![]() |
Oto kilka moich własnych pomysłów, jeszcze niewykorzystanych w praktyce ;)(jeśli ktoś już takie same teksty wymyślił, to z góry przepraszam ;)):
adori gran flam ""fajerwerki mam adori gran flam ""kto ustawil klimatyzacje na maxa??? exevo gran mas vis ""chcialem was tylko uleczyc, smierc jest skutkiem ubocznym exevo gran mas vis ""dzis niedziela, trzeba isc do swiatyni sie pomodlic utevo res ina deer ""na co sie tak gapisz, glupi losiu??? utevo res ina ghoul ""oto skutki choroby popromiennej utevo res ina skeleton ""zobacz swoja przyszlosc adori gran ""ide na hunta na n00by adori ""I'm n00b Miałem tego więcej (coś koło 20-30), zapisałem sobie na kartce, tylko tę kartkę przez pomyłkę wyrzuciłem... :( |
er
exana pox= jakbym troche poczekał to bym zobaczył boga!
exura= normalnie to bym sie cieszył z czerwonego paska..... exevo pan= czas na gotowanko exevo con= nadlatuje! >>>--------> |
Cytuj:
|
eXanA poX ""Cholerny AIDS ;/
eXurA viTa ""God Gimme a Power exEvo MorT Hur ""Sryy Misclick x_x |
UtAnI GrAn HuR
UtAnI GrAn HuR ""BrUm! BrUm! BrUm
Adori gran ""Przed użyciem zapoznaj sie z trescia ulotki dolaczonej do opakowania badz skonsultuj sie z lekarzem lub famaceutom Magic Rope ""Up PlX Adori Vita Vis ""Dozwolne od lat 18 |
;p;p nie ktore nawet fajnie
Utevo lux ''''' zgascie qwa ten chalogen! Exana pox ''''' i jest spox Exura ''' wtf? Exori '''' time for dinner Utani hur ''''' Stefan s*******amy paly jada! btw. Wszystkie podobienstwa opisow sa przypadkowe skonsultuj sie z lekarzem lub farmaceuta. |
sry jak ktos mial juz takie teksty
exevo gran mas vis ''' armagedon utevo lux ''' olsniewajacy usmiech exura ''' omijaj szpitale utani hur ''' pierwszy na mecie exana pox ''' niestrawnosc exevo pan ''' krakus wendliny takie jak kiedys utani hur ''' nie dogonisz mnie ,,|, -,^ ,|,, exura vita ''' zaj*b*l mnie ten noob -----> |,,| ^,^ |,,| |
Z góry uprzedzam-Nie czytalem opisów innych ludzi.Sry za powtórki.
Opisy moje: utevo lux """"niech sie stanie swiatlosc exura """" i'm still alive adori gran """"""light and magic for you |
Exura Vita "Padles? POSWTAN ! POWERADE !"
|
Adura Vita "Tak, to wszytsko na sell"
Utani Hur "Andale, andale, ariba, ariba, yeah!" Exiva "Come to papa, sweetie!" |
Exevo Gran Mas Vis"" Masz pan ognia?
Exana pox"" Nie bedzie nooby loota :P Utani hur"" Mig-mig (Coprynght by Struś Pędziwiatr) Utani gran hur"" Smierc jezdzi szybko... Exori"" Kto jest debesciak mowie! Exeta res"" Kamikaze... Exani Hur Up"" Poczuj lekkosc princessy... Exani tera"" Do-góry! Exevo Gran Mas Pox"" Kazdy moze puszczac BONKI... Exevo Grav Vita"" Ide zwolnic ogrodnika... |
Uatni hur ""nas niedogoniat
Exevo gran mas vis ""sorry miss click! |
Exana pox ""the pieerd is not enough""
Exevo con ""arrows caman to papa"" |
exori ""come a little closer baby :)
exana pox "" detox!! adevo mas flam "" CHODŻCIE NA GRILLA !! Utani hur ""Szla dzieweczka... ~~POTEM~~ utani gran hur ""Za*******ała dzieweczka do... adori vita vis "" eat this!! |
Adura Vita ""made in china
Exevo Gran Mas Vis ""Unia Europejska ^^ |
Może nie śmieszne ale ja je używam.
utani gran hur "" bruuuum ""
exevo gran mas vis "" buahaha "" adori vita vis "" i am noob ?? la la la "" exori vis "" Ops misscklick "" exori flam "" teraz tez ci zimno ? "" utana vid "" where are i "" |
Adura Vita """Niech Z Twojego C**** Zrobi Sie Cip*""" ;)
|
Utevo lux ""OSRAM-i stała sie swiatlosc""
Utevo lux ""i wszystko jasne"" Exura ""lecz, ku**o, lecz..."" Exura ""Vita plz"" Adura Vita ""I sell life"" Utani hur ""go go Renata"" Exevo Mort Hur ""*****e was prond!"" Exevo gran mas vis ""poczuj sile Unii Europejskiej"" |
exevo pan "kiedy dorrrwie cie zwierzęcy głód"
utevo lux "zapłać za prąd zapłać za prąd- nie potzrzebuję" |
moje opisy B) :
exana pox ""Don't worry, I've put on my gas-mask!"" exura ""Drug for free!"" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:52. |