![]() |
zostawcie chlopaka bo sie speszy i pojdzie. i co bedzie :(
mispex wpadaj do rzeszowa jak stal z wisloka bedzie gralo (kiedys moze w przyszlosci) i na piwo idziemy :D hehe8o wam na wstrzymanie tez radze wychylic pare glebszych i odrazu z innej perspektywy na to spojzycie. |
Haha Zobaczymy:)
Mala wojenka sie szykuje(czyt.forum tibia.com) |
Jak sie ma PA/random pking/respy na tym serwerze? Zeby pograc trzeba miec plecy? Kto akualnie rzadzi serwerem?
|
ma byc bitwa w ramach wojny hat of provider hmm vs. ascendancy w czwartek 19:00 zobaczcie se forum
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czyli patrząc na twój podpis z twojej perspektywy jesteś gejem. "Żyj i daj dupy innym" Pozatym kto na codzien używa dawnych wyrazów jak to twoje pipo. Skończyłem na ten temat, żyj i idz dawać dupy
|
Pking jest jak na kazdym innym serwerze sprawa pa wyglada podobnie prwada jest ze jezeli chcesz pograc i cos osiagnac plecy sie przydadza (tak od 60 lvl) tloku nie strasznego ale co fajniejsze miejscowki pozajmowane przez swe
|
Cytuj:
|
Podaj swój nick z Xereny to może w inny sposób ci ryj zamknę.
|
oczywiscie ze nie podam bo mam mniejszy level. Nie trzeba bylo sie do mnie przypierdlac nie oddawalbym.
|
No Comment...
|
O kurwa. Tyle krzyku o jeden głupi wyraz którego można interpretować na 1000 sposobów. :baby:
|
A ja sie przypieprze do twojego podpisu.Seks nie przedluza zycia o 15 minut tylko o kilkadziesiat lat
Down Chodzilo mi o seks bez zabezpieczen w ktorym obydwoje partnerow jest plodnych i o zycie jako proces tak ogolnie a nie o zycie jednostki |
Kiedys czytalem taka ksiazke ktora napisal czlowiek ktory ma 76 lat i ma kondycje 30 latka nie uprawia sexu i ma specjalna diete...seks nie koniecznie przedluza zycie ale az tak sie nie poswiece zeby dluzej zyc...
@up sorka nie skumalem,ale w 100% masz racje:) |
Liver, nie myl przedłużania życia z jego tworzeniem. Jeżeli twój nick nie jest przypadkowy to coś powinieneś o tym wiedzieć. :D
|
Elan dzisiaj padl:P
|
A za co? Jakis powod?
Deemer napisalem wczesniej ze nie chodzi o jednostke |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:44. |