Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

Robin_Boot 20-05-2007 19:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1441482)
I jeszcze nie rozumiesz co do Ciebie pisze. Szkoda...

btw: Ciekawe, że mieszkasz na stadionie, i szkoda że napisałeś to tylko ze względu na mój podpis i avatar.

hej hej spokojnie..no offence..

ps.myslalem ze jestes fanem, pozatym gdzie wyczytales ze mieszkam na stadionie?

Poznanski Rycerz 20-05-2007 20:31

.....

Robin
Wow, w takiej dzielnicy mieszkales? Ja cie podziwiam, musisz byc boski, WOW. nastolatki beda piszczec jak im to powiesz bez kitu. Respect.

@down
IRONIA!

Tomorro(Sarloon madex) 20-05-2007 20:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poznanski Rycerz (Post 1441589)
Robin
Wow, w takiej dzielnicy mieszkales? Ja cie podziwiam, musisz byc boski, WOW. nastolatki beda piszczec jak im to powiesz bez kitu. Respect.

No i huj że tam mieszkał?
Jest to w jakis sposób związane z tematem?:>

Sesef 20-05-2007 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Robin_Boot (Post 1441472)
lil ale ja przynajmniej trzy miechy mieszkalem na Upton Park...jesli wiesz co mam na mysli :p (gorszej dzielnicy chyba nie ma...ale klubik faktycznie fajny)

to cos zlego ze mam dusze patrioty? mimo ze to tylko nedzna gra...lil:baby:

Trudno zrozumieć, że rozbiory się skończyły i walka o niepodległość jest zbędna. Po za tym to jest tylko gra, dzieje ci się krzywda jak Ciebie w tibi ubijają??? NIEEE, to tylko ciąg nic nie znaczących bitów, trzeba umieć oddzielać RL life od gry.

Nodin_Cord 20-05-2007 21:58

Open Battle 17 Maj

Coś FAGowi nie poszło w Opence 17 Maja. Kilka razy oglądałem na tibicams filmik i nadal nie rozumiem dlaczego aż tak dostali w du**.8o

shaiboos 20-05-2007 22:17

@up
Stało się to samo co podczas poprzedniej wojny się działo (bynajmniej na początku). Znowu niewytłumaczalne porażki. Teoretycznie wyrównane szanse (lub nawet przewaga FAGu) a kończy się sromotną porażką.

Może to efekt różnicy jakościowej składów obu stron. FaG to masa ludzi, ale dużą część stanowią Knighci, których skuteczność na wojnie powiedzmy sobie szczerze jest zdecydowanie ograniczona. W Romie za to jest dużo dobrych sorców i paladynów.

Robin_Boot 20-05-2007 22:38

moja sugestia jest taka: zainwestujcie w mass logi, zadna openka nie jest tak pewna jak niespodziewany atak...

Bartasss 20-05-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Feliex1 (Post 1441212)
padlem bo dostalem kicka nawet sie uleczyc nie moglem, nacisnąłem na mape i kick zal n/c
no to ladnie sobie wróciłem do gry grr

Tak, przyznaj sie ze jestes noob, i robisz pz w dzien zal.pl n/c itd

nie wiem jak ty sie znalazles w fagu

Nodin_Cord 20-05-2007 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Robin_Boot (Post 1441909)
moja sugestia jest taka: zainwestujcie w mass logi, zadna openka nie jest tak pewna jak niespodziewany atak...

Moim zdaniem mass logi sa OK tylko kto da sie na nie wrobic bo teraz przeciez mało kto expi...:D

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 20-05-2007 23:35

Mass log wcale nie jest taki "pewny"... Na edron w 2 mass logach oni stracili 2 osoby, a my 10~...

Robin_Boot 20-05-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1442058)
Mass log wcale nie jest taki "pewny"... Na edron w 2 mass logach oni stracili 2 osoby, a my 10~...

piaty dlaczego Twoj char biega teraz w ROM-ie?

Feliex1 21-05-2007 00:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartasss (Post 1441917)
Tak, przyznaj sie ze jestes noob, i robisz pz w dzien zal.pl n/c itd

nie wiem jak ty sie znalazles w fagu

zal to ty jestes nie zrobilem pz umyslnie tylko zszedl jakis nub z rs na te samo kratke gdzie byl tam chyba wyvern juz nawet nie pamietam nacisnąlem i trafilo na tego rs a nie na monstera wiec zamknij ryj jak nie wiesz jak bylo tak nawiasem jak ty sie znalazles w fagu skoro sam kurwa expiles w dzien cwianiaku podczas wojny i dlatego padles zal.pl n/c itd pasi ?

H.L 21-05-2007 00:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Robin_Boot (Post 1442119)
piaty dlaczego Twoj char biega teraz w ROM-ie?

Bo jest backstabberem :)

Raks Ninja 21-05-2007 00:21

@Feliex

To mam do ciebie takie pytanie bo widzialem ze siedziales z nami na vencie. Czy ty jestes kurwa gluchy czy opuzniony i nie rozumiesz co to znaczy ze nikt ma nie ruszac pizdy z pzta? A jak cie sfedza palce i musisz dotykac strzalek na klawie to najlepiej sie nie loguj.

Sting_Ninja 21-05-2007 00:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja (Post 1442186)
@Feliex

To mam do ciebie takie pytanie bo widzialem ze siedziales z nami na vencie. Czy ty jestes kurwa gluchy czy opuzniony i nie rozumiesz co to znaczy ze nikt ma nie ruszac pizdy z pzta? A jak cie sfedza palce i musisz dotykac strzalek na klawie to najlepiej sie nie loguj.

Owned! :D hahah

Hanys_Kce 21-05-2007 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raks Ninja (Post 1442186)
@Feliex

To bylo mocne :D
Ale niektorzy musza se troche przyexpic :p

kidler 21-05-2007 01:13

Hahahahahahaa Raks zabiłeś mnie tym postem. _./

Egzekutorrr 21-05-2007 08:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Feliex1 (Post 1442168)
zal to ty jestes nie zrobilem pz umyslnie tylko zszedl jakis nub z rs na te samo kratke gdzie byl tam chyba wyvern juz nawet nie pamietam nacisnąlem i trafilo na tego rs a nie na monstera wiec zamknij ryj jak nie wiesz jak bylo tak nawiasem jak ty sie znalazles w fagu skoro sam kurwa expiles w dzien cwianiaku podczas wojny i dlatego padles zal.pl n/c itd pasi ?

No, ale i tak znoobiles i sie nie tlumacz.

Nodin_Cord 21-05-2007 08:56

@Feliex

A jeszcze przed tym jak padłeś widziałem jak expisz na PoH-u ;)
Ale cóż każdemu mała wpadka może sie zdażyć byle nie cały czas :o

Kakalaka222 21-05-2007 09:13

To Feliex po raz 3 podajże 100 lvl odrabia. ;)

Tomorro(Sarloon madex) 21-05-2007 09:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nodin_Cord (Post 1442369)
@Feliex
Ale cóż każdemu mała wpadka może sie zdażyć byle nie cały czas :o

Dokładnie to chciałem własnie napisac ;)

Bartasss 21-05-2007 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Feliex1 (Post 1442168)

Powiem Ci jedno wy*******aj do szkoly, bo tibia nie jest dla ciebie stworzona,
powiedz mi kiedy expilem i padlem ?? plx szybko bo musze sie dowiedziec, moze wtedy mialem hacka

Dadi 21-05-2007 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Robin_Boot (Post 1441909)

Takowe trzeba jeszcze potrafic organizowac :p

Issytarus 21-05-2007 11:46

@FAG
Ladna popisuwe walicje kazdy po sobie jedzie pierwszo bartass po feliexie pozniej na odwrot teraz jeszcze raks sie dolonczyl widac co z wa za gildia .. nie dziwie sie ze ciagle przegrywacje
pamietam jak jeszcze wczesniej sting jechal po eldero i po wszystkich nowych osobach w fagu pozniej na odwrot i jeszcze wogle bylo takich sprzeczek troche nie rozmumiem was wogle, wy wiecie wogle ze jestescie gildia?
i co z tego wynika macie sie wspierac a nie dolowac?
i to jeszcze na publicznym forum no zal na maxa jak dla mnie
no i co z tego ze feliex zrobil pzta i padl? no zrobil go nie umyslnie kazdemu moze sie zdarzyc tak samo padl przez kicka i co to jego wina? taki bartass na 69lvlu to by bez kicka padl w tyle czasu co feliex na kicku do tego swoim najtem tez ciekawe jak by sie spisal bo nigdy nie widzialem jakiegos nadzwyczajnego pvpa bartasa na knightcie czy na sorku.
aa bartas odnosnie tego tam twego deda to moze dla feliexa chodzilo o to ze kiedys tam na d lairze jakims expiles i cie zajebali pamietam cos w tym stylu ze bylo czy to moze od dragona juz z reszta malo wazne ale w kazdym badz razie os takiego mialo miejsce
a teraz dalej co do tego pojazdu po sobie lapiecje to ze jak tak piszecie to taki kidler, doneq i zevs beda to nakrecac abyscie sie bardziej sklucili ?
kurwa ludzie pomyslcie troche
@Ninja squad
no znow teoria kogos tam sie potwierdza jak sie wypowiada jeden to zaraz reszta ninja pewnie to jest tak siedzicie se na vento i
raks" siema sting napisalem dzis posta moglbys napisac tez i ty odnosnie mego posta aby udac ze jestem fajny"
sting"no jasne ale pozniej i ty tez masz napisac posta jak bedzie trzeba zeby z kolei ja tez byl niby fajny"
raks" no ok ale czy to nie teraz kolei jojo ninja? "
sting" no moze juz nie pamietam , ee wyjdziesz za godzine mi dupe wylizac"
rask " no jasne"

jak zaczelismy temat kto znubil w czym to sting pamietasz wogle ze ty hara zrobiles we 2-3 osoby? gral tam garo, bekas i ktos chyba jeszcze czy to nie jest nubienie ze samemu nic nie osiognoles, za czasow jeszcze kiedy gralem znalem feliexa , ciebie i wogle troche tych ludzi znalem, feliex przynamniej nigdy nie sharowal a ty?
nie zebym kogos bronil ale takie sa fakty i nic tego nie zmieni

btw przestancie jechac po sobie bo napisze do modkow i kolejny temat wam skasuja

Issytarus 21-05-2007 12:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 1442497)
HAHAh ja nie wiem skad cieciu jebany takie info dostajesz. Ale zadne gamy wafle nie graly nigdy na moim charze. Jedyna osoba ktora miala passy przez bodajze 3 dni jak dobijalem 100 lvl to byl moj rl Ryin~.
A feliex z tego co wiem nie gra sam :) I powiedz mi mr. wszystko wiem o Aurea czy jak zrobil pzta i go pizgali juz to by 100 najtem uciekl jakby kicka nie mial?
Pierdolisz 3 po 3 a chu*a wiesz.
~~Co do jezdzenia po eldero czy feliexie.
Niepomyslales ze to ze jedziemy swoich ziomow z gildi to moze byc czescia naszej gry na forum? Niektorzy nie zostali obdarowani mozgiem :) Szkoda.

nie no teraz to na maxa mnie rozwaliles, jedna osoba ma pasy do stinga tak ? uime to bardzo prosto i najlagodniej jak potrafie HAHAHAHAHA
co do feliexa nie mam pewnosci w 100%-ntach ale musialby to niezle ukrywac ze nie gra sam poniewaz znalem go dosyc dobrze i na vento jesli ktos siedzial pod name feliex to tylko jedna osoba
co do tego ze na 100lvl ek nie dalby rady uciec to by sie okazalo mial pzta tylko na 1 min a nie na 15 takze mialby szanse po za tym feliex zrobil te setke bardzo szybko biorąc pod uwage ze jest najtem i ze gral sam zeby dali mu troche dluzej poexpic na pewno w mik by wbil duzo wyrzszy lvlek bo lubi robic pg : )
dam taki przyklad gdy feliex mial jeszcze 60lvl dark mort mial 75~, solidbaka 95~, gruzin 100~, nokis 90~ a jakies 3-4 miechy temu gdy jeszcze feliex nie mial hunta lvle wyglądaly mniej wiecej tak feliex 100ek, dark mort 90~, solidbaka 104~, gruzin 105~rp, nokis 110~ i przypominam ze jeszcze wtedy takze dark mort, nokis, solid nie mieli hunta wiec dla mnie chlopak potrafi grac i kto go zna na pewno nie powie ze to jakis pajac ...

Sting_Ninja 21-05-2007 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Issytarus (Post 1442510)
nie no teraz to na maxa mnie rozwaliles, jedna osoba ma pasy do stinga tak ? uime to bardzo prosto i najlagodniej jak potrafie HAHAHAHAHA
co do feliexa nie mam pewnosci w 100%-ntach ale musialby to niezle ukrywac ze nie gra sam poniewaz znalem go dosyc dobrze i na vento jesli ktos siedzial pod name feliex to tylko jedna osoba
co do tego ze na 100lvl ek nie dalby rady uciec to by sie okazalo mial pzta tylko na 1 min a nie na 15 takze mialby szanse po za tym feliex zrobil te setke bardzo szybko biorąc pod uwage ze jest najtem i ze gral sam zeby dali mu troche dluzej poexpic na pewno w mik by wbil duzo wyrzszy lvlek bo lubi robic pg : )
dam taki przyklad gdy feliex mial jeszcze 60lvl dark mort mial 75~, solidbaka 95~, gruzin 100~, nokis 90~ a jakies 3-4 miechy temu gdy jeszcze feliex nie mial hunta lvle wyglądaly mniej wiecej tak feliex 100ek, dark mort 90~, solidbaka 104~, gruzin 105~rp, nokis 110~ i przypominam ze jeszcze wtedy takze dark mort, nokis, solid nie mieli hunta wiec dla mnie chlopak potrafi grac i kto go zna na pewno nie powie ze to jakis pajac ...

Gruzin to char sprzedawany z 10 razy i zawsze jest w wojnie wiec sie nie dziwie ze nic nie expi. Soldbaka, dark mort, to nooby w chuj. Widze ze masz sie na kim wzorowac :D
Wojna to wojna :)
Lubi robic Pg? Czy nie ma zycia rl? Bo to jest roznica :D

Issytarus 21-05-2007 12:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 1442516)
Gruzin to char sprzedawany z 10 razy i zawsze jest w wojnie wiec sie nie dziwie ze nic nie expi. Soldbaka, dark mort, to nooby w chuj. Widze ze masz sie na kim wzorowac :D
Wojna to wojna :)))

podałem tylko kilka przykładów ale ogólnie takich osób było duzo ktore mialy wiekszy lvl od feliexa a pozniej lataly na podobnych lub mniejszych ale dobra to malo wazne co do gruznia mial szanse expic gdy suave, piraty i rom wygraly wojne ale cos slabo sie do tego przylozyl

Bartasss 21-05-2007 13:20

@Issytarus
Niewiem skad ty wiesz tyle, ale wiekszosc to bzdury, za duzo podsluchujesz noobow z thais...
a co do Felixa to jakby bral czynny udzial w wojny to by wiedzial ze nie mamy wychodzic z pz, ale on jakos nie bieze i jeszcze na zadnym open battle nie widzialem

Raks Ninja 21-05-2007 13:34

@Issytarus

Przykro mi ze pojechalem twoje kolege ale jestem uczulony na debili i to wlasnie przez takie osoby jak Feliex FAG ma na ta chwile takie morale jakie ma. A co do tego ze Feliex wbil szybko 100 lvl, jezeli oceniasz ludzi po lvlu to jest mi ciebie zal a Feliex wlasnie pokazal jaki on jest ogarniety po tej akcji.

Feliex1 21-05-2007 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartasss (Post 1442545)
@Issytarus
Niewiem skad ty wiesz tyle, ale wiekszosc to bzdury, za duzo podsluchujesz noobow z thais...
a co do Felixa to jakby bral czynny udzial w wojny to by wiedzial ze nie mamy wychodzic z pz, ale on jakos nie bieze i jeszcze na zadnym open battle nie widzialem

nie bralem bo zanim weszłem do fagu padlem 2 razy ale mimo to chcialem brac udzial w wojnie ale folari wkurzyl mnie ta objetnoscia wobec nowych mememberow FAG'u na tamten czas wiec uznalem ze dalsza gra nie ma sensu, krotko mowiąc przestalem grac w tibie na okolo 3 miecha no i teraz wracam do gry i mialem zamiar wziasc udzial w wojnie ale taki peszek
Odnosnie tego ze bylo mowione aby z pzta nie wychodzic to po takiej przerwie chialem chociaz troche poexpic na pohu odrobilem lvl no i mialem zamiar przestac expic bo ciagle ktos z romu przylazil i zevs, piaty, gruzin i cervik zaczeli robic na mnie mass logi ale zawsze jakos udalo mi sie ich wyczuc/uciec wiec przestalem praktycznie expic, co do tego mego deda mowilem juz ze przez przypadek tego pzta zalapalem no ale jak ktos nie czai to jego problem, aktualnie jestem wkurzony gleba w taki sposob i dam se spokoj z gra znow na jakis czas ale tym razem na kilka dni i wtedy prawdopodobnie zaczne uczestniczyc w wojnie

@up
ogarnjecie z mojej strony w tym przypadku nie mialo znaczenia bo to byl ulamek sekundy zanim ktos z rsem zszedl w dol w tym samym momencie kiedy naciskalem na monstera wiec nie pierdol ze przezemnie morale FAG'u spadaja

@Jssytarus
napisz mi na priv kim ty wogle jestes

Slide_Aurea 21-05-2007 13:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Issytarus (Post 1442491)
znalem feliexa , ciebie i wogle troche tych ludzi znalem, feliex przynamniej nigdy nie sharowal a ty?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Issytarus (Post 1442510)
dla mnie chlopak potrafi grac i kto go zna na pewno nie powie ze to jakis pajac ...

Znasz Feliexa napewno :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Feliex1 (Post 1442556)
@Jssytarus
napisz mi na priv kim ty wogle jestes

Coś jescze dodać??

NaTA90 21-05-2007 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sting_Ninja (Post 1442516)
Wojna to wojna :)
Lubi robic Pg? Czy nie ma zycia rl? Bo to jest roznica :D

Zamknij sobie pysk pajacu ! Noob to sobie mozesz to raxa powiedziec jak ci pozwoli. Nie znasz ich to nic nie pisz. Jak to sa "nooby" to ty jestes lamus i pizda
Woli sie wzorowac na solidbace niz na tobie

NIE PISZ WIECEJ NA TYM FORUM BO SIE BLAZNISZ TAK SAMO JAK RAKS.

Ps. Gdzie twoi rodzicie cie znalezli, w lesie ?;( ;(

Losari 21-05-2007 14:46

Nata nie chcial bym mowic ale zazwyczaj glupie dzieci jada po starych, co do soli~ i tego 2giego to pajace jakich malo -.- Co do Feliexa to ja nie wiem jak ale widze ze jestes w chuj zdolny, robic missclicki na typach nie wiem jak Ty zaznaczales tego moba ze zaatakowales typa gz just gz -.-
PS. Raksu jestem fajniejszy zalozylem konto miech wczesniej niz Ty haha xD

Bartasss 21-05-2007 14:51

@Nata aka endrox

za to ty ich znasz ?? chyba od strony dupy, bo widze ze duzo lizesz szwedom
( chodzi mi o Gruzina~)

Barrek 21-05-2007 14:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartasss (Post 1442626)
@Nata aka endrox

za to ty ich znasz ?? chyba od strony dupy, bo widze ze duzo lizesz szwedom
( chodzi mi o Gruzina~)

Od kiedy Gruzin~ to szwed =)?

NaTA90 21-05-2007 15:15

Losari Nie jade mu po rodzicahc tylko pytam gdzie go znalezli
Bartas powiedz mi co ja mam wspolnego z gruzinem. Nie znam go i nie wiem czy bede chcial poznac. Dupie to ty komus mozesz wylizac zal

Soldas 21-05-2007 15:32

Siema :D

Lol wegorzycy forum Losek co ty tu robisz. xDD

Bartasss 21-05-2007 15:37

@Barek
po 1. jakbys byl domyslny chodzilo mi o rom
po 2. niewiem na huj sie jeszcze udzielasz...
po 3. ciebie sie nie pytalem

@nata
Hahaha powiedz ze nie lizesz dupy romowca? huauhahu
btw wytlumacz mi slowo "DUPIE"

Russ'el 21-05-2007 15:40

@ up
Drogi Bartasku a Ty nigdy się nie przeliterowałeś ?? :D

Barrek 21-05-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartasss (Post 1442675)
@Barek
po 1. jakbys byl domyslny chodzilo mi o rom
po 2. niewiem na huj sie jeszcze udzielasz...
po 3. ciebie sie nie pytalem

yyyy nie rozumiem ludzi co zamiast pisac Rom, pisza szwedzi...
Przeciez w Romie nie tylko sa szwedzi o.O
A co nie moge sie udzielac ;>?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:07.