![]() |
A moje zdanie jest takie na temat Mateusza i Harmonii
Po 1: Harmonia jest moim zdaniem największym noob serwerem Po 2: Po co zakładacie temat o MDW? Żeby mu sie podlizać. Chyba myślicie, że zobaczy te wasze żałosne posty iże da wam itemy... żal Po 3: MDW nie wbiłby tego lvl'a który ma na serwerze non-pvp. Dlaczego? Ponieważ miałby masowe relogi. Ja nie mówię, że łatwo jest wbić taki lvl na non-pvp bo łatwo nie jest i mam do niego szacunek. Po 4: Widzę, że wszyscy gracze Harmonii są w nim zakochani. Ja proponujcie załóżcie gildie "Mateusz Dragon Wielki - Pachoły" Po 5: Dla tych debili co nie wiedzą czemu MDW ma w profilu na tibia.com: "Visit www.tibiabr.com supported fan site." Odpowiedź jest bardzo prosta. Ponieważ MDW tzw. reklamuje Brazylijską stronę Tibii, a za to Brazole kupują mu pacca... Zresztą kilka innych h-lvli reklamuje tą strone np. Seromontis z Hiberny, Tripida z Astery, Cachero z Calmery. Dziękuje za uwagę |
Cytuj:
1. Jeśli harmonia jest największym noob-servem to czemu jest tu największy zbiór high-lvli, czemu ferumbras został zabity już 3 razy, raz ghazbaran i drugie w tibi wykonanie POI? A to, że na harmonii są noobki którzy myślą że dostaną itemy to nic nie oznacza, na każdym servie są nooby. 2. To chyba nic dziwnego, że założono temat o graczu z najwyższym lvlem. Gdyby nie było tego tematu to ludzie zakładali by 50 osobnych tematów o nim. 3. Może by wbił, a może by nie wbił. To takie gadanie co by było gdyby. Też mogę powiedzieć, że gdybym grał w tibię parę lat wcześniej to dziś byłbym najlepszy. 4. Wystarczy temat:p. Poza tym czytając posty jakoś nie widzę by wszyscy go uwielbiali. 5. Gdybyś ty miał szansę dostać pacca za free to byś nie reklamował br? |
Cytuj:
Do 2: Obecnie MDW nie jest najwyższym h-lvl'em w Tibii:) Do 3: Nie sądze, żeby wbił aż taki lvl. Ponieważ każdy zalicza dedy od graczy. Do 4: Przeczytaj 1/3 tematu to sie przekonasz. Do 5: Czy ja powiedziałem, ze bym nie reklamował?:D Gdyby była taka propozycja to nikt by nie pogardził pacc'em za free. Pozdrawiam |
Pawlinho znowu mógłbym ci odpowiedzieć na te 5 zdań, potem znowu ty na moje 5 i tak w kółko :p. Ale żeby nie było, że jestem noobem odpowiem na 2: Wtedy najlepszy był MDW.
Sory za to przykro.pl, ale trochę wkurza mnie to, że większość ludzi ma takie złe zdanie o harmonii. Jakby zapytać graczy jaki jest największy noob-serv to 80% odpowiedziałoby, że harmonia :(. A według mnie wcale tak nie jest. |
No ale widzisz, że według większości jest...
|
Ten Mateusz Dragon Wielki to noob sam ja kiedyś gralem na tym serverze i ogólnie pełno tam NOOBÓW typu blokując cię właśnie przez takie coś dedłem kiedy grałem na harmonii to nudny świat zawalony Noobkami. Znam OTSA na którym tylko sie pekuje i jest tam konto jedno na którym wszyscy grają po stronie zielonych, albo czerwonych i na tym koncie są najsłynniejsi gracze i w tym pechowy Mateusz Dragon Wielki jest tam też GoblinSworder, który ma około 200 lvl na jakims innym serverze.
|
Nie moze byc noobem. Na harmoni jest najlepszy team w calej tibii.
Jako pierwsi zabili mnostwo bossow, poi quest. Wiec nie piszcie takich bzdur ze noob serv Co do MDW. Dlaczego niby noob ? Jak dla mnie to noobami sa te osoby ktore pisza "mdw to noob bo gra na non pvp" No i co z tego ? Sa 3 typy serverow i kazdy wybiera co lubi. |
No Temat Raczej Już Do Kasacji Nie Powinno To Kogo Interesować Jak Mateusz Gra Kiedyś U Niego Kupowałem Itemy To Miałem (zaszczyt) z nim Porozmawiać, Miałem Go W Tym Czasie Jak Jeszcze Grał Na Vip...
Z Twgo Co Zobaczyłem On Nie Grał Cały Dzień Od 2.00 do 24.00 Albo Coś W tym Stylu On Expi Efektownie Nie Masowo Jedni Expią Na Dragach Na 70 Lv I Biją 71 W 2 Tyg. A Inni Biją Ten Lv W 2 Dni Albo W Jeden Ale Tamci Grają Cały Dzień A Ci Nie To Tylko I Wyłacznie Jego Sprawa.. Powinniście Się Zainteresować Swoimi Postaciami Ty Tylko Nimi.. Wbić 300 Lv To Nie Problem Na Non-Pvp nie chodzi mi to to że bym tak wbił ale łatwiej bo nie masz innych zmartwień ale co ja będę P i e r d o l i ł |
mdw mieszka w lodzi moj kumpel go zna i jest mdw normalnym kumplem.
A tak o tym opisie z tibiabr.com... zwroccie uwage, ze seromontis tez ma tibiabr.com |
Cytuj:
Nie wiesz co mówisz chyba... Jak byś przeczytała coś o Mateuszu to byś sie dowiedziała a nie nawalasz bez sensu i to jeszcze gówno prawda... Czytałem jego wywiad i nie jest to typ TIBI maniaka.On studiuje na codzień , a gra jak mu sie zachce . Będzie grał w tibie dopuki będzie miał z tego przyjemność... Wienc się zastanów co piszesz. |
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Nie pisz tak bo to co napisałeś i w jaki sposób to napisałeś, aż odrzuca i jestem pewien że 90% forum, ten post olało. Mowie tu w każdym wyrazie duża litera na początku. |
... Kurde zapomniałem co miałem napisac ;(
|
Z tym tibiabr chodzi oto, ze najlepsi gracze ustalaja z adminami tamtej strony, ze beda mieli ich reklame w commencie a oni im kupuje pacca.
Proste ;pp niezly biznes |
Cytuj:
2. Bo jest w czołowce wzgledem lvla 3. Seromontisowi sie udalo to czemu jemu nie 4. Tak zakochani sa ludzie typu ,, Please items " 5. Wow bystry jestes |
Mateusz już raczej nie gra na Harmonii. Ostatnio robił wt z harmonii na xerene. Loguj sie on tylko po to aby iść na POI.
|
Name: Mateusz Dragon Wielki
Comment: The fastest and safest way in Tibia to complete The PoI quest \/ ThreadID 1501845 ~~Visit www.tibiabr.com supported fan site.~~ Co ten pvp God dostaje za reklamowanie tibiabr.com? Free Pacc or somethink?:confused: |
Cytuj:
yyy.... nic nie dostaje... ktos zalozyl o mdw temat a wy odrazu ze mu sie podlizuje lol... wescie sie nad soba zastanowcie.. zazdroscicie komus czy jak?; s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie level się liczy tylko człowiek, czytając ten post uświadom to sobie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oj, opłacało by się, jak pełno zapaleńców wchodzi po 5x dziennie x liczmy 2000 osób na dane konta MDW, z czego ciekawości wchodzi 0,5 osoby dziennie na tibia.pl = 50 odwiedzin Tibia.pl? Tylko że teraz już not supported funsite, więc mogą sobie w dupe biznes wsadzić nawet jak by chcieli=D |
Cytuj:
|
:p
:DA nawiązując do tematu! MDW teraz najlepszy w całej tibii..! A co roBił..? Po prostu !(nie expił)! ;P :D
|
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=173899 |
Tak jasne, wiadomo jak to jest. Teraz i jedna i druga strona twierdzi ze to wina drugiej strony. Ale mysle ze to jednak wina Tibia.pl, po prostu tak juz to w Polsce jest. Sad sadem, ale sprawiedliwosc musi byc po naszej stronie.
|
Azobaty
Ty Cwaniaku :P |
sorry , double post , skasujta plax
|
Cytuj:
moze dlatego ze tibia.pl nigdy nie byla supported fUnsite , a zalozmy fansite? |
@1 i 3 up
GejloGERY NIE WLaZIC!!! |
nie podniecac sięęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!X(
to że MDW ma +300 lvl to nie znaczy że wszyscy mają naraz mieĆ orgazm!X( ja mam 15 lvl i się nie podniecam!X( |
@up
przestań spamować tymi keyloggerami! |
jak mdw gra na xerenie to niech do mnie napisze ;d
|
sorry ale jakoś tych informacji nie widze ;o?
|
jak by grał na PVP to za ch*** nie wbił by takiego LVL za to dla mnie pro Graczem:) jest Seromontis i to gra jeszcze na PVP i ostatnio dostała wpie**** ale jest Drugim Pro Graczem na świecie w tibi Ale Mateuszowi tez gratuluje takiego osiągnięcia
|
[lol2]
jak czytam większosc waszych postów to mnie krew zalewa ... według mnie Mateusz wybrał non-pvp bo po co mu cos takiego w co np. sie wjebal Taifun, czy PA na Arcanii, grać sie nie da ;( :baby: whatever cieszcie sie ze to polak a nie brazol ^^:D:D:D:D |
Cytuj:
nic nie wiesz, swiat non-pvp jest prostrzy twoimi oczami, dopiero po kilku latach gry po kilkudziesieciu/set lvlach zauwazysz ze to nie jest co daje ci prawdziwa satysfakcje dlatego mat juz nie gra |
lol xD
Cytuj:
ech tak to jest byc noobem. podniecac sie mdw spamowac fory. jak co to ten dzial jest dla harmoni noobie to ze masz wysoki lvl to nie rob z siebei kretyna X( |
@sopko sorcerer
widzę że od zaczałeś tępić fanów MDW, on i tak odszedł już do historii więc co w tym złego? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:45. |