![]() |
Cytuj:
|
Kim Ty jestes, ze ktokolwiek ma Ci placic ? yO !
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To jest sprawa między Chrisem a Eze~ wiec moze zajmijmy się sprawą wojny ;| Wszyscy sie przyjebali do Chrisa jakby to on był wszystkiemu winien... TO JEGO SPRAWA i TO WŁAŚNIE ON DECYDUJE CO ZROBI. @Thread GOGO MM ;) |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@berger
Chociażby takimi postami pokazujesz, że mam rację. :* |
Cytuj:
|
Za jakies 3lata bede mial 8, a Ty ?
|
Ripper - drogi armanio odpowiem ci cytatem jednego z twoich ex-guildmatow :"Ripper to noob tacy jak on nimi pozostaja na zawsze i nie warto z nimi gadac bo plota glupoty" Niestety nie bede wpadac z toba w polemike, poniewaz jest to strata mojego czasu a w dodatku musialbym z wysokosci mojego IQ znizyc sie do twojego bys rozumial co pisze. A kazdy wie ze skakanie w przepasc grozi smiercia... Nie chcialbm byscie jutro mi tu stawiali swieczki .[*]
|
osz kruca chris masz hunta!
|
@Masloa
To ze jestes ci sie nazbieralo co z cala pewnoscia nie sa bzdury. Koniec gadki |
Ezekiel retired - co moge powiedziec. Troche zal bo odszedl czlowiek z honorem i wiedzacy czego chce. Ja nigdy nie chicalem byc nikomu cierniem w oku jednak w ostatniej naszej wspolnej przygodzie On zaufal komus kto oszukal mnie i go. Wiec szkod aze nie uwierzyl mi i nie chcial mi zaufac ze mówie prawde
|
Nie mial co robic - wrocil do gry. Znalazl pretekst zeby skonczyc - skonczyl. Przynajmniej bedzie mial na jakis czas spokoj z pixelami (przynajmniej w tej formie) =)
|
Ezekiel ? nie znam niestety ; za to znam lolo dziewice i jurka moje proty :)
|
Cytuj:
|
ta dzienks lisu na ciebie zawsze mozna liczyc :) , ale dobrych mam protuw tak wogole he :)
|
@berger
Cóż, nie wiem, o kim oni mówili, ale chyba nie o mnie, bo po imieniem "Ripper" nie znał mnie chyba nikt z nich. Swego czasu byłem innych charem w DB i stąd moje wnioski. Pewnie nie jeden Ripper na Iridii jest, ale może dowiedz się który to ja (zapewniam, że żaden). No... ale skoro nie chcesz się "zniżać" do mojego poziomu (rotfl), to kończymy dyskusję. |
L.Aarmanio- ok
O większego trudno zucha. Jak Ezekiel Burczymucha. :) |
Undead sooray, jezeli ruszysz Masloa, to ja sie toba zajme osobiscie :) I uwierz mi ze jezeli on zostanie zaatakowany albo zginie to ty zginiesz rowniez... tylko ze ciebie bedzie to drozej kosztowac nie smierc 60 lvla :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |