![]() |
A idz pan w ch*j z takim zartem !! ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(
|
1. Wytrzymałość - czy naprawdę 8 godzin tibii na dobę to tak mało?!? Jest to bardzo dobry pomysł, chociaż i tak ciągle dużo czasu dają na grę.
2. Runy w battle list - "Czego się nie da zniszczyć z tego trzeba szydzić". Tak więc CipSoft niweluje Aimboty, ale czy nie lepiej było by wyeliminować wogóle używanie run w battle? 3. Anty-thiefs - kolejny dobry w teorii pomysł, który rozbija się o hunty z blokerem. Ale po co shooterzy mają wogóle podchodzić do ciała? Pozatym Cipsoft z pewnością zauważy opinie graczy i przed wprowadzeniem updatu wymyśli by wszyscy z party mogli brać loot. Jak zwykle, update w miarę mi się podoba (zielony pasek wyobrażam sobie już od 7.4). PS. Orshabaal przy blokadzie kradzierzy loota. Wyobrażacie sobie ten tłok po 10 sekundach? |
<>
I po co zmieniać coś co nikomu nie przeszkadza?
|
Widać jak się wszyscy cieszą z next update może by zrobić ankietę ? xD
btw Ciekawe kiedy ruszy test serwer ? juz sie doczekac nie moge. |
lole
Co to za tibia teras bedzie słodka grafika pokemonowa ^^:baby: widocznie tvn albo cos zadziałało na tibie ze czas grania ograniczyli .Zapewne nie chodzi im o wielu ownerow bo to ich pie***** to jest gra ktora przynosi zysk jak bym byl szefem tibi i za pacc dostawal kase to by mnie to pierd***** czy ktos ma 2 ownerow,widocznie zaplacili jakas kare lub przegrali jakas sprawe w sadzie typu http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=118121 ze wprowadzaja czas grania ograniczony.Poprostu 1 jest pewne ze po tym update wejdzie nowe update ze pacc nie beda musieli odpoczywac tyle co facc tylko polowe czasu mniej i tym chwytem marketingowym zacheca facc do kupienia pacc wiec sie nie martwcie a ten czas grania to dla prasy,medi czy innego tego typu duperszmitow gra bez uzaleznien.
|
Jak juz ktos wspomniał to lootowanie komuś potwora jest niedorobione. Wyobraźcie sobie jak będzie wyglądac jakikolwiek hunt zwłaszcza na non pvp, omg. Ogólnie sam pomysł z tym jest ok, moze gdyby pomysleli nad czyms typu otrzymane obrazenia*4 + zadane obrażenia i kto najwiecej ten otwiera, bloker by dostał raczej. Chociaz tez niewiadomo jak by to wygladało...
Stamina - OK, Kapitanowie - OK, celowanie z battlelisty - nie dotykam tego tematu nawet pięciometrowym kijem... Przyzwyczaiłem sie ze jak są zapowiedzi ostatnich updatów to zapiera mi dech w piersi ale ten teaser był już mocny... |
Powiem tyle :D
1)loot thief:ok 2)strzelanie z run na battle: sam gram sorcem :| Dla mnie by to było cool :( No ale bez jaj, najtow bedzie coraz mniej i nie bede mial z kim na hunty chodzic bo wszyskie pk powybijaja :| I nie bedzie mozna sie uchronic przed atakiem :P Ale tylko 56h na tydzien to tak srednio :P Bo jezeli ide na hunta odrabiac soule, potem robic np: sd albo hmmy, no to wtedy nie odpoczywam, musze miec loga :| Straszna lipa :| Powinni zrobic ze jak expie to sie mecze, a jak nie expie i np: tylko stoje sobie to odpoczywam, bez jajow no :| Run nawet nie bedzie mozna robic :( To naprawde zje****, oprocz tych dwoch rzeczy wsio mi pasi :P Współczucia dla najtow :P |
A to bydlaki z tych cipów;p. Sorc dzieki kolejnym update rośnie w siłe. W zimowym update okradli paladyna więc powinnie teraz go jakoś wynagrodzić. W tym update postawiono knajta w ciężkiej sytuacji. No cóż może kiedyś udupią sorca. Przynajmniej wtedy siły były by wyrównane. Ale z tymi hotkeysami to sami siebie przeszli... A co do loota to myśle że to pomysł trafiony.
|
Czy oni podurnieli to jest bez sensu zeby jakies zmeczenie miec ;).
Czy jak bedzie sie siedzialo na np. hydra huncie to tez to bedzie brane jako zmeczenie ? |
Rotfl...
Cytuj:
Zmeczenie postaci... BETON :D :D Kazdy gra tyle ile chce grac a nie tyle ile tibia pozwala, nom w sumie po upie tak juz nie bedzie.... Ale co prawda, REWOLUICJA bedziemy mieli WBUDOWANEGO BOT do tibi, bedzie dzialal zawsze :D uh na hot keya dla ruca, sd do pkowania dla sorca nom po prostu Z*J*B*S*I* Co update to gorszyX( Teraz powstaje pytanie, grac dalej w ten shit czy dac sobie spoko?:] We will see... Pozdrawiam Bake. @Edit: Down: ROX!!!! szkoda ze nei gram na pvp :D:D:D:D:D:D |
Moj nowy styl gry:
10 godzin expie robiac lootbaga na senji zeby w *** kasy sie dorobic -> kupuje sd -> ide pekowac przez nastepną godzinę -> biore loot z dedow ludzi na 50+lvl (bo gorszych zabijac nie bede) -> kupuje sd -> ide dalej pekowac az do bana -> przed ostatnim zabiciem loguje second chara zeby wzial loot jak bana dostane i oddaje second charowi reszte run -> biore loot, runy i dokupuje sd w sklepie -> ide pekowac second charem do bana -> rozwalilem w *** pol swojego serwera, mam 1kk albo i wiecej -> tworze kilka nowych charow do pekowania (na manasach 15 mlvl i expie z sd zeby szybko z 20 lev wbic) -> dalej pekuje i tak az do usranej smierci Ocencie czy moj sposob na gre po nowym update jest dobry? :) ;) :p :( B) :] :D :o 8o :baby: X( :confused: ;( :evul: :cup: |
zajefajny sposob tylko szkoda ze nie wykonalny :D
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
noobowaty mistrz
twoj nik muwi wszystko za ciebie za slaby poziom by smieszylo .. |
Może ktoś już to proponował ale naprawde nie mam sily ani czasu czytac 40 stron tematu.
A mianowicie mozna by wprowadz specjalna liste, na ktora dodajemy osoby upowazniajac je jednoczenie do zabierania loota z zabitych przez nas potworkow. I mysle ze po klopocie ;) |
Cytuj:
|
Ludzie, czy wy nie umiecie czytać?! Stamina będzie ograniczać tych, co EXPIĄ 24/7! Normalny gracz może sobie expić z 5h dziennie, a siedzieć on-line jeszcze więcej, a go zmęczenie nie będzie dotyczyć.
Cytuj:
|
Cytuj:
Test server zapewne bedzie tylko dla tutorow... Jak to przy kazdym powazniejszym updacie ;s. Wiecie co? Mam plan! Zrobmy petycje w podobie do tej z klientem pod linuksa, ale zeby nie dawali nam aimbotow i zeby nie bylo systemu "anty-thief"! |
Cytuj:
|
Cytuj:
zamienie na 25 sorca z exori vis -.- -.- -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:42. |