![]() |
21:49 Corso of Darknes [82]: maggie is bitch
21:49 Zavil [102]: haha To naprawde smutne , corso który wyzywa maggie niewiedząc nic o niej , tylko po to by sie przypodobac former khsom , naprawde ŻAŁOSNE , BRAVO CORSO pisząc to pokazales jaki jestes GŁUPI:( . |
Troche szacunku szczegolnie dla dziewczyny :<
|
Cytuj:
Co do tych co odeszli ..hmm? nie wiem.. nie rozumiem ich?! może nie którzy chca podexpic?! może się boją?! nie wiem najlepiej niech sami odpowiedza:D |
..........
|
Cytuj:
Clodachu jest facetem to kurde... Corso lubi chłopców? xD tym bardziej 12-letnich? ;d |
@Up Wiem właśnie, że Clodachu to chłopak i ma 11 lat , więc to kolejny dowód na to, że Guardian piszę bajeczki , poprostu nienależy jego osoby traktowac poważnie , ma swój świat i tylę. Albo poprostu on lubi chłopców, a boi się przyznać i zgania na innych
@Guardian Sam siebie już przechodzisz. Twoje bajeczki są coraz to bardziej żałosne. Jeśli Ty miałeś takie skłonności to zachowaj je dla siebie, a nie wplątujesz w to inne osoby. Ty się tam pochwal swoim palkiem robionym w 4 osoby albo kupionym sorcem, którego ci zjechali na wojnie (11lvli mu spadło) A co do Maggie , to nie mam nic do niej :p Wiem, że jest spoko , ale chciałem ażeby Rizzlaa w końcu z pz wyszedł, a niesiedzicie w tym pz chłopaki i siedzicie. :p Btw. Widać dziś się udał wam masslog. Z tego co mi wiadomo (tak mówił Gemaro) ubiliście aż 2 noobchary. Więc wnioskuje, iż zauważyliście że odeszło dziś od was 10 osób ( jak tylko zobaczyli drogę ucieczki nie musząc płacić) Czekaliście aż większości KH nie będzie onnline i zrobiliście massloga 25+ osób i ubiliście 2 noobchary. Na dobrej drodze do wygrania wojny jesteście. :) Pozdro:) |
00:48 Rev'ico [94]: exiva "aradna
00:49 Aradna is far to the north-west. 00:49 Rev'ico [94]: exiva "aradna 00:49 Aradna is to the north-west. PUFF PUFF Nov 15 2006, 00:48:54 CET Killed at Level 106 by Rizzlaa:cup: niezdazylem , no cóz maybe next time ^^ |
heh.. mam pytanko jaka jest teraz sytuacja we fragach miedzy ls a ruin?:D
PoZdro... |
wkońcu aradna padla:D:D :D:D
Corso@ Ty jestes idiota jescze większym niż tym kretynem co mowilem poprzednio... Juz kazdy słyszał twoją bajeczkę o moim palku ktorego nie było :) a co o to co pisałem wczesniej i się nie kłóć ze kłamię bo jescze się klociles zemną twierdząc że clodachu to dziewczyna:D nie pamiętasz?:D oh jaka szkoda:D Twoj głosik też nie za męski jest ci powiem :D bardziej pod pedalski podjerzdza albo dziecka 10 letniego :) a wiec trzymaj się cieplutko i za nauke się weż a nie głupoty na forum piszesz:D |
Cytuj:
10 graczy z Ls opuściło do wczoraj swoją gildie bez płacenia. Sytuacja taka że jest Ruin aktywne w dzień i Ls nie za bardzo może coś zrobić (na open battle mają małe szanse jeśli wogóle mają) więc nadrabiają w nocy... Nie piszcie o czyjejś orientacji tylko na temat Beryli ;> @Corso Miałeś już nie pisać o Guardianie no ale "morda wycieraczka"... |
Price list!
Excail ogłsil price list...
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1444901 Rizzlaa, Satamo, Torazur, Aga i Dark Auxerius tylko po 4kk 8o lol? Czy ruin czuje ze juz wygrało? 8o |
Cytuj:
Ps Corso wracam na berylię :D od dziś zaczne :) na thori mam bana :D na pewno ci się ujawnie jak wbije co swoje:) |
Prawda Vatariel nie ma co się zniżać do jego poziomu poprostu będę go ignorował. Ale czasem nie moge już wytrzymać jak mi spamuje na komórkę i gg.
I Tylko mam ostatnie pytanie do "pana" Guardiana. Wracasz ... myślisz, że się boję ? Kupiłeś postać ? Czy robisz w 4 dalej ? Btw. Czas pokaże , narazie tylko 10 osób odeszło z LS. Widać, że LS jest tym z irytowane i będzie teraz chyba częściej onnline , co może prowadzć do Open battle. Gdyby przegrali ten open battle myślę, że mogli by się już nie pozbierać, więc czekają , tylko na co ? |
Cytuj:
macius 21:59:37 Corso of darknes (GG# 4235283) siemanko co jest ?;d i dostałeś blokade aż do teraz więc prosze cię ale nie kłam na forum bynajmniej |
14:51 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Xije Ca'Pone. He was killed by Zakke drulle. Chyba komuś się nudziło. Noobchar atk :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja tam na razie nie mam gildi bo mnie na takim lvl nikt przyjąć nie chcial by
Smutne nie? |
Cytuj:
Tak , już od pół godziny płacze bo co to za okrucieństwo;( . |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11. |