![]() |
Cytuj:
|
Arhoax lvl 49
|
Teletubisie mowia [CHAR]Arhoax[/CHAR] papapap B)
|
Arhoax
No i oto mamy kolejny przyklad jak vision wykorzystuje osoby aby zarabiac kase i wygrac wojne, gdy juz sa pewni swego (ze wygraja wojne) pozbywaja sie zbednego balastu - w tym przypadku Arhoaxa. Tak samo bylo z Moczykijem i Qel.
Nie ma nawet czego komentowac...Robcie tak dalej Vision. Teraz zapewne Vision wezmie sie za ich kolegow z Opiekunczych Niedzwiadkow . Vision wymaga aby lojalni ludzie oddawali im postacie do walki a potem ich niszcza, przykre ale prawdziwe |
dokladnie, tak samo huntujac na wspolnej
|
Cytuj:
|
Najgorsze jest wlasnie to ze to jest PRAWDA :(
Oni (vision) robilo to samo z Na Wspolnej, z Vision, a teraz bedzie robic z Opiekunczymi Niedzwiadkami ... Nie ma co ostrzelegac ludzi bo i tak vision ich bedzie starac sie zmusic do tego, a potem ci nieszczesliwcy skoncza tak jak Arhoaxx |
Moczykija hackneli znam go nawet expie z jego kumplem.... A co do Opikuńczych
Niedzwiadów- fajna nazwa xD Ale muszą uwazac |
żal mi was idioci że tak się wyrażę!!
Vision pa , Vision hakerzy , Vision pkerzy. SKOńCZCIE JUż z tym!!!!!!!!!!!!!!!!! To właśnie Duski noobami ubijają 10-50lvle dla zabawy , nie wspominając o większych za nic. To własnie oni hakują te osoby które wspominacie. Więc jakim prawem nie wyżyci bo nie możecie grać na furorze bachory wyzywacie na Vision. |
Cytuj:
w dedzie wtedy tez byla jakas pierdoła a ten UE i tyle B) |
Przed chwila Vision w skladzie: Imargam, Katrila Zwidek Sendrius Yeetro, Efreo, Tarrin Kerrax w poplochu dawalo sobie Tp na Dragon Lair Venore gdy wpadla ildia Wizja i Duskiess :)
TO ZLE MIEJSCE ZLY CZAS, UCIEKAJ RAZ RAZ SA ZA TOBA EJ, CHCA ZATRZYMAC CI SERCE |
Hahaha... :D i bardzo dobrze ;p ale jak dawali sobie TP to ktoś musiał zostac...
|
Nie dziw sie imbecylu ze ci z UE wyku*wil bo sie bal ze zwiniesz cos wiecej a skoro wziales 100 gp to na pewno bral bys co wlezie takze ubil cie w pelni zasluzenie, kazdy noob tak konczy -.-
|
To nie Taifun ma Amazon helmet ktory nalezal do Moczykija swojego czasu, ale Imargam, wnoski wyciagnijcie sami ;d
Cytuj:
|
Cytuj:
Lol gów*no tam było same duperele a akurat nie całkiem on ubił tego kolesia bo w częsci ja i taki jeden 43 ms I nie mi wykur**ł ;p czytaj dokładnie |
Bo zlodziejstwo sie tępi maxymalnie, nie wazne w jakim stopniu, dla mnie taki zlodziej ktory mi zabiera cos gowno wartego jest glupszy i trzeba go bardziej skarcic za glupote. Kto zaryzykuje kradnac 100gp ?
|
Cytuj:
chyba ze chcieli od tylu ich zdzielic ale w to watpie Cytuj:
|
Cytuj:
|
To jak ty zabiles to dojechal cie za skulla o0 a moze ubiles syna jego ciotki z pokrewienstwa 4 stopnia i sie w*****l ? rodzina to rodzina nie ?
|
Te to było tak koles z PK latał to ujebałem w wpadł koles i domnie dawaj lota a ja ze pusty to mnie ujebał
|
Cytuj:
|
Powiedzmy że ta wojna przedstawia się tak jak wczorajszy finał Ligi Mistrzów, k?
|
Kto ma Czas niech wpadnie do dp w Venore zobaczycie jak Ymy chce ukraść Sca typowi.
|
Cytuj:
|
Zrob jakies zdjecia albo cos xD
|
Zaraz może dam Edita z 2 fotka
Edit: Tak ale puzniej przeszedl za typa! ale teraz dal loga zwatpil:S |
z TEGO CO TU WIDZE TO JEST OD *UJA LUDZI A NIE SAM YMY -.-
|
Cytuj:
|
bez urazy ale czego byś sie spodziewal po Polakach ? taki juz nasz naród ze mamy pełno oszustw, kradziezy itp
i co najgorsze na nikim nie robi to juz wiekszego wrazenia.. to codziennosc btw jak z tym SCA ? kto je ma? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pewnie zaraz się posypią komentarze że gówno prawda Ima go haknął popierasz go lizodupie itp.. Spoko jak ktoś tak napiszę to będzie kretem do potęgi bo mój wpis jest o handlu :) To tylko uprzedzenie noobków którzy by pisali bzdury nie zgadzając się ze mną. |
Właścicielowi udało się obronić SCA =) A raczej odkopać :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down ogarniaj.pl |
Cytuj:
|
Sry za to co wczesniej napisałem w tym poście troche mnie poniosło;p
Ale rly to nie jest temat do mowienia o SCA tylko o wojnie Vision vs Dusk~etc;p Btw: Sry za Offtopa. |
Te Nelvotta a ty przypadkiem nie miałeś ostatnio hacka?? Ty masz chyba kuzyna w Krośnie tak?? A co do tych słów pewnego pana wcześniej: Pierwsze sie zastanów a potem pisz! ( do Mat_team)
|
21:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sendrius. He was killed by Lord Sethi. :) |
Cytuj:
Tak masz racje "Pierwsze sie zastanów a potem pisz!".Widzisz różnice pomiedzy Nelvotta, a Old Nelvotta ? I nie interesują mnie ownerzy, ktorzy teraz graja Nelvottą i Senzelem. Ładnie padł Sendrius tylko czasem mi sie wydaje, że ta wojna jest prowadzona przez noob chary dusk~ a nie przez dusk~... co wy o tym sadzicie ?;P |
Cytuj:
Wyluzuj ! To tylko forum o gierce . Nic się nie stało ... Powaga;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33. |