![]() |
Edited Edited
|
Sądzę, że Wanted zasługuję na większy respekt ze strony obserwatorów? Czemu? Za ich głupotę. Po ciula zaczynali to całe gówno. A jak czytałem dużo wcześniej, że ta wojna zaczęła się od kretyńskiej kłutni no to sorry. Takie macie powody jak dzieci.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do sharowania znowu h** wiesz nie bende komentowal tego bo to nie ma sensu ty i tak wiesz lepiej...:evul: |
Sathan..Dofoludki wiedza najlepiej wiec lepiej sie z nimi nie klucic..nosso w koncu wczoraj z pza wyszedles, ale jak bylo was 3x wiecej hahuahua :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
swierza porcja fragow, gz dla przema za walcznosc, przyszedl pasc drugi raz bez blessow. deja vu? <bk house> :D
Przemo Ent Apr 18 2006, 02:14:26 CET Killed at Level 120 by Urbexx and by Minavand Apr 18 2006, 02:04:46 CET Killed at Level 121 by Minavand Cors Ent Apr 18 2006, 02:04:39 CET Killed at Level 98 by Drazharm and by Minavand Benisario Do'Urden Apr 18 2006, 02:01:18 CET Killed at Level 78 by Minavand |
Cytuj:
|
Draz - nagrywałes ty albo Mina?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Edited Edited
|
Cytuj:
na poczatku bylem ja i Lord Sensej, zajelo mi jakis czas obudzenie Minavanda, a Urbexxa to juz w ogole. Gosc spi jak zabity. B) Przez dlugi czas walczylismy tylko ja i Minavand przeciwko 15 od was, bo Lord Sensej mial tylko czas na uhanie. Po 10min doszedl Urbexx, zabilismy przema i wialiscie az sie kurzylo. Cytuj:
|
:) A mnie nie mogli zawolac :P chodz nie powiem po dlugich namowach sie zalogowalem ale skubani mi przeszkodzili w "przyjemnosciach" ae coz cos za cos :)
i nawiazujac do posta hega na foru tibi.com hehe chlopie czyzby wasze morale opadaly :( czy juz nie macie pomyslow na walke :( oh zapomnialem heg i przemo nigdy ich nie mieli :( zawsze potrzebowali lidera _/:baby: ale coz zycie Raz na wolce a raz w klatce sa zasady w kazdej walce :) DOF ENJOY :) and be scared of the night :) "BATMAN NEVER SLEAPS" |
hahahaha nowy title dla Abu, `BATMAN POGROMCA DOFU` :D
|
:kat: From Today Call Me BATMAN:kat:
|
Cytuj:
|
moze sobie chlopaki dajcie juz na wstrzymanie i przeczytajcie ten artykul bo ma on w sobie wiele prawdy
http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3287549.html |
oh no :)
Tak to jest jak rodzice pozwalaja na wiele swoim dzieciom to jak z dziewczynami co maja po 14-16 lat i chodza na "Balety" i za przeproszeniem "Peace, Love & Exstazy" :) nieliczni wieddza o co chodzi :P a co do tego linka o tym dziecku to zal mi a jeszcze bardziej jego matki ale coz tal to jest wychowanie robi swoje "daj palec a dzieciak wezmie reke" Zycie :) Pozdro i nie grajcie w tibie jak macie takie syndromy :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:00. |