![]() |
Cytuj:
@Fragi I na tym nie koniec... @na poprawienie humoru 19:20 Zadymany Jamnik: ej, jakis kolo do mnie moowi fuck you, co to znaczy? |
Cytuj:
Pozdro:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Drafti
Co prawda to prawda. @Pandoria I doszło do tego, o czym ostrzegałem jakiś miesiąc temu : > High lvle narzekają na wolne respy, na to, że nie mogą nikomu sprzedać lepszych itemów. Sami mają tego, czego chcieli. Ciekawe, co zrobią z tym problemem w najbliższym czasie. Może zrobią na jakiś czas stop PA-ingu, chociaż bardzo trudno powstrzymać swój naturalny instynkt. <3 |
Troche mi szkoda biednych ludzi na PAndori... zwłaszcza Royal Torlofa , pamiętam jak go poznałem na DC , wtedy jeszcze 35 lvl miał :D A tak w ogóle gra ktoś z was jeszcze tu ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jestes niepoprawnym marzycielem ;) |
Cytuj:
@Zikk Da rade. |
heh wiec co z ta pandoria?
mi osobiście dobrze sie gra na pandori chociaż mam low lev i narazie mnie nie ma kto (na przyklad Zik Tie czy kto inny) ruszać bo po co ? uzeram sie z noobkami na 15 levlach ale nie z h levlami co prawda... to mam protów (chwali sie) ale wydaje mi sie ze nawet to nie wystarczy wiec apeluje do wszystkich (nie tylko do Zika Taja czy innych którzy jak w tym temacie sie rozwinelo sa PA chociaz 1 mi sie milo z Tajem gadalo) zebyscie dali pograc na pandori nie tylko nabkom ktorzy nie maja nawet z czego zaplacic ale tez innym graczom.
a po przeczytaniu tematu od poczatku to troche sie tu pogmatwalo bo wiekszosc postów to offtop. (jak wielu stwierdzilo mith im dalej tematu tym bardziej Cie nie rozumiem ale to taki marginesik) chociaz kilka ostatnich postow daje cos do myslenia a no i brozyn w sumie ma troche racji |
Cytuj:
@Zikk Ubicie w kilku typów 115 sorca na pewno nei jest trudnoscia, dla osob ktore znaja sie na rzeczy ;] Jak będe mial czas to ci to z checia udowodnie :) |
Cytuj:
Pozdro=* |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja jak narazie niemam zadnego hunta ale wydaje mi sie ze zmieni sie to gdy nabije 55/60 lvl + tak juz jest i to sie niezmieni .... gdy ktos obczai ze za szybko expisz to padasz ... i juz :( trzeba sie trzymac z daleka i niezawadzac to dobrze na tym wyjdziesz B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Były rekrut Tuath stracił motywacje do gry i odchodzi
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1278123 _/ Trzymaj się, Bro[*] |
Na Pandorii dzisiaj zrobiono Annihilator Quest.
Zespół Exefs Sibon i Xenzer Faur Traxton Szkoda, że boty nie zawiodły :< |
hmmm z kąd wiesz ze zostały uzyte boty ?:baby:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:28. |