Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

sir Tifejo 14-01-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gedors (Post 1196801)
Dobra, może "spisywanie się" to rzeczywiście niefortunne słowo. Miałem na myśli, że te noobki przynajmniej mają ochotę do walki i walczą. Oczywiście jest to głupie i nie ma większego sensu, ale nie zmienia to faktu, że jest to jedyne pole aktywności polskich graczy i to jest właśnie żałosne.

Dziękuję za życzenia powodzenia w dalszym życiu. Nawzajem!

Rzeczywiscie, zalozne, wiec po co o tym pisac?

Quivee 14-01-2007 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master_Macavelli (Post 1196127)
Hmmm... od czego moglbym zaczac... najlepiej wszystko wypunktuje.

4. Kolejna sprawa, ktora moze nam pomoc to noob-char, 8-15stolevelowe postacie, na ktorych wam nie zalezy. Rowniez one sa nam przydatne. Bardzo chetnie poszlibysmy po Zorlana, ktory expi na dlair Venore, jednak stamtad nie ma wyjscia... dlatego potrzebujemy okolo 30 osob, ktore wejda na noob chary i zablokuja tak droge, zeby nie mogli przejsc, jezeli zaczna was zabijac, to beda mieli red-skulle/bany->delety.

Zostalem lekko uspokojony i pocieszony jakas inteligentna, sensowna wypowiedzia... Jezeli to co napisales jest powazne to mozesz na mnie liczyc nawet o 3:00 w nocy. Niestety moge zaoferowac pomoc z noobchara ew. pkchara 28 druida.
50 knightem bez pacc nie moge wiele...

Quivee 14-01-2007 16:01

Mozesz liczyc na 5 osob na noobcharach pod moim dowodztwem...
Daj tylko znac, ew. wjade na mc i bedzie nas o wiele wiecej :P

crosscut 14-01-2007 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bobek55 (Post 1196340)
ja gralem na selenie ale jusz nie gram mialem 13 a mam 10 nim ale bohy som bardzo drogie noble armor jest tanie ale muj kumpel kupil noble armor za 4 ruzcke dla druta ten gosciu co kupil tom ruzcke musi byc pze lol bo taka ruzcka 1.2k:P

wyjdz -.-

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quivee
Zostalem lekko uspokojony i pocieszony jakas inteligentna, sensowna wypowiedzia... Jezeli to co napisales jest powazne to mozesz na mnie liczyc nawet o 3:00 w nocy. Niestety moge zaoferowac pomoc z noobchara ew. pkchara 28 druida.
50 knightem bez pacc nie moge wiele...

idz do swojego przyjaciela gadiego =)

Winicius_Selena 14-01-2007 18:04

Nie rozumiem tego co dzieje się teraz na Selenie. Po co ***** komu ta wojna ze Szwedami i po co się w to mieszać? Nie rozumiem w czym wam przeszkadzają -.-

Khazul 14-01-2007 18:08

Mój 20 sorc&9 druid gotowi są pomóc :) (pacc ofc;))

[]=Dodziak=[] 14-01-2007 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quivee (Post 1197037)
Mozesz liczyc na 5 osob na noobcharach pod moim dowodztwem...
Daj tylko znac, ew. wjade na mc i bedzie nas o wiele wiecej :P

Po pierwsze przeciwstawisz się swoim przyjaciołom ?? mówię tu o Karde Famili ... o wiele więcej dobrego byś zrobił nie sprzedając polaków do cruo!!

Komin 14-01-2007 18:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez []=Dodziak=[] (Post 1197356)
Po pierwsze przeciwstawisz się swoim przyjaciołom ?? mówię tu o Karde Famili ... o wiele więcej dobrego byś zrobił nie sprzedając polaków do cruo!!

Co wy tak na niego najezdzacie? Moze lubi Gady'ego, ale to nie znaczy, ze to on "sprzedaje" Polakow...

zalfik 14-01-2007 19:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komin (Post 1196395)
Nie powinno byc "tę wojnę" ? :)

Obydwie formy sa prawidlowe ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sidar (Post 1196415)
Mysle ,ze moj polski stoi na wikeszym poziomie niz twoj a ja sie nie przykladam do tych postwo pisze szybko i wala mnie bledy.

Wlasnie widze wysoki poziom Twojego "polskiego". ;) Ja tez pisze szybko, ale moge poswiecic napisaniu posta 0,5 min wiecej, zeby jako tako to wygladalo. Bo to co i jak pisze swiadczy o mnie.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1196380)
Jesli wg Ciebie texty typu "IDZIEMY BIC SZWEDUF W VENORE !!!1one!" to jest "spisywanie sie" to powodzenia w dalszym zyciu. Jak widze tych noobow pod depo to az mam ochote ich wytluc :/ a ludzie sie dziwia skad taka a nie inna opinia o Polakach :/

Poki co zadzwiaja mnie (w pozytywyn tego slowa znaczeniu) swoja postawa. Wiedza, ze jest jakas tam wojna (dla nich poprostu polsko - szwedzka) i choc niektorzy z Was tego nie widza - jednocza sie z Wami w walce. Moge nawet smialo powiedziec, ze sa lepsi ode mnie bo "cos" dla lepszej Seleny chcieli zrobic. A ze to glupiutkie dzieci, to juz inna sprawa...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winicius_Selena (Post 1197303)
Nie rozumiem tego co dzieje się teraz na Selenie. Po co ***** komu ta wojna ze Szwedami i po co się w to mieszać? Nie rozumiem w czym wam przeszkadzają -.-

Przeczytaj kilkanascie poprzednich stron tego topicu. Jest szansa (choc niewielka), ze zrozumiesz ;)

KubaGuzikkk 14-01-2007 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1196851)
jestem dalece przekonany ze majac chociazby 70 lvl bylbym bardziej przydatny

Nie wątpie ;)

[]=Dodziak=[] 14-01-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komin (Post 1197393)
Co wy tak na niego najezdzacie? Moze lubi Gady'ego, ale to nie znaczy, ze to on "sprzedaje" Polakow...

Chyba wiem kto mnie blokował jak mnie bili Karde i kto im napisał że mam skulla .. tak tak konfidenci są wśród nas ...

Mroczno 14-01-2007 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Winicius_Selena (Post 1197303)

Prosze Ciebie jak masz takie cos pisac zastanow sie xxx razy ok ? No tak po co robic wojne nie szwedzi sa super friendami ktorzy sobie zabijaja kogos chca i kiedy chca

Kusy_Kazakov 14-01-2007 23:49

I jeszcze raz Dany/Smulis ;)

13:33 xxx [12]: why are you so racist?
13:33 Dany Karde [111]: i'm racist
13:33 Dany Karde [111]: fucck off now

Rozmowa z noobchara, potem jeszcze mówił że nienawidzi tylko Polski i Bośni o_0

Jeśli o coś mogę prosić, to o ubicie DANEGO KARDE ;]

Kthxbye.

crosscut 14-01-2007 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komin (Post 1197393)
Co wy tak na niego najezdzacie? (...)

bo to złamas oO

Iomer Thunderblade 15-01-2007 01:27

Dany pewnie nie lubi bosni bo mu rodzine odstrzelili xD

Pozatym slowenia to jest kraj z bardzo dluga tradycja historia i kultura ! Przeciez istnieje juz 16 lat !

Soul-Vartyx 15-01-2007 02:02

Eheh niewiem po co coś wogóle pisze no ale...
Mam tu pare słów od siebie do dodania
Shifos ty ekhm może masz ten 60 +- lv no ale jak walczyliśmy przeciwko U are alone co zrobiłes padłes w szybszym tempie odemnie (mowa o moim charze misiu the cursed ) wołałem o pomoc na gh ale nikt oczywiście mnie niesłuchal bo po co ... potem wpadłes tam gdzie ja byłem zabity czemu ?? bo nikt przeciez niesłucha gh tylko pcha sie tam gdzie niepotrzeba no ale zakończe juz to ... A teraz słow kilka o tej całej wojnie po wała robicie trapy które niemają sensu cóz zabiliscie pare noob charów ale po co?? -.- po 2 dlaczego wiecej Polaków niewchodzi do waszej gildi np fiołek nadis?? ba nawet Darth Kiszek by wam pomógł xP To są naprawde git ludzie i słuchają poleceń a nie taki Master unicorn który O.o mam duży m lev walne i zużyje pare gfb po co komu one .... Dlaczego Pasterzu odzeszłeś z Furory przeciez Vision to nooby które grać nieumiom i Duss ich rozwali -.- ehhh Dobra kończe wiem że zostane zjechany równo po tym poście ale naprawde zal mi was xP Aha i wali mnie moja ortografia ... ;p

DodoZ 15-01-2007 08:11

http://img23.imagevenue.com/img.php?...123_468lo.jpeg

Moze komentarz pozostawie wam ;]

Zycze powodzenia w wojnie, mozecie liczyc na moje noob chary... I oczywiscie w kazdej chwili moge zwolac kolegow, dzialac moge od 12 w nocy do 8 rano nawet, a wiec tylko napiszcie...

Quivee 15-01-2007 11:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez crosscut (Post 1198359)
bo to złamas oO

I jak tu trzymac z polakami, jezeli jakis nied***bany dresik mi sie stawia... Stary pojdz do szkoly, poucz sie troche, nabierz doswiadczenia a wtedy pyskuj. Takie Twoje dziecinne bunty, klotnie o "SZACUNEK" sa dla mnie zalosne i dawno z nich wyroslem. Tak btw zastanwiam sie jak mozna byc AZ TAK glupim... ludzie, k***a opamietajcie sie i nie piszcie takich postow.
Scotty i Dodziak tym razem daliscie popis prawdziwej , rzetelnej glupoty, ja Wam juz nie odpuszcze... Nikogo nie sprzedalem, a to ,ze trzymam sie z karde o NICZYM nie swiadczy. Tylko ludzie OGRANICZENI jak Wy nie potrafia zrozumiec podstawowych rzeczy. Co to za roznica czy ktos jest SWE czy SLO czy BR... Wy sie czepiacie KAZDEGO kto aktualnie nie jest polakiem, a nawet jezeli wygramy wojne to bedziecie sie czepiac polakow, bo sa z innego miasta albo nie lubia jakiegos zespolu czy whatever. Je****cie sie w leb.
Nikogo nie sprzedalem i nie zamierzam sprzedac.
A ty Rell wiesz za co padles i padniesz jeszcze raz a potem znowu, jak tylko dostaniesz pz, Scotty ty naturalnie tez juz ze mna na servie nie pograsz. I nikt Ci nie pomoze.
Zastanowcie sie nad soba ludzie, BO JEST MI WSTYD... Dobrze ze tylko polacy moga czytac te posty, bo to jest zenada. Chyba wolalbym byc swe w tym momencie a nie siedziec na forum z takimi kretynami (@rell , scotty)
Idzcie do szkoly, albo nie wiem do kina/teatru rozwijac sie bo w Tibii jak widze, wiekszosc polakow to totalni idioci, ok. 85% ZENADA
Ciekawe ilu z Was zda mature... Z Tibii matury nie mozna zdac - jeszcze

KotiConqueror 15-01-2007 15:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1196851)
nie twierdze ze ktos by nie padl w takiej sytuacji bo kazdy by padl, wysmiewam cie bo wypisujesz tu jakies bzdury o swoim adresie i w ogole zalosne rzeczy, jestem dalece przekonany ze majac chociazby 70 lvl bylbym bardziej przydatny niz ty bo twoje umiejetnosci o ktorych nie tylko ja sie przekonalem ale i wielu innych ktorzy cie ubijali w sekunde jak nooba sa jesli nie zerowe to mierne. Widzialem film ze wszystkich 3 kamer, wypunktowali was, nic wiecej. Nie mowie o tym battle bo to juz temat zamkniety, mowie do ciebie zebys poczytal swoje posty i wyciagnal wnioski, bo robisz wioche swoimi tekstami
UHAUHAHUAHIAHIAH SWIETE MIASTO UL LOLOL 14 43-121 CZESTOCHOWA WPADAJ ZIOOOPOOOMM TO OBADAMY KTUUURY Z NASH TO CFANIACZSECK.

To Ty robisz wioche. Od ponad roku czytam te Twoje posty na tibia.pl i tibia.com i w co drugim kogos wysmiewasz. Sam nie masz dobrego chara, niczego nie osiagnales i nic wielkiego nie pokazales ( o ile mi wiadomo, bo to do Szarancza pisze chyba..) ale bez przerwy kogos krytykujesz. Uwazasz sie za jakiegos najmadrzejszego i w ogole pro. Pamietam nawet jak do mnie wyleciales na forum tibia.com probujac mnie poprawic w pisowni jesli chodzi o jezyk angielski ( niezle Cie wtedy zagialem prawde mowiac). A jesli mi teraz powiesz ze nie grasz i nie masz chara bo Ci szkoda czasu na tibie i ze gardzisz tymi co siedza przed monitorem i graja to ja Ci powiem tak:
To po jaka cholere w ogole piszesz te posty i siedzisz na forum. Owszem nie marnujesz w ten sposob 4-5 godzin dziennie tylko zalozmy 30min-godzine. Ale co Ty z tego masz, po co sie tym interesujesz lol. Dla mnie taki ktos jest napewno duzo bardziej zalosny od kogos kto przesiaduje 5h dziennie na tibii.

KotiConqueror 15-01-2007 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Quivee (Post 1198773)
I jak tu trzymac z polakami, jezeli jakis nied***bany dresik mi sie stawia... Stary pojdz do szkoly, poucz sie troche, nabierz doswiadczenia a wtedy pyskuj. Takie Twoje dziecinne bunty, klotnie o "SZACUNEK" sa dla mnie zalosne i dawno z nich wyroslem. Tak btw zastanwiam sie jak mozna byc AZ TAK glupim... ludzie, k***a opamietajcie sie i nie piszcie takich postow.
Scotty i Dodziak tym razem daliscie popis prawdziwej , rzetelnej glupoty, ja Wam juz nie odpuszcze... Nikogo nie sprzedalem, a to ,ze trzymam sie z karde o NICZYM nie swiadczy. Tylko ludzie OGRANICZENI jak Wy nie potrafia zrozumiec podstawowych rzeczy. Co to za roznica czy ktos jest SWE czy SLO czy BR... Wy sie czepiacie KAZDEGO kto aktualnie nie jest polakiem, a nawet jezeli wygramy wojne to bedziecie sie czepiac polakow, bo sa z innego miasta albo nie lubia jakiegos zespolu czy whatever. Je****cie sie w leb.
Nikogo nie sprzedalem i nie zamierzam sprzedac.
A ty Rell wiesz za co padles i padniesz jeszcze raz a potem znowu, jak tylko dostaniesz pz, Scotty ty naturalnie tez juz ze mna na servie nie pograsz. I nikt Ci nie pomoze.
Zastanowcie sie nad soba ludzie, BO JEST MI WSTYD... Dobrze ze tylko polacy moga czytac te posty, bo to jest zenada. Chyba wolalbym byc swe w tym momencie a nie siedziec na forum z takimi kretynami (@rell , scotty)
Idzcie do szkoly, albo nie wiem do kina/teatru rozwijac sie bo w Tibii jak widze, wiekszosc polakow to totalni idioci, ok. 85% ZENADA
Ciekawe ilu z Was zda mature... Z Tibii matury nie mozna zdac - jeszcze

Dobrze ze zaczalem grac na Selenie po maturze xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:00.