![]() |
Ja jestem ciekawy co do retired Taifuna (tego co był). Jak iż odkrył swojego drugiego chara na koncie (Votheri) to zobaczyłem ile on expił. Okazało się, że do 31 maja (do końca retired Taifuna) bił po ~400k expa dziennie. Kwestia tego, że nie wiem jak wcześniej było bo tylko od 23 maja pokazuje statystyka. Hmmm czyżby to "retired" było przykrywką żeby mógł grać na innym świecie? Ale filozofuje ;P.
|
Ciekawe czy soptakł sie juz ze Spoxsterem na Aldorze. :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A na Selenie juz dawno nie grają, poniewaz mieli wojne ze Swe ktora przegrali(powodem był cavebotting Maragaxa, wg mnie kłamstwo.) Ostatnio Spoxster i ekipa zabili jednego z h lvli swe.. dokładnie to 129 rp - Evalor Nocturna. Itd Itp Wystarczy poczytac forum, popytac ludzi :P ^.- |
Cytuj:
|
@Jemi
O to mi chodziło, tylko troche to pomieszałem bo po browarze byłem:P. Szkoda ze swe znalezli głupi powód, bo chyba dyisiaj Maragax i Unicron byli by ~120 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Odp
Sorka ale nie łapie tematu :)
|
Cytuj:
|
XD ahahahh ja tez
|
W ostatnich Dniach Pod dp w carlin popularne sa akcje combo sd ,padlo paru duzych leveli sorków i druidów . Uważajcie
|
ale zlewa w dp veno byla xDDD
|
NOm... Koles niezle zjebal sprawe pokazujac dsm itp -.- Gm byl i nic niezrobil :)
|
jak na kyrze byla taka akcja to gm zbanowal ze 4 osoby
|
Gosc mial farta, ze jakis noobek stanal obok :(
|
double post :(
|
ten nubek to jego ziom byl ;d i specjalnie tam stanol ^^'
|
ze tak spytam o co biega bo nie czaje??
|
Cytuj:
Typ polozyl na depo bodajze 50k dsm c legsy i Rousen Laaco i ekipa zaczeli rzuca bolty hajs, plate legsy tez widzialem/ Ogólnie chyba 3 h tam stali :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31. |