Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Wydarzenia z Berylii (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=98171)

Rev'ico 14-11-2006 23:37

21:49 Corso of Darknes [82]: maggie is bitch
21:49 Zavil [102]: haha

To naprawde smutne , corso który wyzywa maggie niewiedząc nic o niej , tylko po to by sie przypodobac former khsom , naprawde ŻAŁOSNE , BRAVO CORSO pisząc to pokazales jaki jestes GŁUPI:( .

Kajn 14-11-2006 23:42

Troche szacunku szczegolnie dla dziewczyny :<

Guardian anubite 14-11-2006 23:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1080102)
21:49 Corso of Darknes [82]: maggie is bitch
21:49 Zavil [102]: haha

To naprawde smutne , corso który wyzywa maggie niewiedząc nic o niej , tylko po to by sie przypodobac former khsom , naprawde ŻAŁOSNE , BRAVO CORSO pisząc to pokazales jaki jestes GŁUPI:( .

Haha własnie mi się przypomiała sytuacja gdy corso był moim "przyjacielem" , dzwoni domnie na kome i mówi że maggie i clodachu mają taki słodki głosik że można sobie zwalić:D:Dhaha xD a tu wyzywa.. określ się :D:D

Co do tych co odeszli ..hmm? nie wiem.. nie rozumiem ich?! może nie którzy chca podexpic?! może się boją?! nie wiem najlepiej niech sami odpowiedza:D

Wala 15-11-2006 00:20

..........

Igrexou 15-11-2006 00:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajn (Post 1080113)
Troche szacunku szczegolnie dla dziewczyny :<

haha Kajn lovelasie xDD

Clodachu jest facetem to kurde... Corso lubi chłopców? xD tym bardziej 12-letnich? ;d

Corso 15-11-2006 00:26

@Up Wiem właśnie, że Clodachu to chłopak i ma 11 lat , więc to kolejny dowód na to, że Guardian piszę bajeczki , poprostu nienależy jego osoby traktowac poważnie , ma swój świat i tylę. Albo poprostu on lubi chłopców, a boi się przyznać i zgania na innych

@Guardian
Sam siebie już przechodzisz. Twoje bajeczki są coraz to bardziej żałosne. Jeśli Ty miałeś takie skłonności to zachowaj je dla siebie, a nie wplątujesz w to inne osoby. Ty się tam pochwal swoim palkiem robionym w 4 osoby albo kupionym sorcem, którego ci zjechali na wojnie (11lvli mu spadło)

A co do Maggie , to nie mam nic do niej :p Wiem, że jest spoko , ale chciałem ażeby Rizzlaa w końcu z pz wyszedł, a niesiedzicie w tym pz chłopaki i siedzicie. :p

Btw. Widać dziś się udał wam masslog. Z tego co mi wiadomo (tak mówił Gemaro) ubiliście aż 2 noobchary.
Więc wnioskuje, iż zauważyliście że odeszło dziś od was 10 osób ( jak tylko zobaczyli drogę ucieczki nie musząc płacić) Czekaliście aż większości KH nie będzie onnline i zrobiliście massloga 25+ osób i ubiliście 2 noobchary.
Na dobrej drodze do wygrania wojny jesteście. :)

Pozdro:)

Rev'ico 15-11-2006 02:07

00:48 Rev'ico [94]: exiva "aradna
00:49 Aradna is far to the north-west.
00:49 Rev'ico [94]: exiva "aradna
00:49 Aradna is to the north-west.

PUFF
PUFF

Nov 15 2006, 00:48:54 CET Killed at Level 106 by Rizzlaa:cup:

niezdazylem , no cóz maybe next time ^^

Klucio 15-11-2006 08:06

heh.. mam pytanko jaka jest teraz sytuacja we fragach miedzy ls a ruin?:D

PoZdro...

Guardian anubite 15-11-2006 08:43

wkońcu aradna padla:D:D :D:D

Corso@
Ty jestes idiota jescze większym niż tym kretynem co mowilem poprzednio... Juz kazdy słyszał twoją bajeczkę o moim palku ktorego nie było :) a co o to co pisałem wczesniej i się nie kłóć ze kłamię bo jescze się klociles zemną twierdząc że clodachu to dziewczyna:D nie pamiętasz?:D oh jaka szkoda:D Twoj głosik też nie za męski jest ci powiem :D bardziej pod pedalski podjerzdza albo dziecka 10 letniego :) a wiec trzymaj się cieplutko i za nauke się weż a nie głupoty na forum piszesz:D

Vatariel 15-11-2006 11:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Klucio (Post 1080278)
heh.. mam pytanko jaka jest teraz sytuacja we fragach miedzy ls a ruin?:D

PoZdro...

8-5(6?) dla Lifestyle

10 graczy z Ls opuściło do wczoraj swoją gildie bez płacenia.
Sytuacja taka że jest Ruin aktywne w dzień i Ls nie za bardzo może coś zrobić (na open battle mają małe szanse jeśli wogóle mają) więc nadrabiają w nocy...

Nie piszcie o czyjejś orientacji tylko na temat Beryli ;>

@Corso
Miałeś już nie pisać o Guardianie no ale "morda wycieraczka"...

Zanaffar 15-11-2006 14:33

Price list!

Excail ogłsil price list...

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1444901

Rizzlaa, Satamo, Torazur, Aga i Dark Auxerius tylko po 4kk 8o

lol? Czy ruin czuje ze juz wygrało? 8o

Guardian anubite 15-11-2006 14:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zanaffar (Post 1080486)
Excail ogłsil price list...

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1444901

Rizzlaa, Satamo, Torazur, Aga i Dark Auxerius tylko po 4kk 8o

lol? Czy ruin czuje ze juz wygrało? 8o

Nie opłaca się placic bo znowu będa hunted bez powodu w pozniejszych czasach:D
Ps Corso wracam na berylię :D od dziś zaczne :) na thori mam bana :D na pewno ci się ujawnie jak wbije co swoje:)

Corso 15-11-2006 15:03

Prawda Vatariel nie ma co się zniżać do jego poziomu poprostu będę go ignorował. Ale czasem nie moge już wytrzymać jak mi spamuje na komórkę i gg.
I Tylko mam ostatnie pytanie do "pana" Guardiana. Wracasz ... myślisz, że się boję ? Kupiłeś postać ? Czy robisz w 4 dalej ?

Btw. Czas pokaże , narazie tylko 10 osób odeszło z LS. Widać, że LS jest tym z irytowane i będzie teraz chyba częściej onnline , co może prowadzć do Open battle. Gdyby przegrali ten open battle myślę, że mogli by się już nie pozbierać, więc czekają , tylko na co ?

Guardian anubite 15-11-2006 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1080522)
Prawda Vatariel nie ma co się zniżać do jego poziomu poprostu będę go ignorował. Ale czasem nie moge już wytrzymać jak mi spamuje na komórkę i gg.
I Tylko mam ostatnie pytanie do "pana" Guardiana. Wracasz ... myślisz, że się boję ? Kupiłeś postać ? Czy robisz w 4 dalej ?

Btw. Czas pokaże , narazie tylko 10 osób odeszło z LS. Widać, że LS jest tym z irytowane i będzie teraz chyba częściej onnline , co może prowadzć do Open battle. Gdyby przegrali ten open battle myślę, że mogli by się już nie pozbierać, więc czekają , tylko na co ?

Spamuje na gg czy komórke ty jesteś załosny sam z siebie czy ktoś ci to podpowiada... HAHAHAHAHA nigdy do ciebie kretynie nawet nie napisałem na komorkę zawsze to ty dzwoniłes przydupasie nie tylko do mnie do rev'ica też keidyś dzwoniłes:) na gg ci spamuje dziwne ostatnia nasza rozmowa zaczęta przez ciebie 21:59:33 Corso of darknes (GG# 4235283)
macius
21:59:37 Corso of darknes (GG# 4235283)
siemanko
co jest ?;d

i dostałeś blokade aż do teraz więc prosze cię ale nie kłam na forum bynajmniej

Corso 15-11-2006 15:58

14:51 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Xije Ca'Pone. He was killed by Zakke drulle.

Chyba komuś się nudziło. Noobchar atk :D

Etan Marth 15-11-2006 17:43

Cytuj:

Zal mi takich: dolaczaja a potem szybko uciekaja niech se ida na ots'y ;<
Cytuj:

Nom... troche ich odeszło... no ale cóz, moze gdy zobaczyli siłe kh a raczej ruinsów to sie troche speniali "z pozdrowieniami dla nich", zreszta kto by sie nie przestraszył gdyby zobaczył ponad 30 osób 90lvl+.... po drugie była podobno mowa ze teraz kazdy ma szanse zeby "ZA DARMO" wyjsc z gildii a co sie za tym ciagnie odejsc z wojny... wiec jak widac pare osób to wykorzystało...

PzDr...
Jezeli jestes taki cwany, to moze dowiedz sie, ze sam nie odszedlem, tylko ktos mnie wywalil, pozniej nie majac odwagi sie do tego przyznac. Ale jezeli mnie tam nie chca, to po co wracac? A ze zrobili to przed price lista to juz tylko ja zaoszedzilem hunta czy tam placenia.

Rev'ico 15-11-2006 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corso (Post 1080522)

z kąd wiesz ze moglibysmy sie niepozbierac? masz jakiegos tajnego szpiega? 8o a te osoby ktore odeszly to albo zostali kicknieci albo odeszli poniewaz niebyli przydatni ( nieliczac geralta , on odszedl z wlasnej woli :P )

Han 15-11-2006 19:06

ja tam na razie nie mam gildi bo mnie na takim lvl nikt przyjąć nie chcial by

Smutne nie?

Nirvy 15-11-2006 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Han (Post 1081093)
ja tam na razie nie mam gildi bo mnie na takim lvl nikt przyjąć nie chcial by

Smutne nie?

Tak , już od pół godziny płacze bo co to za okrucieństwo;( .

Szkut 15-11-2006 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1080868)
Jezeli jestes taki cwany, to moze dowiedz sie, ze sam nie odszedlem, tylko ktos mnie wywalil, pozniej nie majac odwagi sie do tego przyznac. Ale jezeli mnie tam nie chca, to po co wracac? A ze zrobili to przed price lista to juz tylko ja zaoszedzilem hunta czy tam placenia.

To juz inna sprawa jakbym wiedzial bym tego nie mowil sry

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11.