager robi lepszeXD
|
@up
Musze cię zmartwić. Smerfy są niebieskie ;P (wybaczcie mój niecodzienny, niepasujący do tematu post, ale poprostu musiałem mu to powiedzieć!) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30. |