Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Vison vs Duskiness (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126948)

Mihash 24-05-2007 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majkell (Post 1447082)
Żal mi cię, twoje zachowanie jest na poziomie 12 latka, który śmieje się z grzywki, która jest postawiona na żel? Prawie wszyscy powyzej 17 lat maja wlosy do góry, a nie jak jakieś cioty przyklepane do glowy. Nooo ale to nie jest temat o fryzurze, ok. Pomyśl nad tym co piszesz, bo naprawde, stwarzasz wizerunek dziecka.

Zawsze myślałem że wszyscy powyżej 17 roku życia mają ogolone głowy i bujają sie w dresach, ale widocznie się myliłem :(. Stary, nie żebym coś miał do włosów na żelu ale jeżeli twierdzisz że wyśmiewanie czyjejś fryzury jest nie na miejscu to może sam się do tego dostosujesz?

neutral.forum.fighter 24-05-2007 14:53

Arhoax lvl 49

DNX 24-05-2007 15:07

Teletubisie mowia [CHAR]Arhoax[/CHAR] papapap B)

lamerek12 24-05-2007 15:17

Arhoax

No i oto mamy kolejny przyklad jak vision wykorzystuje osoby aby zarabiac kase i wygrac wojne, gdy juz sa pewni swego (ze wygraja wojne) pozbywaja sie zbednego balastu - w tym przypadku Arhoaxa. Tak samo bylo z Moczykijem i Qel.
Nie ma nawet czego komentowac...Robcie tak dalej Vision. Teraz zapewne Vision wezmie sie za ich kolegow z Opiekunczych Niedzwiadkow . Vision wymaga aby lojalni ludzie oddawali im postacie do walki a potem ich niszcza, przykre ale prawdziwe

neutral.forum.fighter 24-05-2007 15:46

dokladnie, tak samo huntujac na wspolnej

Hellraiser 24-05-2007 15:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lamerek12 (Post 1447308)
No i oto mamy kolejny przyklad jak vision wykorzystuje osoby aby zarabiac kase i wygrac wojne, gdy juz sa pewni swego (ze wygraja wojne) pozbywaja sie zbednego balastu - w tym przypadku Arhoaxa. Tak samo bylo z Moczykijem i Qel.
Nie ma nawet czego komentowac...Robcie tak dalej Vision. Teraz zapewne Vision wezmie sie za ich kolegow z Opiekunczych Niedzwiadkow . Vision wymaga aby lojalni ludzie oddawali im postacie do walki a potem ich niszcza, przykre ale prawdziwe

O ile to oczywiście prawda, to ci chłopcy mają lekką obsesje co do swojego mienia i gildi. Ale i też ci co dawają passy, nie są bez winy, juz bym wolał odejść do przeciwnego ugrupowania. Niż bawić się w takie coś,..

lamerek12 24-05-2007 16:03

Najgorsze jest wlasnie to ze to jest PRAWDA :(
Oni (vision) robilo to samo z Na Wspolnej, z Vision, a teraz bedzie robic z Opiekunczymi Niedzwiadkami ...
Nie ma co ostrzelegac ludzi bo i tak vision ich bedzie starac sie zmusic do tego, a potem ci nieszczesliwcy skoncza tak jak Arhoaxx

M@TeUsZeK 24-05-2007 18:23

Moczykija hackneli znam go nawet expie z jego kumplem.... A co do Opikuńczych
Niedzwiadów- fajna nazwa xD Ale muszą uwazac

Mat_team 24-05-2007 18:47

żal mi was idioci że tak się wyrażę!!
Vision pa , Vision hakerzy , Vision pkerzy. SKOńCZCIE JUż z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!

To właśnie Duski noobami ubijają 10-50lvle dla zabawy , nie wspominając o większych za nic.
To własnie oni hakują te osoby które wspominacie. Więc jakim prawem nie wyżyci bo nie możecie grać na furorze bachory wyzywacie na Vision.

M@TeUsZeK 24-05-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat_team (Post 1447715)
Vision pa , Vision hakerzy , Vision pkerzy. SKOńCZCIE JUż z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!

To właśnie Duski noobami ubijają 10-50lvle dla zabawy , nie wspominając o większych za nic.
To własnie oni hakują te osoby które wspominacie. Więc jakim prawem nie wyżyci bo nie możecie grać na furorze bachory wyzywacie na Vision.

W połowie masz racje, Czipsu mnie kiedyś *u*j*e*b*a*ł* za to że zabrałem 100gp z deda ;/ Czy to jest mądre?? Zresztą Zwidek tak samo ale mojego kumpla
w dedzie wtedy tez byla jakas pierdoła a ten UE i tyle B)

YhychybaTy 24-05-2007 19:27

Przed chwila Vision w skladzie: Imargam, Katrila Zwidek Sendrius Yeetro, Efreo, Tarrin Kerrax w poplochu dawalo sobie Tp na Dragon Lair Venore gdy wpadla ildia Wizja i Duskiess :)

TO ZLE MIEJSCE ZLY CZAS, UCIEKAJ RAZ RAZ
SA ZA TOBA EJ, CHCA ZATRZYMAC CI SERCE

M@TeUsZeK 24-05-2007 19:30

Hahaha... :D i bardzo dobrze ;p ale jak dawali sobie TP to ktoś musiał zostac...

Sebcio :) 24-05-2007 19:45

Nie dziw sie imbecylu ze ci z UE wyku*wil bo sie bal ze zwiniesz cos wiecej a skoro wziales 100 gp to na pewno bral bys co wlezie takze ubil cie w pelni zasluzenie, kazdy noob tak konczy -.-

Nicole Sunrise 24-05-2007 19:56

To nie Taifun ma Amazon helmet ktory nalezal do Moczykija swojego czasu, ale Imargam, wnoski wyciagnijcie sami ;d

Cytuj:

M@TeUsZeK 24-05-2007 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :) (Post 1447817)
Nie dziw sie imbecylu ze ci z UE wyku*wil bo sie bal ze zwiniesz cos wiecej a skoro wziales 100 gp to na pewno bral bys co wlezie takze ubil cie w pelni zasluzenie, kazdy noob tak konczy -.-

Lol gów*no tam było same duperele a akurat nie całkiem on ubił tego kolesia bo w częsci ja i taki jeden 43 ms

I nie mi wykur**ł ;p czytaj dokładnie

wrogonastawiony 24-05-2007 20:48

Bo zlodziejstwo sie tępi maxymalnie, nie wazne w jakim stopniu, dla mnie taki zlodziej ktory mi zabiera cos gowno wartego jest glupszy i trzeba go bardziej skarcic za glupote. Kto zaryzykuje kradnac 100gp ?

Maciorqa 24-05-2007 20:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YhychybaTy (Post 1447781)
Przed chwila Vision w skladzie: Imargam, Katrila Zwidek Sendrius Yeetro, Efreo, Tarrin Kerrax w poplochu dawalo sobie Tp na Dragon Lair Venore gdy wpadla ildia Wizja i Duskiess :)

TO ZLE MIEJSCE ZLY CZAS, UCIEKAJ RAZ RAZ
SA ZA TOBA EJ, CHCA ZATRZYMAC CI SERCE

ta.. jakby nie mogli loga strzelic tylko tp se dawali..
chyba ze chcieli od tylu ich zdzielic ale w to watpie

Cytuj:

dobrze gada!

M@TeUsZeK 24-05-2007 21:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony (Post 1447935)
Bo zlodziejstwo sie tępi maxymalnie, nie wazne w jakim stopniu, dla mnie taki zlodziej ktory mi zabiera cos gowno wartego jest glupszy i trzeba go bardziej skarcic za glupote. Kto zaryzykuje kradnac 100gp ?

Ja zabilem to mja zabiłem to mój loot!! Nikogo innego! I gów*o że ma h lvl jak to nie on zabił...

Sebcio :) 24-05-2007 22:02

To jak ty zabiles to dojechal cie za skulla o0 a moze ubiles syna jego ciotki z pokrewienstwa 4 stopnia i sie w*****l ? rodzina to rodzina nie ?

M@TeUsZeK 24-05-2007 22:36

Te to było tak koles z PK latał to ujebałem w wpadł koles i domnie dawaj lota a ja ze pusty to mnie ujebał

PaTrYkOlEK 24-05-2007 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M@TeUsZeK (Post 1448168)
Te to było tak koles z PK latał to ujebałem w wpadł koles i domnie dawaj lota a ja ze pusty to mnie ujebał

Naprawde urzekla mnie twoja historia , ale nie musisz tego pisac przez 3 strony.

Hellraiser 24-05-2007 23:39

Powiedzmy że ta wojna przedstawia się tak jak wczorajszy finał Ligi Mistrzów, k?

Elisabett 24-05-2007 23:53

Kto ma Czas niech wpadnie do dp w Venore zobaczycie jak Ymy chce ukraść Sca typowi.

Mat_team 25-05-2007 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nicole Sunrise (Post 1447836)
To nie Taifun ma Amazon helmet ktory nalezal do Moczykija swojego czasu, ale Imargam, wnoski wyciagnijcie sami ;d

Omg , mógł kupić cokolwiek i mieć ten helmet. Nie twierdze może Ima go haknął nie wiem na 100% ale ogólnie wypowiedziałem się na ten temat i jak widzę mam małe poparciexD

Master of Puppets 25-05-2007 00:06

Zrob jakies zdjecia albo cos xD

Elisabett 25-05-2007 00:18

Zaraz może dam Edita z 2 fotka

Edit:
Tak ale puzniej przeszedl za typa! ale teraz dal loga zwatpil:S

Sebcio :) 25-05-2007 00:19

z TEGO CO TU WIDZE TO JEST OD *UJA LUDZI A NIE SAM YMY -.-

neutral.forum.fighter 25-05-2007 10:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat_team (Post 1448343)
Omg , mógł kupić cokolwiek i mieć ten helmet. Nie twierdze może Ima go haknął nie wiem na 100% ale ogólnie wypowiedziałem się na ten temat i jak widzę mam małe poparciexD

nawet gdybys mial racje i qpil tego amazon helmeta to znaczy ze sympatyzuje ze zlodziejami, popiera ich i wspiera w dalszej dzialanosci rabunkowej

sallceson 25-05-2007 10:22

bez urazy ale czego byś sie spodziewal po Polakach ? taki juz nasz naród ze mamy pełno oszustw, kradziezy itp
i co najgorsze na nikim nie robi to juz wiekszego wrazenia.. to codziennosc

btw jak z tym SCA ? kto je ma?

YhychybaTy 25-05-2007 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez neutral.forum.fighter (Post 1448596)
nawet gdybys mial racje i qpil tego amazon helmeta to znaczy ze sympatyzuje ze zlodziejami, popiera ich i wspiera w dalszej dzialanosci rabunkowej

Dokladnie, popieram Twoje zdanie w 100%

Mat_team 25-05-2007 16:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez YhychybaTy (Post 1448779)
Dokladnie, popieram Twoje zdanie w 100%

O ile mi wiadomo na Tibia.pl nie ma liczników postów , więc po co piszesz bez sensowne wypowiedzi w których uzasadniasz swoją głupotę. Nie mam na Furorze żadnego dużego lvla , nie sympatyzuję z żadną gildią i wyrażam się neutralnie. W moim przekonaniu jeżeli punkt A ukradnie B przedmiot x to punkt C kupując od A x nie jest niczemu winien. A to właśnie poparliście , a co ma do rzeczy kto od kogo i co kupuję.
Pewnie zaraz się posypią komentarze że gówno prawda Ima go haknął popierasz go lizodupie itp.. Spoko jak ktoś tak napiszę to będzie kretem do potęgi bo mój wpis jest o handlu :) To tylko uprzedzenie noobków którzy by pisali bzdury nie zgadzając się ze mną.

Brahu 25-05-2007 16:40

Właścicielowi udało się obronić SCA =) A raczej odkopać :p

Grzegol 25-05-2007 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat_team (Post 1449002)
O ile mi wiadomo na Tibia.pl nie ma liczników postów , więc po co piszesz bez sensowne wypowiedzi w których uzasadniasz swoją głupotę. Nie mam na Furorze żadnego dużego lvla , nie sympatyzuję z żadną gildią i wyrażam się neutralnie. W moim przekonaniu jeżeli punkt A ukradnie B przedmiot x to punkt C kupując od A x nie jest niczemu winien. A to właśnie poparliście , a co ma do rzeczy kto od kogo i co kupuję.
Pewnie zaraz się posypią komentarze że gówno prawda Ima go haknął popierasz go lizodupie itp.. Spoko jak ktoś tak napiszę to będzie kretem do potęgi bo mój wpis jest o handlu :) To tylko uprzedzenie noobków którzy by pisali bzdury nie zgadzając się ze mną.

Gówno prawda Ima go hacknął popierasz go lizodupie B)

Hare_Krishna 25-05-2007 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzegol (Post 1449222)

Jesteś kretem do potęgi bo jego post jest o handlu.:cup:

@down

ogarniaj.pl

Masywny_Titania 25-05-2007 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grzegol (Post 1449222)

A ty za to jestes tak zapatrzony w duss, ze jak ktos ma odmienna opinie na ich temat, to od razu od lizodupow itd wyzywasz-.-

Nelvotta 25-05-2007 21:10

Sry za to co wczesniej napisałem w tym poście troche mnie poniosło;p

Ale rly to nie jest temat do mowienia o SCA tylko o wojnie Vision vs Dusk~etc;p

Btw: Sry za Offtopa.

M@TeUsZeK 25-05-2007 22:17

Te Nelvotta a ty przypadkiem nie miałeś ostatnio hacka?? Ty masz chyba kuzyna w Krośnie tak?? A co do tych słów pewnego pana wcześniej: Pierwsze sie zastanów a potem pisz! ( do Mat_team)

YhychybaTy 25-05-2007 22:59

21:41 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Sendrius. He was killed by Lord Sethi.

:)

Nelvotta 25-05-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez M@TeUsZeK (Post 1449674)
Te Nelvotta a ty przypadkiem nie miałeś ostatnio hacka?? Ty masz chyba kuzyna w Krośnie tak?? A co do tych słów pewnego pana wcześniej: Pierwsze sie zastanów a potem pisz! ( do Mat_team)

Tak masz racje "Pierwsze sie zastanów a potem pisz!".Widzisz różnice pomiedzy Nelvotta, a Old Nelvotta ? I nie interesują mnie ownerzy, ktorzy teraz graja Nelvottą i Senzelem.

Ładnie padł Sendrius tylko czasem mi sie wydaje, że ta wojna jest prowadzona przez noob chary dusk~ a nie przez dusk~... co wy o tym sadzicie ?;P

Brahu 25-05-2007 23:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nelvotta (Post 1449541)
Kurwa o jakiś jebanych SCA idzcie sobie gadać do tematu "Wydarzenia z Furory" to temat o wojnie Vision vs Dusk~ a nie o pierdolonym sca...

Btw: Sry za Offtopa.

Wyluzuj ! To tylko forum o gierce . Nic się nie stało ... Powaga;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:33.