![]() |
Cytuj:
z tym ''walcz'' chodzilo mi o walke na forum;] o walke o dobre imie;] i kto tu jest ciemna masa? serio lepiej uwazaj na lekcjach polskiego i wnikliwiej interpretuj moje posty DO SZKOLY MISZCZU!! |
mogliscie to zalatwic wysylajac sobie priv bo to temat o wydarzeniach z arcanii ale nvm i sry za offtop ;p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:0 szok
Widze, że wreszcie coś sie dzieje. Czytałem se ten temat ale dalej nie wiem czy ten masslogi typków z ibizy mają na celu wywołanie wojny bądż zamieszania czy tylko spamu knura na gg xD.
@FUHRER czy jak ci tam wyslij te fotki -.- |
Cytuj:
wracaj lepiej na arcanie lizac dupke fosfikowi, bo to jedyne co dobrze ci wychodzi:) |
Cytuj:
Wszystkiego naj w nowym roku ludzie:) |
Wszystko okaże się w swoim czasie.;) A gildia Beach coraz bardziej się powiększa.
|
Wszystkiego najlepszego w tym 2007 roku dla was wszystkich ;]
|
Ta niech ten rok będzie lepszy od zeszłego :P HF evryone.
/Dark |
Ta gildia Beach jest rzeczywiscie dobra, ale Polacy nie odstają.
btw. dobrze, że Alunir wykopał fosę z turtli xD |
Schlanego nowego roku
|
Co do wydarzen:
- Hiszpanskie Sk zaczyna sie odzywac - Xaiderek doszedl do Ibiza Team - GIldia fosy jest coraz wieksza - Alunir nie opusci dpft - Arowix nie lize dupy fosie (kiedys mi napisal jak bylo na old serwie) szacunek - Polacy maja wiecej szans bo duzo osob wywalonych z serwa to zasluga fosy a nie dpft... |
Cytuj:
Wszystkiego naj w nowym ludzie a jako ze to forum o tibii to spelnienia marzen z nia zwiazanych, oby 100 lvl latwo sie wam wbilo a kasy zawsze stykalo:P ale przede wszystkim dobrej zabawy. |
Cytuj:
Aro a wiesz kto ma do ciebie ten szacunek... ALIS SHADY ;o przez dlugi czas myslalem ze lizesz dupe ale sie dowiedzialem i zmienilem nastawienie... |
Cytuj:
|
hapi nuł jir ! btw dopiero wrocilem z biby ;P moja glowa ;(
|
ma ktos na sell na arcani bp spiryny !!
|
e tam odhuntujcie Lamusa:)...
|
Ostatnio odhuncili Elanor Simil and Kysu i teraz sa w Beach . Pewnie Fosfik nalegal z ich odhunceniem .. tak samo teraz od nas z 2 polakow mozna by bylo odhuncic np lamusa i sherifa ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |